Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיספוסים + מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שראיתי את זה נישארתי פשוט המום:shock:

אפילו חלמתי על זה בלילה זה כמו סיוט ממש קמתי בבהלה

אני לא מאמין איך יש לאנשים לב לעשות דבר כזה לרכב לא רק למיני לכול רכב

ולא תגידו שהוא היה רכוב או לא נוסע הוא היה ממש שלם מתופח

אני ממש התעצבנתי וכאב לי יותר מהאמא שלהם

כאב לב לאספנים ולבעלי מיני

שיהיה שבוע טוב

מיני רכב שכובש את הלב]

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט משפחה של אידיוטים.

לא פלא שהם שמרו את הקטע הזה משנת 95 ולא איפשרו לשדר אותו. חוץ מהאמא שהיא הנורמלית היחידה במשפחה שמזמן היתה צריכה להתגרש מבעלה ואת הילדים להזניח ברחוב בגלל המעשה המעשה המטומטם הזה כל השאר אידיוטים.

ועוד יותר מעצבן זה החבורה של הקהל הטיפש באולם שיושב ומוחה כפיים למעשה האידיוטי הזה.

פשוט כואב הלב ולא משנה איזה רכב זה היה.

אני לא מתאר לעצמי איך הייתי מרגיש עם זאת היתה חיפושית.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

תרבות הרייטינג הצהוב...כמה שיותר ביזאר יותר טוב אבל.....קצת פרופורציות, בתלפיות קצת מעל מועדון האומן 17 (מי שנוסע בכביש הרכבת מערב לכיוון צומת הפיל בוקס) ישנו מקום גריסה וגריטה של רכבים...בכל יום...בין שלושים לארבעים רכבים הופכים לפיסות מתכת...זמן רב השתעשעתי ברעיון לצלם ולהעביר לפורום... אבל זנחתי את הרעיון... טוב זה לא עושה לנו, אז למה לחטט בפצעים?

בקיצור אחוז קטן מרכבים ישנים מסיים חייו אצל אספן נילהב או בעלים מבין עניין... השאר הולכים בדרך כל מתכת.....וממשיכים לקרוע כבישים בגן העדן של המכוניות....ללא משטרת התנועה, ללא תקלות וללא מעצורים(?)......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

"אנחנו לא משפחה אלימה"

:roll:

עמוס

כן, הא?:wink: מעניין, שהמטומטם בעצמו ציין, שכשהשכן יצא לשאול "מה אתם עושים"- הם שאלו אותו: "איפה האוטו שלך", אז הוא ברח! והם עוד חושבים, שזה מצחיק נורא!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תרבות הרייטינג הצהוב...כמה שיותר ביזאר יותר טוב אבל.....קצת פרופורציות, בתלפיות קצת מעל מועדון האומן 17 (מי שנוסע בכביש הרכבת מערב לכיוון צומת הפיל בוקס) ישנו מקום גריסה וגריטה של רכבים...בכל יום...בין שלושים לארבעים רכבים הופכים לפיסות מתכת...זמן רב השתעשעתי ברעיון לצלם ולהעביר לפורום... אבל זנחתי את הרעיון... טוב זה לא עושה לנו, אז למה לחטט בפצעים?

בקיצור אחוז קטן מרכבים ישנים מסיים חייו אצל אספן נילהב או בעלים מבין עניין... השאר הולכים בדרך כל מתכת.....וממשיכים לקרוע כבישים בגן העדן של המכוניות....ללא משטרת התנועה, ללא תקלות וללא מעצורים(?)......

כן, אבל יש הבדל בין "תהליך טבעי", לבין הצגה מול כולם של וואנדאליזם כזה, ועוד כ"קטע הזוכה"! זה (להבדיל אלף הבדלות, כמובן!), כמו שמישהו היה מציג, איך הוא מתעלל בבעל חיים (נניח, מסובב חתול בזנב, או משהו), וכולם היו צוחקים, כי זה נראה נורא מצחיק! שוב, אין מה להשוות, אבל הוואנדאליזם נישאר וואנדאליזם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
את האמת - לי זה די "הוריד" מרצון לראות את ה"פיספוסים", מה עוד, שגם ככה התכנית לאחרונה די בתת-רמה...
רק "לאחרונה"?... :roll::?

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

ממש כואב הלב, לא השאירו ממנה אפילו דבר אחד לחלקי חילוף,

כבר אמרתי לאישתי שלא תחשוב על דבר כזה, אני לא אהיה נחמד.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
זה (להבדיל אלף הבדלות, כמובן!), כמו שמישהו היה מציג, איך הוא מתעלל בבעל חיים
זה אפילו לא אלף אלפי הבדלות. זה קרוב מאוד, בעצם.

מילא אם מוציאים אגרסיות על גרוטאת מתכת שלאף אחד לא אכפת ממנה,

אבל מה שנעשה שם בכלל לא רחוק מהכאה פיזית של האם עצמה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פשוט גועל נפש! אני לא מבין את ההגיון שעומד מאחורי מעשה.המכונית שירתה אותם נאמנה,ובמקום לתת לה מקום של כבוד-אנסו,ורצחו אותה.:evil::bad-word:.חיות אדם-לא פחות,ולא יותר.

המצחיק הוא שמדברים כאן בארץ על שיפור תרבות נהיגה,ואני אומר איך יכולה להתפתח כזו-אם זהו היחס לאותם כלים שמניידים אותנו ממקום למקום בנאמנות..

פורסם

האמת היא שגם אני לא ממש נהניתי מהסירטון - ובאופן אישי אין ספק שההתנהגות נראית כסתם אלימות לשמה...

אבל בנימה זו אני אציג את הסיטואציה בצורה קצת שונה...לרבים מהגולשים אין צל צילו של מושג ירוק על מצב שוק המכוניות לפני למעלה מ-10 שנים. באותה התקופה מיני בת 20, אפילו עם טסט, היתה רכב ללא מחיר...אולי כמה מאות שקלים במקרה הטוב. כאשר הם רכשו את המכונית החדשה אב המשפחה ידע כי מחיר הוא כנראה לא יקבל בעבור המיני הישנה....לכן צייד את עצמו במצלמת וידאו ואת הילדים במוטות ופטישים.

אופנת המיני היא נחלת השנים האחרונות - ובכל מקרה גם אם לא היו עורכים את "טקס" התעללות הנ"ל סביר להניח כי הרכב היה נאסף אל בני מינו ע"י העיריה לאחר מספר חודשים של עמידה ברחוב ובכל מקרה נגרט.

אני לא רוצה לעורר את בלוטות החמלה אצל הגולשים באשר למיני בכלל ומכוניות קלאסיות בפרט שאני מכיר שנגרטו ב-10 שנים האחרונות ומטה. בדיוק כפי שחלק מבעלי המיני כיום "מפרקים/שוחטים" מיני מטרו בנות 20 שנה ומעלה בעבור המנועים/גירים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

חברים - נא להכנס לפרופורציות.

אני בטוח שאף אחד לא היה כועס ככה אם היו עושים את זה לדייהטסו שרייד - ואם תלכו אחורה 10-15 שנה אחורה, תראו שהמעמד של הדייהטסו כיום היה שווה לזה של המיני.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עידן אתה לא צודק! לא משנה לפני כמה שנים זה היה לרוב אני מכיר אנשים שהם לא מבינים במכוניות, ורואים את המיני שהיא הכי קטנה מבין כל המכוניות יגיד שזה אוטו מוזר ומגעיל! והחלק השני של האנשים רואים ברכב זה אומנות ומיוחדות.

למשל אתה עם פיאסטה, תשאל 100 איש מה חושבים על האוטו, ואם היו נוהגים בו? 80% יגידו שזה רכב מכוער להפליא ובחיים לא היו נוסעים עליו כי זה פאדיחות, אבל יש אנשים כמוך וכמוני שבדיוק ההפך בגלל הדעות השונות של האנשים אנחנו אוהבים את הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ישראלים בהמות, זה מה שיש לי להגיד.

אין להם כבוד לאמא ולרצונות שלה, ובטח שלא למכונית המדהימה הזו...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...