Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית

אציין שהתשמשתי בחיפוש וחפרתי אותו שעה וחצי:) הגעתי כמובן להרבה תשובות, והשירשור הזה לא נפתח למעשה לענות שוב על אחת השאלות שכבר הופיעו.

הנושא שאני פונה אליו הוא כזה.

בעוד כמה ימים נגמרת באיביי מכירה פומבית של מוצר שאני מאוד רוצה לקחת.

במכירות פומביות באיביי- עדיין לא השתתפתי, אך עקבתי אחרי כמה וכמה, ואחרי 2 על אותו סוג מוצר בדיוק.

איך לאמר בעדינות- מלחיץ...:)

אני רשום באיביי, לתת הצעה אני יודע. אבל במכירה האחרונה שהיתה על מוצר זהה, רצו קרבות איתנים 2 דקות לפני הסיום ועד הסוף המר.

אני אישית רוצה לקחת את המוצר, ומוכן לשים סכום שאין הרבה מהמתחרים שישימו אותו עליו.

הפריט המדובר מתחיל ב47$, והמחיר הכי גבוה שנקנה פריט כזה במכירה פומבית הוא 81$.

אני מוכן לשים 100$ עליו בסופו של דבר אם זה יעזור לי לזכות בו.

התיכנון שלי הוא 2 דקות לפני סוף המכירה, לתת הצעה על משהו כמו 70-80$ (במידה ואף אחד ל הציע לפני)

ודקה לפני הסיום- להקפיץ אותה בעוד 10-20$.

ולאחר כל המגילה הזו-

הייתי שמח מאוד לטיפים מאנשים שרכשו כמה פעמים באיביי במכירה פומבית, חלק שנחשב למבוקש יחסית וכמעט אף פעם לא יוצא ללא קרב על המכירה.

איך לדעתכם עלי לפעול כדי להגיע למקסימום סיכויים לזכות במוצר?

אשמח לכל רעיון.

מנהלים-

אם בכל זאת קיים נושא דומה בחיפוש ומשום מה לא הגעתי אליו בשעה וחצי שחפרתי בחיפוש כאן:), אשמח לקישור.

תודה לכולם מראש.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עושה משהו אחר

אני נותן 100$ בתור מקסימום

זאת אומרת אם הסכום עומד על 47$ ואתה נותן 100$.

הוא לא יתן את הצעה שלך 100$ אלה 48$, +-

ואז כל פעם שמישהו מעלה, המחשב מעלה בשבילך

פורסם

הקנייה האחרונה שלי הייתה בסכום מאוד גבוה.

לא שמתי ישר את הסכום אלא העלתי בהדרגה עד ל5 שניות האחרונות שבהם כבר זכיתי.

כמו כן אתה יכול לעשות הימור אוט' עד גבול של 100$ כמו שציינתה. כך אם מישה יהמר ב81$ אתה תיקח את המוצר בקפיצת המחיר הבאה ותחסוך כמה $.

תזכור את העניין עם מכס, מע"מ, שילוח, פידבק חיובי של המוכר.

בהצלחה :-)

פורסם

בזכיות הכי טובות שלי באיביי שמתי את ההצעה הראשונה והאחרונה שלי פחות מ-5 שניות לסיום, צריך לרענן בדקה האחרונה בערך 10 פעמים עד שאתה רואה שבטיימר נשארו בערך 10-11 שניות ואז להיכנס ולשים את ההצעה הכי גבוהה שלך... אינטרנט מהיר חובה, חוש טוב לספירה של השניות עוזר מאוד.

הסיבה העיקרית - אפילו אם מישהו מוכן להציע מחיר יותר גבוה ממך, בכמות השניות שנשארה לו הוא לא מספיק לראות את ההצעה שלך, להקליד את שלו ולשלוח.. עד שהמתחרה שלך רואה ומגיב המכרז מסתיים.

מוטי

פורסם
בזכיות הכי טובות שלי באיביי שמתי את ההצעה הראשונה והאחרונה שלי פחות מ-5 שניות לסיום, צריך לרענן בדקה האחרונה בערך 10 פעמים עד שאתה רואה שבטיימר נשארו בערך 10-11 שניות ואז להיכנס ולשים את ההצעה הכי גבוהה שלך... אינטרנט מהיר חובה, חוש טוב לספירה של השניות עוזר מאוד.

הסיבה העיקרית - אפילו אם מישהו מוכן להציע מחיר יותר גבוה ממך, בכמות השניות שנשארה לו הוא לא מספיק לראות את ההצעה שלך, להקליד את שלו ולשלוח.. עד שהמתחרה שלך רואה ומגיב המכרז מסתיים.

מוטי

חידוד למוטי

שב עם סטופר [אני לא צוחק ב-כ-ל-ל]

שים את הביד, אבל אל תאשר את ההצעה, תניח אותה חצי דקה- דקה לפני הסוף, עבור את מסך ההגשה ולפני האישור - חכה עם סטופר.

- חמש-שלוש שניות לפני הסוף - תן את האישור ...

הביא לי כיסוי NOAH לרכב במעט מאוד מאוד כסף...

[ושני הגאים, וסמל, וחלק מפלסטיק....]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

וואו קודם כל תודה רבה!:)

לגביי עניין הסטופר- בהחלט חשבתי על זה ואני אכן אשב עם סטופר, שיתחיל מ5 או 4 דקות לסיום (איפה שאני אדייק יותר), העמוד ירוענן דקה לסיום כדי לראות שהסטופר מדייק, כאשר פתוח עמוד נוסף על הגשת הצעה- ו10-5 שניות לפני הסוף אני אשלח את ההצעה שלי.

זו התוכנית בגדול אחרי ההצעות המעשירות שלכם. מאשרים? רוצים להוסיף? אשמח.

אבל אחדד את זה עוד יותר

באתי למחשב

נרשמתי למשתמש שלי באיביי

נפתח לי עמוד ההצעה

זה העמוד היחיד שצריך לעבור?

זאת אומרת- אני ממלא שם את הסכום שאני רוצה לשים, לוחץ על מקש השליחה וההצעה נקלטת, או שהוא עובר עוד עמוד?

תודה רבה שוב לכולם,

בברכת שבוע מצויין.:wave2:

פורסם

יש שני עמודים, אחד שאתה שם את ההצעה והשני הוא שאתה מאשר אותה.

שים את ההצעה בראשון, לחץ על הכפתור ובעמוד שנפתח לך אח"כ (איפה שהכפתור Confirm bid) חכה עם הסטופר.

מוטי

פורסם

לא יותר פשוט, במקום לעבוד כמו היידה פלסטין להשתמש בשירותיהם של הבידרים האוטומאטים כמו eSnipe ושות'?

מדובר על מנועים שלאחר קונפוגורציה פשוטה ישימו את הביד בשבילך בשניות האחרונות שנותרו.

פורסם

גיבסון, ואיפה הכיף? המתח של השניות האחרונות? הזיעה הקרה? הקללות כשמישהו אחר מנצח במקומך? שאגות השמחה שאתה לוקח את המכרז מתחת לאף של כל שאר המשתתפים?

מוטי

פורסם

מוטי

לא ממליץ לעשות כך. הרבה דברים טובים הפסדתי בדרך הזות.

למה? אם מישהו שם BID ,יש לו אופצייה לשים BID המקסימום נוסף. ז"א ,אתה יכול לשים כמה BIDS

ואף אחד לא יכול לראות את זה. אתה רואה מחיר לרגע הזה 50$ ובפועל המחיר הוא 60$

ואם תתן 51$ בשנייה אחרונה, לא יהיה לך מספיק זמן לרואת שזה נמוך.

בזמן אחרון הרבה אנשים שמים את המחיר בשניות אחרונות, וזה יכול לדפוק את הקנייה.

מה שאני ממליץ לך, זה כמה דקות לפני לתת מחיר "זוכה" לאותו רגע, ולתת עוד כמה הצעות אחרי זה .עד המחיר המקסימום שאתה מוכן לשלם. לדוגמה, תן 50 אחרי זה 60 ואחרי זה 100

ואתה תראה שמחיר לאותו רגע יהיה 50$ וכל מי שאיתן פחות מ60 או 100 לא יזכה,כי הוא לא יודע את המחיר האמיתי.

Omnia mea mecum porto

פורסם

מוטי - רק הניצחון נחשב :)

בכל מקרה - מודה ומתוודה שמעולם לא השמשתי בבידרים אוטומטים.

מצד שני - את הבידים שלי אני שם כמה דקות לפני הסיום עם הסכום המקסמיאלי שאני מוכן לשלם, אם מישהו שם יותר 2 שניות אחרי - שיבושם לו, את המקסימום שלי כבר שמתי.

פורסם
לא ממליץ לעשות כך. הרבה דברים טובים הפסדתי בדרך הזות.

למה? אם מישהו שם BID ,יש לו אופצייה לשים BID המקסימום נוסף. ז"א ,אתה יכול לשים כמה BIDS

ואף אחד לא יכול לראות את זה. אתה רואה מחיר לרגע הזה 50$ ובפועל המחיר הוא 60$

ואם תתן 51$ בשנייה אחרונה, לא יהיה לך מספיק זמן לרואת שזה נמוך.

אם אתה רואה את ההצעה המנצחת עומדת על $50 דולר, חבל על המאמץ של בכלל לשים $51... :oops:

קרא שוב את מה שכתבתי -

עד שאתה רואה שבטיימר נשארו בערך 10-11 שניות ואז להיכנס ולשים את ההצעה הכי גבוהה שלך
נגיד בסיטואציה דומה לזו שהצגת, אם המחיר הכי גובה שהיית מוכן לשלם על המוצר במציאות הוא $58, בכל מקרה הפסדת אותו.

אם המקסימום שהיית מוכן לשלם על המוצר הוא $65 לדוגמא, זו הייתה ההצעה שלי.

מוטי

פורסם

בדרך שאני הצעתי, אתה לא חייב לשלם את המקסימום שלך.

אם המקסימום שלך הוא 100 ומחיר כרגע הוא 50 , למה לשלם 100?

אפשר לתת 60 ועוד 70 ואז מאה.

אז אם מישהוא ישים 61 אתה לא תשלם 100 אלה 70

זה כל הטריק. מכווה שהבנת את הכוונה.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...