Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לאינפוזיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפיצה לבריכה עדיפה על הכול במיוחד אם זה מלווה בכוסית :-D

בקשר ל K-44 חבר נכווה מעניין קשה ,כשאחרי שימוש דרך מיכל הדלק היתחילו לו קירטועים והשתנקויות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קפיצה לבריכה עדיפה על הכול במיוחד אם זה מלווה בכוסית :-D

בקשר ל K-44 חבר נכווה מעניין קשה ,כשאחרי שימוש דרך מיכל הדלק היתחילו לו קירטועים והשתנקויות.

החבר שלך לא נכווה, פשוט נסתם לו הפילטר... אגב, לפני זמן לא רב נסתם לי הפילטר גם באמצע הכביש, בעזרתו של מישהו שהביא לי פילטר, מצאתי עצמי מתחת לקסנטיה (שוב) באמצע הכביש, שוכח שהמערכת שומרת על לחץ ושתיתי לא מעט בנזין....

פורסם

ארז ומדוע לדעתך נסתם הפילטר....?

ובקשר לשתית בנזין.. אני מניח שאתה מתכוון לסולר, מי מחליף מסנן באמצע הכביש, ועוד בלי לשחרר לחץ.. טוב שלא עשית זאת עם מנוע עובד... ביישת את אנשי הצפון!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון לסולר, מי מחליף מסנן באמצע הכביש, ועוד בלי לשחרר לחץ.. טוב שלא עשית זאת עם מנוע עובד... ביישת את אנשי הצפון!!

בברכה

צביקה

לא... בנזין, כדת וכדין, כבר פעם שניה שאני טועם בנזין,

אגב איך משחררים לחץ? שכחתי מזה לחלוטין, ופשוט שחררתי את הצינור שהיה קרוב אליי.... :oops:, וכן באמצע הכביש, מה רצית שאני אעשה?? אזמין גרר???

צביקה, אין בית מסנן, הפילטר תלוי ומחוברים אליו שני צינורות, אתה משחרר את הפילטר מהקליפס ופותח את הצינורות בשני בצדדים, בלי בית...

פורסם

ארז אם אתה מדבר על קסנטייה, הקסנטייה היחידה שאני מכיר היא בעלת מנוע דיזל לא?

וברכב מוזרק במתג הצתה סגור לא אמור להיות לחץ, אלא זרימה חופשית של דלק בגלל גובה פני הדלק במיכל, ובגלל חוק כלים שלובים.

בברכה

צביקה

פורסם

דיזל?? :shock: צביקה, הפחנוע שלי מונע בגז.... לא יכול להיות דיזל (באופן חוקי),

ואם אני לא טועה, המערכת שומרת על לחץ אחרי כיבוי על מנת שתהיה התנעה קלה, אם אני זוכר נכון.

פורסם

מדוע לא עברת לגז והגעת הביתה בשלום, ושם היית מחליף מסנן דלק ברגוע, והשאלה היא מדוע המסנן הגיע למצבו הנוכחי, שגרם לך להתקע במרכז הבביש?

בברכה

צביקה

פורסם

...משרד הבריאות קובע שאינפוזיה K44 ישירות לוריד מסוכנת לבריאות :razz::screwy:

יש לשתות אותו בשלוקים קצרים

:drinking:

ואז אפשר לשבור את השיא ב 100 מטר שחיית פרפר בבריכה ללא כוסית :smile:

:beerchug:

פורסם

זה פשוט מאוד.... לא היה לי גז, נסעתי על בנזין, ולא היה הרבה במיכל, והוא היה אחרי K44, וככה זה הסתיים....:-o

פורסם
זה פשוט מאוד.... לא היה לי גז, נסעתי על בנזין, ולא היה הרבה במיכל, והוא היה אחרי K44, וככה זה הסתיים....:-o
כל מילה נוספת מיותרת!

פורסם

הורדת לחץ דלק במערכת הזרקה מתבצעת על-ידי ניתוק הממסר של המשאבה ולתת כמה פעמים סטרטר, מקסימום המנוע יניע ויכבה.

פורסם

אופן הפסילה של שימוש ב 44 K בגלל מקרים מסויימים אינו מוצדק, ההפך הוא הנכון.

לכל מוצר ולכל שימוש בדכ יש יתרונות ויש חסרונות, מובן שגם ל44K יש חסרונות ויותר ממה שיש בתגובות כאן, העניין הוא שהתועלות שלו, שוות ומצדיקות את השימוש.

לא ערכתי סטטיסטיקה, אך אלי, עדיין לא חזר אף לא רכב אחד בגלל סתימות עקב השימוש, למרות זאת אני בטוח ואף יודע (מכם) שיש כאלה שזה קרה להם, מה שלדעתי מצביע על מערכת מטונפת , טיפול וניקוי הסתימות יביאו את הרכב למצב טוב יותר , אמנם תוך אי נעימות כזאת או אחרת, אך התוצאה בשורה התחתונה, תהיה טובה יותר.

בכלל, אל תסעו ברכב -כי ניתן להקלע לתאונה,

אל תשתשמו בחשמל-ניתן להתחשמל,

אל תאכלו אוכל,-ניתן לקבל קילקול קיבה,

אל תכנסו למעלית- היו אנשים שנתקעו,

אל תשתמשו במזגן- היו אנשיים שחטפו כאבי גב, ואף הצטננו,

אל תחליפו הילוכים- זה שוחק את המצמד..

ודוגמאות לא חסרות, מקווה שהבהרתי את עצמי, וממתין להתקפות שלכם...:wink:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כל מילה נוספת מיותרת!
צביקה צביקה, אבל אני לא באתי בטענות! ידעתי מה קרה והחלפתי, לא פתחתי הודעה בפורום בסגנון "נתקע לי האוטו אחרי שימוש בK44...." מראש הלכתי להחליף פילטר...8)

• תוכן חדש...