Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר במגאן קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..,

יש לי מגאן קופה שנת 96

האוטו עשה לי רעש מוזר מאגזוז

אחרי כמה בדיקות בכמה מקומות אמרו לי שזה הממיר

הלכתי למוסך של רנו שהם הידועים במחירים ה"זולים מאוד" שלהם

הציעו לי 2500 לחדש ו1500 לחילופי

אותו דבר אצל אגזוזן אחר שרצה 1000 על חילופי..

עכשיו חשבתי האם כדאי לבטל בכלל את הממיר שזה עולה בערך 150 שקל

והאם זה יגרום לבעיות אחרות? או רעש מוזר?

תודה מראש,אביחי.

פורסם

תעשה חיפוש, דובר על זה לא מעט, בכל אופן קח בחשבון שבמידה ואתה מוריד את הממיר אתה לא תעבור טסט, הורדה מהכביש במידה ובודק את הרכב בוחן תנועה ותזהם יותר.

פורסם

עניתי לך על זה, הרכב לא יעבור בוודאות, בייחוד כאשר רכבך שנת 96 וחלה עליו בדיקת הגזים החדשה.

אין מה לעשות,

רכב זה דבר יקר להחזקה.

פורסם

במידה ותרצה ממיר קומפלט של רנו מגאן שנת 96, עבר טסט לפני חודש וחצי. הורכב על הרכב פעמיים רק לצורך טסט אתה רק צריך לחתוך את שלך ולרתך את החדש.( כל מכון אגזוזים מסוגל לבצע זאת בדקות)

פנה אליי בפרטי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...