Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטונתי, אך הלינק לא נפתח לי. למישהו יש עוד לינק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Ynet 35/05/07:

בפעילות שנערכה מוקדם יותר הבוקר, ובסיוע יחידות מיוחדות, בוצעה תקיפה מהאויר נגד מבנה שנחשד כמעבדה לשיפורי רכב. בפעולה נפגעו מס' פעילי טרור.

בכרוז תגובה של גדודי חללי אל טורבו נמסר כי דם השאהידים ינקם בשריפת צמיגים בנקודות רכות בעורף האוייב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כאילו שזה יעזור בפעילות נגד התאונות דרכים.

אני לא מבין מאיפה כל הגזרות החדשות האלה נובעות

מה הרמטכ"ל השתגע...

סליחה

שר התחבורה.

פורסם

לא צריך להאמין לכל מודעת יחצנות שמוציאה המשטרה. הרבה פעמים מדובר בשטויות שלא היו ולא נבראו ו/או הוצאו מהקשרן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא לשכוח שמדובר באדם ששיפר רכבים לאנשים - כנראה בתמורה לתשלום, ויתכן בהתחשב בתגובה שבלי שום הסמכה ושום היתר.

אתם לא חושבים שאדם ללא הסמכה/היתר שמשחק עם מכלולים של רכב יכול להוציא לכביש רכבים מסוכנים מבחינה בטיחותית?

הרי אם לאחד מהמשופרים שלו יקרע איזה צינור שחובר חובבנית או משהו והוא יעשה תאונת שרשרת כולם פה ירצו לסקול אותו...

זה דבר אחד לשפר לעצמך את הרכב, זה משהו אחר לגמרי שאתה עושה את זה "מסחרית" לרכבים אחרים. באותה מידה שרישיון של נהג מונית שונה מנהג רגיל.

לא צריך להעמד על הרגליים האחוריות מכל ידיעה מטופשת - לעיתונות יש נטיה להגזים.

ניר

פורסם

איזו הסמכה?

תראה אני לא מכיר אותו אישית,אבל כמה גרוע זה כבר יכול להיות? נראה לי הוא עשה עבודה טובה אבל שמוסך מרכזי לוקח ילדים(לא עברו 18) והם עובדים שמה על המכונית שלך אתה מרגיש בטוח יותר?

• תוכן חדש...