Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוכל לשבועות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לכם המלצות מיוחדות?

אנא המליצו, מחפש משהו יוצא דופן לחג השנה.

(לא בשרי!)

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

יש לנו במשפחה מאכל מסורתי לחג שנקרא ק?ל?סו?נ?ס, שזה עיגולי בצק שמקופלים לחצי ובאמצע יש להם גבינה לבנה עם מלח, כאשר הכל מתבשל לו טוב טוב על הגז בתוך סיר גדול עם מים רותחים.

אני זוכר עוד בתור ילד כל שנה כשהיינו מכינים את זה, זאת היתה חתיכת חוויה :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יש לנו במשפחה מאכל מסורתי לחג שנקרא ק?ל?סו?נ?ס,

מסורתי ? זה הקלצונה, מאפה של בעלי אלפות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מודה לרז שקיבל את דימעותיי ופתח לי את הנושא מחדש.

זה לא כל כך רלוונטי כי הבישולים כבר החלו, הארוחה תכלול 3 סוגי פשטידות,פיצות מטורפות למינהן,

רביולי עם תרד, ניוקי (שאני עדיין לא סגור על עצמי מה זה) וכמובן פסטה אלפרדו - שזה אומר שזה פסטה עם שמנת ופטריות.

חג שבועות טעים לכולם !

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לנו יש מסורת במשפחה- אמא שלי מתקשרת ומבקשת שניסע עד חיפה בגלל שהיא הכינה עוגת גבינה- סביר להניח שמדובר ביוזמה של אבא שלי, שעובד בתנובה (אני לא צוחק. הוא באמת עובד בתנובה). אשתי שדווקא מאוד מסמפטת את אימא שלי ומסתדרת איתה הרבה יותר טוב ממני מתעקשת על זה שאגיד שיש לנו ארוחת ערב עם חברים ואלמלא הארוחה באמת שהינו נכנסים לאוטו וטסים לחיפה לאכול את עוגת הקפולסקי לייט של אימא שלי. אחרי שאנחנו משתחררים מהשטות הזו אחותה התאומה של אשתי מתקשרת לבקש מתכון לעוגת גבינה -ואנחנו מפנים אותה לאינטרנט. כל שנה היא מכינה את אותו חרא...(שנצטרך לאכול מחר בבוקר בארוחת ה"אל תצחק עליה שהיא עדיין רווקה" ) בסביבות חמש בערב אשתי נכנסת למטבח ומנסה לעשות משהו מקופסה גבינה 5% (של תנובה) וכמה ביצים- ובסביבות שמונה בערב אנחנו יוצאים ל"ויולה" בגבעתיים שמפליאים להכין עוגות גבינה עם אוכמניות- אז ניתן לאמר שהגבינה עם האוכמניות זה מתכון שהרווחתי בעמל רב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אחותה התאומה של אשתי מתקשרת לבקש מתכון לעוגת גבינה -ואנחנו מפנים אותה לאינטרנט.
אתה חרא של אזרח, ובגלל אנשים כמוך פורום אוף טופיק נראה כמו מדור הייעוץ של אודטה בזומביט!

:evil:

פורסם

********נמחק ציטוט מיותר. בפעם הבאה תקבל תביעה בשלושה עותקים******

דבר יפה. אפשר לתבוע אותך על הוצאת דיבת אחותה של אשתי. עורכי דין (יש כמו) זבל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...