Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש ברכב את הפאנל CDX-2500R של חברת סוני,פאנל די ישן

הרמקולים שלה גרועים ברכב, והיא אמרה לי לבדוק לה איזה רמקולים יותר איכותיים אפשר לקנות

איזה קומפוננט יכול לשבת טוב על הפאנל הזה בלי מגבר?

בכל מיקרה אמא שלי לא רוצה להגזים..

תקציב:אני מאמין עד 600-700 שקל..

תודה

חנן

Sony2500_1.jpg

פורסם

H.C.B,

בטווח המחירים הנ"ל אתה יכול לקנות את המורל פולס (ישאר מעט עודף). כך בחשבון שני דברים:

1. ללא מגבר הסט הנ"ל ישמע סביר (לא יותר מזה).

2. אם בעתיד תירצה להוסיף מגבר למערכת הנ"ל, עליך לקחת בחשבון שלרדיו דיסק הנ"ל אין יציאות RCA.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

זה אחד הרדיו דיסקים הכי גרועים שיש היום בשוק. לחבר שלי היה אותו פעם, וישב איתו גם מגבר וגם קומפוננט של מורל, וזה היה נישמע פשוט רע...

אני אישית לא ממליץ לקנות בשבילו רמקולים בסכום כזה, ואני לא בטוח שהבעיה אצלכם זה הרמקולים.

אם כבר אתה לוקח רמקולים אז לא שווה להשקיע כזה סכום.

סם.

פורסם

אני מכיר את המכשיר.

מכשיר חמוד. לא יותר. (כול עוד הוא עובד)

אני הייתי מחפש משהוא משומש.!! יותר כדאי. והיתי משקיע גם מקדימה וגם מאחורה.

קומפוננט. מקדימה ו6/9 מאחורה (עם יש מקום.)

וזה בגלל חוסר היכולת של הסט לתת בסים.

משהוא כמו פולס משומש.

מאגנט בול פאור.

וכו (כל סט עד 400 שקל)

ו6/9 קנוד. JBL. (לא פיוניר.) מחיר עד 300 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לדעתי כל קומפוננט סביר צריך הגברה לא כדאי לחבר אותו למכשיר ולנסות לאמץ את המכשיר

(~SoLiT~)

^Dragster - :evil: - Cerwin Vega^

פורסם
לדעתי כל קומפוננט סביר צריך הגברה לא כדאי לחבר אותו למכשיר ולנסות לאמץ את המכשיר

אתה צודק!

אבל הוא מראש אמר שאין סיכוי למגבר.

ויש סטים שמיועדים לעבוד על ההגברה של הרדיו!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

באמת רדיו דיסק לא משו אבל זה מה שיש לאמא שלי ברכב והיא לא יכולה להשקיע יותר מדי..

היא הקציבה לי סכום של 500-600 שקל לרמקולים, חשבתי שאולי יש איזה משהו שיתאים..

פורסם

זה רמקול חמוד.

אני הייתי מחפש מאגנט בול פאור. לדעתי הוא טוב יותר במקרה הזה. ובמיוחד בגלל ההפרדה בין המיד לטוויטר.

ולאחורה. קנווד 6/9 בעוצמה של 40W RMS. מקסימום.

• תוכן חדש...