Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה מתושבי ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להגיע שבוע הבא לחוף מציצים, אני יודע להגיע לשם פחות או יותר אבל החניה שם היא הבעיה.

מישהו יודע על חניה כמה שיותר קרוב בתשלום שפוי לכל היום? בנמל לוקחים לפי שעה ול12 שעות זה יצא לא מעט כסף, השאלה אם יש משהו נורמלי יותר ושיהיה קרוב כי אני צריך לסחוב מהחניה לחוף (למזח) בערך 15 קילו ציוד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סע ברחוב הירקון לכיוון רידינג. פנה שמאלה לרחוב חבקוק. מתקדם 20 מטר ומולך הכניסה לחוף, ואפשרות פניה ימינה בלבד. פנה ימינה, עבור את החניון הראשון שתראה מצד שמאל (חניון עם בטונדות), ואחרי 50 מטר תראה שני חניונים בצד ימין, ב10-12 ש"ח ללא הגבלה.

אגב, בחניון הנמל עד חצי שעה החניה חינם (לשמור את הפתק), ומעבר לכך- 15 ש"ח ללא הגבלת זמן.

תהנה.

פורסם
מה אתה רוצה להגיע לתל אביב עם מכונית?

תוציא רישיון לקטנוע,תקנה קטנוע ואז תבוא.

הרבה יותר פשוט.

יש לו 15 קילו ציוד אחי הוא צריך צי של אופנועים...:wink:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

מוסטנג, 50 סמק סוחב 2 אנשים.

בכל מקרה, קטנוע אין לי וגם לא רישיון, יש לי 2 מכוניות בבית לצורך העניין ואני לא מתלונן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בנמל לוקחים לפי שעה ול12 שעות זה יצא לא מעט כסף
לא נכון. הנה התשובה הנכונה:

אגב, בחניון הנמל עד חצי שעה החניה חינם (לשמור את הפתק), ומעבר לכך- 15 ש"ח ללא הגבלת זמן.
תעמוד בצד הדרומי שלו - זה יוצא 20 מטר הליכה מחוף מציצים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...