Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שלד לך תסביר למישהו דרך הפורום מה זה LATENCY וכיצד זה עובד.

ניתקלתי בהמון פעמים שירשור זכרונות בצורה מסויימת הפעילו את המחשב וחלק לא. התכוונתי דווקא לשתי ההצעות הראשונות. וכן יש דבר כזה סלוט דפוק נדיר כן בטח וניתקלתי גם בסטיק בעייתי לא כולכך נדיר.

במחשבים ישנים הכל יכול להיות. אם לא הייתי יודע לא הייתי כותב!!!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מצטרף לדיעה בנושא הכרטיס שאינו עובד - כנראה בעיה של Latency.

חבל על הכרטיס של ה64 מגה, אבל השיפור בהחלט יהיה זניח, היות ומערכת ההפעלה שלך גם כך בקושי יודעת לנצל כמות זיכרון גדולה מ256 מגה.

וכן, כדאי לך לשדרג לwin2000. עד לא מזמן היה אצלי בבית פנטיום II 350Mhz שסחב יפה מאוד את הWin2000 ועשה יופי של עבודה, כל עוד הדרישות שלך מסתכמות בקצת גלישה ברשת וכתיבת מסמכים באקסל או בוורוד.

לא מזמן שודרג המחשב לפנטים II 550Mhz. שיפור מטורף :wink:

אם תרצה עזרה בשדרוג לWin2000 - ה"פ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אני לא טועה, ה- Win 2000 היא מערכת הפעלה בעיקר לבתי עסק.

יש לנו בבסיס בחלק מהמחשבים את המערכת ההפעלה הנ"ל, וההבדל בין ה- 2000 ל- 98 כמעט לא מורגש.

פורסם

בואו אני יגלה לכם את התשובה

לא שמים כרטיסים בגדלים שונים, לא משנה החברות שלהם

הכרטיסים צריכים להיות באותו גודל אחרת המחשב רק יהיה איטי או לא יזהה במקרה הזה

בקשר למהירות של הזכרונות אני לא יודע אם צריך שיהיו זהות אבל אני יוכל לברר לכם :-D

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

יש לנו בבסיס בחלק מהמחשבים את המערכת ההפעלה הנ"ל, וההבדל בין ה- 2000 ל- 98 כמעט לא מורגש.

ווינדוס 2000 מערכת יציבה מאוד משתמשים בה בעיקר בשרתים, למחשב ביתי ולגיימרים לא מומלץ

אקס פי המחשב שלו לא יסחוב אז הכי עדיף ה 98

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
בואו אני יגלה לכם את התשובה

לא שמים כרטיסים בגדלים שונים, לא משנה החברות שלהם

הכרטיסים צריכים להיות באותו גודל אחרת המחשב רק יהיה איטי או לא יזהה במקרה הזה

בקשר למהירות של הזכרונות אני לא יודע אם צריך שיהיו זהות אבל אני יוכל לברר לכם :-D

בוא אני יגלה (השיבוש מכוון) לך את התשובה. הכרטיסים אינם צריכים להיות זהים בגודלם, וגם

אינם צריכים להיות זהים במהירות (אבל צריכים להיות לפחות במהירות בה הצ'יפסט ניגש אליהם).

למשל, במחשב בו ה- memory bus הוא 100MHz אפשר לשים 256M במהירות 133, במקביל

ל- 64M במהירות 100 (שזה מה שיש לי באחד המחשבים).

:turn-l:
פורסם

אני הלכתי על בטוח, יש לי 4 כרטיסים 128 מגה כל אחד מסוג RDRAM , כולם של SAMSUNG,סה"כ 512 מגה זיכרון,למי שמכיר הזכרונות הללו יותר יקרים מDDR,המחשב שלי מספק מבחינת ביצועים ומריץ חלונות XP כמו כלום.

פורסם
בוא אני יגלה (השיבוש מכוון) לך את התשובה. הכרטיסים אינם צריכים להיות זהים בגודלם, וגם

אינם צריכים להיות זהים במהירות (אבל צריכים להיות לפחות במהירות בה הצ'יפסט ניגש אליהם).

תשמע זה משהו שידעתי קודם אבל בידיוק השבוע עברנו על זה במכללה (תחזוקת מחשבים ורשתות תקשורת) אני יכול לתת לך לדבר עם המרצה שלי. הזכרונות מאוד מאוד מומלץ שיהיו באותו גודל, וחייב אותו מהירות. הגודל רק מומלץ בדקתי שוב

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

לא נכון בכלל.

קודם כל, ההבדלים בין 98 ו2000 אסטרונומיים. מעבר לעובדה שמיקרוסופט הפסיקה רישמית את התמיכה ב98, ומעבר לעובדה שהיא מאובטחת כמו רשת דייגים סובייטית, 2000 פשוט מבוססת על טכנולוגית אחרה של מיקרוסופט (שזה בעצם דרך אחרת להגיד "נוצר ע"י שלושים הודים אחרים") והרבה הרבה יותר מתקדמת.

היה בכלל Freecell ב98? :wink:

אני עובד כבר כמה שנים על 2000 ומאוד מאוד אוהב. עדיפה בהרבה לדעתי על XP המצועצעת.

פורסם

הסיבה שהרבה מקומות עבודה עובדים על חלונות 2000 היא ש2000 בדומה לXP היא מערכת מבוססת רשת (win net),וכידוע ב90 אחוז ממקומות העבודה משתמשים ברשתות,לכן זה נוח להשתמש במערכת הפעלה מבוססת רשת.

עוד דבר לאדון צביקה פיק,XP ו2000 יותר פגיעות מ98 מהסיבה שהן מבוססות רשת,זה נותן להאקרים המון דרכים לפרוץ למחשב בגלל תכונות הרשת שמותקנות בהן.

הסיבה ש98 פאסה, היא שפשוט המון חברות תוכנה/חומרה כבר לא משקיעות במוצרים שיתמכו ב98,וגם אם הן מתאמצות שזה כן יתמוך זה רק ב98 מהדורה שניה.

פורסם
ווינדוס 2000 מערכת יציבה מאוד משתמשים בה בעיקר בשרתים, למחשב ביתי ולגיימרים לא מומלץ

אקס פי המחשב שלו לא יסחוב אז הכי עדיף ה 98

מי ששוקל לשדרג מ-98 ל-2000, כנראה שהוא לא גיימר.

אין בעייה למשתמש בייתי להשתמש ב-2000 - אני עצמי השתמשתי בו במחשב הישן שלי במשך מספר שנים ללא בעיות מיוחדות. כמובן שהמחשב שימש בעיקר לשימושים "משרדיים" - אינטרנט, אופיס וכו', אם כי גם משחקים המתאימים לתקופתו פעלו כראוי.

פורסם

עוד דבר לאדון צביקה פיק,XP ו2000 יותר פגיעות מ98 מהסיבה שהן מבוססות רשת,זה נותן להאקרים המון דרכים לפרוץ למחשב בגלל תכונות הרשת שמותקנות בהן.

מה זה מערכת הפעלה מבוססת רשת?

נכון שהקישוריות שלהם לרשתות אירגוניות טוב יותר, אבל בחייך - אין מצב ש98 בטוחה יותר לשימוש עבור המשתמש הביתי מאשר XP עם SP2 (או כמו שכמה חברים במיקרוסופט אומרים על SP2, "הפעם זה באמת חסין בפני אידיוטים").

א-י-ן עדכוני אבטחה ל98, ולא בגלל שהיא כבר בטוחה ב100%.

ולגבי משחקים - אני לא גיימר מטורף, אבל עד היום לא היה משחק אחד שסירב לעבוד על המחשב שלי בגלל 2000.

פורסם

וואו... זה כאילו שאבא שלי פתח פה בערך 20 חשבונות של משתמשים ומציף את הפורום בהודעות...

או במילים אחרות - אל תנסו להתווכח בנושאים שאתם לא מבינים בהם(וזה בא מבנאדם שתקוע בתוך מקלדת מגיל 5).

פורסם

אני עובד עכשיו על מחשב עם 224MB זיכרון, עם מערכת הפעלה Windows XP.

איך אתם מסבירים את העיניין? בגלל מהירות המעבד? (מצורפת תמונה).

בכלל, מה ההבדל בין כרטיסי זיכרון של SDRAM, RDRAM ו- DDR?

תודה מראש.

• תוכן חדש...