Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הלילה האחרון נגנב אופנוע של חבר טוב שלי.

האופנוע מסוג סוזוקי GSX-R600 שנת 99, האופנוע בצביעת קאסטום ייחודית של קורונה (בצעים כחול צהוב), אופנוע מאוד מיוחד ויקר.

מספר לוחית הרישוי של האופנוע- 37-851-24

מי ששמע,ראה,יודע פרטים על האופנוע ומיקומו מתבקש ליצור עימי קשר בפלאפון

054-8057788 (עידן)

כיוון שחבר שלי וגם אני לא ממש מקושרים בסצינת האופנועים,אני מאוד מבקש שמי שכן יש לו קשרים בתחום ינסה להפעיל אותם,ולו רק כדי להחזיר לחבר שלי את הצבע לפנים....

אני מאוד מודה לכל מי שיוכל להביא מידע שיביא למציאת האופנוע, הוא מאוד יקר לבעליו !

תמונות מצורפות:

norm_1AD5D4A753554261A5E364967563AAAD.JPG

norm_EB1CFFDF163A48BABED99D29F8DE456E.JPG

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער לשמוע,אני כבעל אופנוע לשעבר ממש כואב לי הלב על אבידה כזו,מקווה שתמצאו אותו במהרה.

תעלו גם בפורמים אופנועים ב"תפוז".

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אכן לא המקרה הראשון השבוע-אופנוע דומה נגנב באיזור חיפה השבוע-האם חברך גר באיזור?

בכל אופן בתור אופנוען לשעבר הדבר מעציב מאד,וקרוב אלי.קח עיצה ואל תתיאשו,מנסיון אופנועים אלו נמצאים,בימים הראשונים בכפרים בסביבה נהוגים ע"י ילדים.

הרבה בהצלחה.

פורסם

שימו לב, השבוע נכשל נסיון גניבה של R750 97, הצליחו לגנוב R750 אחר בחיפה מאותו הדגם, ועכשיו ה-R600 קורונה הזה, שפרט למנוע הקטן יותר, ברובו המכלולים זהים.

זאת אומרת שמישהו הזמין קצת יותר מידי אופנועים מהדגם הספציפי הזה: מ-96 ועד דגם 99, זה בערך אותו אופנוע בשנים האלה, שינויים מינורים בלבד.

כל בעלי האופנועים מהגירסה הזו חייבים להוריד פרופיל.

חייבים להתחיל לשים לב מה קורה פה, ולשים לזה סוף.

אלה הם שלושה מקרים, ואלוי השלושה שאנחנו יודעים עליהם בלבד, כי יכול להיות עוד מקרים שלא שמענו עליהם.

אופנוען

פורסם

אם האופנוע פורסם למכירה וטרם הגניבה הגיעו אנשים לראותו- זה הכיוון שאתה צריך לחפש. למרות שבד"כ אדם שבא לראות מוצר מסויים למכירה, לא מפרט שם משפה וכתובת למשל...

אבל בכל אופן אני מהמר שהגנב/ים באו לראות את האופנוע במסגרת הפרסום שלו ויכלו לבחון אותו מקרוב ולשמוע על שיפוריו מפי הבעלים עצמו. ולאחר מכן באו... ולקחו. רק שהפעם הם יודעים בדיוק מה יש בפנים.

צר לי לשמוע

בתקווה שתמצא אותו מהר.

ארז.

פורסם

אם מה שארז אמר נכון, אז אני מחזק את עצמי ואומר לכולם:

אל תיפגשו עם "קונה" מתחת לבית שלכם, אני כשעומד בפני מכירת רכב או קטנוע, קובע בתחנת דלק או כל מיני מקומות שלא קשורים לבית שלי, מי שרוצה לחשוב שאני משוגע, פאנן...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוקיי, ואז מסתכלים ברישינות כדאי לוודא את המספר שלדה ומיספרי מנוע , ועל הדרך מסתכלים על הכתובת ....

זה לא שאני לא מצדיק אותך , אבל .... אפשר למצוא את הכתובת שלך בלי בעיות ,

אבל אם אתה גר בשכירות במקום אחר אז זה משהו אחר.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ראשית, תודה לכולם על העזרה,אני מאוד מקווה שהאופנוע של חבר שלי יימצא,כי מעל הנזק הכספי, יש את הנזק ללב,ואני בטוח שלא צריך להרחיב.

שנית,בחור נחמד התקשר אליי לפני מספר שעות ודיווח שהוא בטוח שראה את האופנוע הבוקר על כביש 443 (מכיוון י-ם לת"א).

כל מי שיש לו קשרים כאלה ואחרים באיזור הבירה- זה הזמן להשתמש בהם (חנויות אופנועים,חברים, עבריינים שעוסקים בתחום ומכירים מפה ומשם,באמת-הכל !).

תודה לכולם !!!

מסתבר שיש מכת גניבות רצינית של Rים, אז זה הזמן להרתם אחד לשני ולא לוותר על העניין,כי היום זה האופנוע של חבר שלי,מחר זה האופנוע שלכם (חס וחלילה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בתחנת דלק יש סיכוי שיחטפו את האופנוע...

אצל שכן שלי גנבו לפני כמה שנים זד6 וכל פעם היו מוצאים אותו במקום אחר.

מקווה שגם כאן האבידה תוחזר לבעליה הגאה..כי יש לו סיבה.

כלי יפהפה

il live when i live i sleep when i die

פורסם

תפרסם מודעות בyad2 וcartel (יש שם המון מודעות של גנובים )תפוצץ את הלוחות אל תתבייש תכתוב שאתה מחפש r600 ומוכן לשלם כמה שצריך , תרשום פלאפון ו95% מצאת את האופנוע שלך

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תוכן חדש...