Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אחרי הגיבוש שעברתי בהצלחה בפסח, היה ירפ"א ג'. ניגשתי לשם, בדקו בעיום אורטופדיות בקפידה רבה, וגילו לצערי את מה שהסרתי מהם כ"כ טוב במשך כ"כ הרבה חודשים. גילו שיש לי שחיקת סחוס בפיקות הברכיים. "כנראה ממאמץ-יתר" היה ההסבר שלהם.

עוד כשהייתי בן 15, נרשמתי למכון כושר ושם פשוט העמסתי על המכשיר לשרירי הרגליים יותר מדי משקל "סתם כי הייתי מסוגל", הייתי גאה בעובדה שאני מסוגל לדחוק 90-120 ק"ג בעזרת הרגליים, כשאני, עוד ילדון נמוך ורזה ששוקל בערך 40 ק"ג. הייתי חמור ודפקתי לעצמי את הברכיים, כנראה לעוד הרבה שנים.

בכל מקרה, טייס היה החלום שלי מאז שאני יכול להגיד את המילה מטוס, אז הסתרתי זאת מהם, אני העדפתי לטוס קצת במטוס קרב ורק אז שיגלו את זה או שיידפקו לי הברכיים יותר.

גילו את זה. מוקדם מדי. עכשיו הפרופיל שלי 72 ואני כבר לא הולך לטייס. למודיעין לא התקבלתי, וקרבי כמו גולני, שריון, תותחנים, גבעתי, וחבריהם אני לא רוצה ואמא שלי ממש לא רוצה.

מה עוד אני יכול להיות? חשבתי על איזהשהו סוג של נהג. אבל תפקידי הנהיגה היחידים שאני מכיר זה נהג בוס- שאת זה אני ממש לא רוצה, אני רוצה נהיגה מאתגרת, ולא להיות הנהג הצמוד של איזהשהו מפקד בכיר. לא בשבילי. תפקיד שהסיכון היחיד שבו זה עצם הנהיגה בכבישי ארצנו.

היום גיליתי על עוד תפקיד נהיגה- נהג האמרים. מה זה? מה עושים שם? ואיך מתקבלים?

ואם יש לכם עוד הצעות לתפקידים מעניינים שלא דורשים ריצה (כמעט בכלל) אנא אמרו לי. אני אובד עיצות כרגע.

תודה,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשנה את החתימה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא הבנתי. התחלת קורס טייס והודחת או שלא התחלת בכלל ?

אם הודחת מהקורס (תלוי בשלב) יש המון המון תפקידים מצויינים ומעניינים בחיל האויר שלמעשה פתוחים לנפלי טיס בלבד : קשל"טים, יחידות מיוחדות ועוד ועוד.

אם נפלת בבדיקות לפני הגיוס אז יש לך פרופיל קרבי (72) ונתוני איכות טובים, אתה החומר המושלם ליחידת שדה כמו MLRS בתותחנים, סטי"לים, שריון, חי"ר וכדומה.

לדעתי תפקיד נהג הוא משעמם למדי, ונהג האמרים על אחת כמה וכמה - אתה תעביר את ימיך בתור סנג'ר שנוהג בפטרולים ובשטחים. לא כיף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אורן, אני תמיד אומר, או ניירת או סיירת! משתתף בצערך שסילקו אותך :-(.

איני יודע מה דורשים בכדי להיות נהג האמרים אך זו בהחלט אופציה טובה, אם גם לא זה, אז ג'ובניק.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

nitch- תודה רבה לך על עזרתך הרבה ועצתך החכמה. :?

elibaba- לא לא התחלתי. אחרי הגיבוש יש עוד 2 בדיקות למי שגילו אצלו בגיבוש חשד לבעיה רפואית. נפלתי בבדיקה הראשונה אחרי הגיבוש. שוב, אני לא רוצה תותחנים ושות'.

hagggg55 כתב:

פורסם

מה זה יעזור לך שיציעו לך תפקידים?

זה לא מותרות,אתה לא יכול לבחור.

תיראה קודם מה האפשרויות שמציעם לך, ואז תחזור להתייעץ.

*אתה לפחות הגעת לירפ"א ג, אני בזמנו עברתי את הגיבוש(ללא בעיות מיוחדות) אבל מסיבות שאי אפשר לגלות אותן, לא זומנתי לירפא ג"

פורסם

למי שראה דוגמניות :oops: הייתה שם נהגת האמרים,שרון. היא אמרה שנהיגה בהאמרים דופקת לכולם את הגב בגלל המושבים ה"איכותיים". אתה רוצה פריצת דיסק כתוספת לברכיים?

אם אני לא טועה היא אמרה שהיא מפעילת האמרים או משהו כזה, לא ממש זוכר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

קודם כל אני שמח בישבילך .

חבר שלי מהטירונות עד היום לא ממש יכול ללכת כי נגמר לו הסחוס בקורס טיס.

כל צעד שלו זה כאבים ....

עם כל הרעל (ואני בחור מורעל)זה לא שווה .

תפקידים מעניינים במגבלות שכתבת כמעט ואין ,הכי קרוב לקרבי שאתה יכול ללכת ,זה נהג מפקדה,שזה פול סינג'ורים,במצבים מסוימים מעט אקשן,בקיצור כמעט .

כל שאר התפקידי נהיגה יהיו ממש דפוקים בלי שום קשר לעינין.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש לי שני סיירות שיקבלו אותך בשמחה!!!

סיירת ניירת וסיירת עציץ...

וואלה פרופיל 72 זה טוב אבל לא מספיק כדי להיות ג'ובניק אמיתי....

בקיצור מה שאני אומר זה שאל תלך להיות קרבי, נקודה!!! לא שווה את זה! ואני לא מדבר מניסיון למי ששואל....

Polo 2012

פורסם
למי שראה דוגמניות :oops: הייתה שם נהגת האמרים,שרון. היא אמרה שנהיגה בהאמרים דופקת לכולם את הגב בגלל המושבים ה"איכותיים". אתה רוצה פריצת דיסק כתוספת לברכיים?

אם אני לא טועה היא אמרה שהיא מפעילת האמרים או משהו כזה, לא ממש זוכר.

נהגתי על האמר שנתיים שלמות ,הבעיה היחידה היא הרוח שדופקת ת'אוזניים.

כל השאר חרטה,אף אחד לא קיבל פריצת דיסק מנהיגה בלי כיסאות של מרצדס ....

פעם הבאה שאתה ליד נגמ"ש תסתכל איזה כיסא יש שם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא רוצה להיות קרבי. לא מסוגל כמעט לרוץ איך אני אהיה קרבי?

נהיגה! נהיגה! ושוב נהיגה!

אין עוד משהו שקשור חוץ מבוס והאמרים?

hagggg55 כתב:

פורסם

LOL!!!

הרשה לי לסרב בנימוס...

hagggg55 כתב:

פורסם

אורן

אני מצטערת בשבילך ואני מבינה אותך (ראה את חתימתי).

לא ממש ברור לי, לא הציעו לך שום אפשרות אחרת בחיל?

או שפסלת דברים מחוסר ידיעה, למשל מה עם קורס בקריי ירוט או פקחיי טיסה?

ישנם תפקידים רבים שאינם מחייבים פרופיל 97, שני הקורסים הנ"ל מאפשרים המשך באזרחות, כמובן יש להוציא רשיון אזרחי, בקר יירוט הוא גם בקר טיסה.

אירית

צור עמי קשר בה"פ

פורסם
מה זה יעזור לך שיציעו לך תפקידים?

זה לא מותרות,אתה לא יכול לבחור.

תיראה קודם מה האפשרויות שמציעם לך, ואז תחזור להתייעץ

כמו שאיגור אמר רשמת הרבה "לא רוצה",שאני אמרתי לא רוצה ישר עמדתי למשפט.... אני היה לי פרופיל 72 בזמנו ושהייתי בבקו"ם היו הרבה נפלים מקורס טיס שהיו מיועדי שיריון כמוני.

צבא זה לא בית ספר אתה לא יכול לבחור,בוחרים בשבילך בדרך כלל.

אתה יכול רק לסרב בנימוס.....:-P

• תוכן חדש...