Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי שאלה בענין מסנן שמן לפיגו 206 2003

המסנן נראה לי מאד משונה בחנות לחלקי חילוף , הוא בכלל אינו דומה למסננים הרגילים שאנו מכירים

מאחר וזו פעם ראשונה שאני מחליף ב 206 במודל הנ"ל אני מבקש את עזרתכם בנידון , ואם כבר אני מבקש לדעת איך אני מפרק את הישן . אני מנחש שזה נמצא עי המניפול עם בורג משושה 27 ממ" , אך איני בטוח

בתודה ובברכה

פורסם

מאחר וזו גם פעם ראשונה שלך בפורום, אני אסביר כדי שתדע להבא.

בפורום הטכני בו העלית הודעה זו, רוב ההודעות מבקשות עזרה בנושא טכני. אם כולם יכתבו בכותרת "בקשת עזרה בנושא טכני" מבלי לפרט במה מדובר, הדף הראשי של הפורום הטכני ייראה ככה:

בקשת עזרה בנושא טכני

בקשת עזרה בנושא טכני

בקשת עזרה בנושא טכני

בקשת עזרה בנושא טכני

בקשת עזרה בנושא טכני

בקשת עזרה בנושא טכני

בקשת עזרה בנושא טכני

בקשת עזרה בנושא טכני

בקשת עזרה בנושא טכני

וחוזר חלילה. אני מקווה שאתה מבין מדוע מצב זה אינו רצוי, ועל כן אבקשך לכתוב שנית את הודעתך, הפעם עם כותרת ראויה. תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...