Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני לא כל כך בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל המצב הוא כזה, אני עוד מעט מקבל את הרכב של אבא, והוא מקבל רכב חדש. בינתיים חשבתי להתחיל מראש לעשות את התיקונים כי הם נחוצים.

אנחנו מדברים פה על וולסוואגן פסאט שנת 94. מנוע 1.8 בנזין. הרכב עבר 150,000 ק"מ.

נתחיל מהפאנל של השליטה על החלונות:

151415021493150414920977yd.jpg

151415021493150414921003pc.jpg

בצד ימין יש את השליטה על החלונות הקידמיים הימניים, בצד שמאל יש שליטה על החלונות של הנהג. אבא אמר שנדפק הלחצן ששולט על החלונות של הנהג, (ראיתי אותו, הוא באמת נדפק), אבא לא מוצא תחליף, מה לעשות? אולי לקנות פאנל שלם חדש כזה? מוכרים כאלה? איפה? הינה הגדלה של החיבורים

151415021493150414920996nv.jpg

דבר שני: הפאנל פלסטיק השחור שהולך מסביב לרכב, דהה, ניהיה אפור, נו מה לעשות, זמן+שמש עושה את שלו... איך להחיות את הפאנל הזה?

151415021493150414920184nd.jpg

עוד דבר, יש ברכב מערכת רדיו-טיפ ישנה, נו לקלטות כאלה, של פיוניר, ורשום על זה 4*36W, זה הרבה? זה מספיק? כמה יספיק לרכב ממוצע?

דבר רביעי:

זה תמונה של החלון האחורי הקטן השמאלי, המשולש הזה נו...

אז הגומי הזה שנצמד לחלון, אאאממ... עזב את החלון, נפרד ממנו.. זה כבר לא צמוד...

עוד מעט איהיו תמונות טובות יותר, בינתיים זה מה שיש, תנסו לעזור?

151415021493150414920172lh.jpg

עוד בעיה ואין לי תמונה של זה עדיין... בתוך הרכב, על התיקרה\גג מה שמודבק למתכת זה סוג של בד אפור כזה... הדבק התייבש והטפט הזה כבר לא מחזיק לגג, מה לעשות? עם מה להדביק??

תודה רבה לכל העוזרים, שאלות נוספות בהמשך, אדאג לעדכן אותכם בשיפורים שמתרחשים... [מערכת קול חדשה בתיכנון גם =) ]

פורסם

קודם כל תרשה לי לאחל לך מזל טוב... אני מחזיק בדיוק אותו רכב ואני מאמין גם שאני פחות או יותר בגילך כך שכל בעיה שיש לך אשמחל לעזור לך...יש לי תואר דוקטור על האוטו הזה... בנוגע לחלקים אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית אם אתה מעוניין ואשמח לעזור לך יש אפשרות גם למקוריים...

את החלון משולש ניתן להדביק עם סילקון שחור....

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש זגג רכב בת"א שעובד אצלו בחור המפרק ומתקן את מתגי חלונות החשמל ברכב ובהרבה מקרים מצליח תיקון כזה החוסך את החלפת המתג. כמובן ששם תוכל גם לסדר/להחליף את גומית החלון המשולש.

אם זה מתאים לך אז כתוב ותקבל הפרטים המלאים.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

סיליקון שחור.. אמממ... מעולם לא פגשתי, אבדוק את העניין, אבל זה לא יצא מסודר לפי דעתי... זה איהיה גס כזה, לא!? אני אבדתי עם סיליקון והרבה... בגלל זה אני שואל...

ובקשר לפגוש בשחור מסביב לרכב, איך להחיות אותו? איך להחזיר לו צבע שחור רגיל?

איך להדביק את הריפוק של התיקרה בחזרה? עם איזה חומר?

תודה מראש... =)

**טוסטוס לקחתי את האייסי שלך** =)

פורסם

את הפלסטיקים מסביב לרכב אתה יכול לצבוע עם ספריי פלסטיקה יעודי של יעקובי הנקרא fusion" -bonds to plastic" אתה קונה אחד בצבע שחור מט, מנקה טוב את הפלסטיקים, מרסס שיכבה, וזה נראה חדש! בדוק מניסיון.

לגבי התקרה, אתה מוזמן ליצור קשר בה"פ.

אההה... אמממ... תתחיל לכתוב כמו בן אדם,נו, ותקרא את כללי הפורום.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...