Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מכר ממשפחתי רוצה לתת לי פיאט טיפו אוטומטית. הבעיה היא שהרוורס לא נכנס אלא אם מכניסים לD ואח"כ לרוורס.

חוץ מזה הרכב במצב טוב.

אני יודע שבלתי אפשרי לתת אינדיקציה לתיקון דרך המחשב אבל האם התקלה מרמזת על גיר גמור (עניין של אלפי שקלים ?) או משהו פשוט יותר?

האם ניתן להמיר הגיר לידני?

תודה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מדובר בטיפו (גרנד טוריסמו) עם מנוע 2000 סמ"ק וגיר אוט' של פולקסווגן.

במכון לגירים אוט' או במוסך המכיר מכוניות פיאט יוכלו לבדוק זאת ויתכן וזאת רק בעיה מכנית של ידית ההילוכים או חלקיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

והסבה לגיר ידני אפשרית?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אפשרית, אך כמעט בטוח שלא כדאית (כלכלית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יובאו ארצה, ע"י יבואן פיאט, טיפו 2.0 עם גיר ידני כך שמהיכן תמצא כזה?.

ההסבה מחייבת החלפת גלגל תנופה, הוספת מצמד מכלל דוושת מצמד וכבל, החלפת המתנע (סטרטר),

החלפת והתאמת ידית הילוכים עם מכסה לידית ההילוכים ועוד כמה דברים שבודאי שכחתי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...