Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה היום Toyota FJ Crusier???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בשעה 11 בבוקר היום ברחוב בן גוריון ברמת גן משך את תשומת ליבי ג'יפ מגודל ומוזר בצבע כחול.

מקדימה היה מוטבע לוגו טויוטה ונזכרתי שראיתי בעבר תמונות של הג'יפ הזה, אך אני כמעט בטוח שדובר על כך שהוא קונספט.

מאחר ואטומוטור כבר היה - מישהו יודע עוד פרטים על הדבר הזה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מוטי גם הסאניונג קריון החדש הזה מכוער מאוד, הוא אפילו נראה כמו אחת הפארודיות שלך בעיתון אוטו (אלו שהיית משלב בין 2 רכבים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בעודי קורא את השירשור אבא שלי בא לספר לי ששלשום הוא שחרר אחת כזאת בצבע כחול...

הוא דוקא אמר שהיא דיי יפה אבל מה שהוא אהב היתה הנסיעה המסיבית שלה.

הוא אמר שהיא נוחה בטירוף.

מבחינת אבירות אין לי מושג כי הוא לא נסע עליה בשטח.

נראית טוב לדעתי..

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
הוא דוקא אמר שהיא דיי יפה אבל מה שהוא אהב היתה הנסיעה המסיבית שלה.

הוא אמר שהיא נוחה בטירוף.

מילה במילה מה שחשבתי בפעם האחרונה שיצא לי להכנס לסמי טריילר החדש של וולבו.

מוטי

פורסם

אם כבר אז זה. מה שהראית זה הקונספט. אני מודה שאין הרבה הבדלים...

FJ Cruiser-1-800.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

חבל"ז - בול אותו דבר!

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

או במילה אחת:

א-כ-ז-ב-ה

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

דווקא נורא מאוד יפה, הצורה המוזרה זה מה שמייחד אותו, נראה כמו חיקוי של האמר H-2

לדעתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...