Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקון מיכל דלק....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול אם יש נקז ריקון במיכל דלק כדי שאפשר להוריד את כל הלכלוך והמשקעים ששוקעים בתחתית המיכל?

האטו הוא באלנו..ויש יש בכלל באיזשהו אוטו?

תודה..

פורסם

אין בורג/פתח ניקוז במיכלי דלק.

אני גם לא חושב שכמות המשקעים היא קריטית. זה לא קרטר שמן שאוגר את כל השבבים והלכלוך במנוע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני גם לא חושב שכמות המשקעים היא קריטית. זה לא קרטר שמן שאוגר את כל השבבים והלכלוך במנוע.

שמוליק

לא הקרטר "אוגר" את שבבי המנוע,ליכלוך,אלא הפילטר שמן כמובן....אין שם משקעי ליכלוך ,שסתומים,כדוריות לאגרים,זהב....

פורסם

סתם שאלה פשוטה :

בוא תסביר למה פקק הריקון ממוגנט ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

יש מכוניות עם פתח לניקוז הדלק מלמטה.

אני מכיר בנאדם שבטעות מילא סולר במקום בנזין. הוא רוקן את המיכל מפתח שהיה למטה, למזלו הרכב לא היה מונע ולא שאב טיפת סולר. אם אני לא טועה זה היה שרייד או אפלהאוז.

פורסם

ניתן לרוקן את רוב הדלק בקלות מהמיכל על ידי ניתוק צינור הדלק ממנו בסובארו הצינור קרוב לתחתית.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

• תוכן חדש...