Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהגנב יתרסק אמן אמן לתוץ עץ ויהרג.

ושתקבל את הכסף מחברת הביטוח בשביל האופנוע...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה ומישהו שמקורב ל"בעלים החדשים" של האופנוע צופה בפורום הזה:

צור קשר בפלאפון 054-8057788, מוכן לשלם כסף תמורתו.

עידן.

נ.ב

לבחור שכתב מעליי לגבי הכסף מהביטוח,לא יקרה, האופנוע לא היה מבוטח במקיף (מסכים איתך, למרות המחיר הגבוה של הביטוחים אני אישית הייתי מבטח,אבל אני לא בעל האופנוע ולבעליו היו שיקולים אחרים).

דבר נוסף, האופנוע נגנב מבת ים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצטער לשמוע. החברה של החבר שלך עובדת עם חברה לשעבר שלי. לפני שעה בדיוק דיברנו על זה.

מקווה שאופנוע יימצא.

Veni Vidi Vici

פורסם

עדכון משמח !!!!

ככל הנראה האופנוע נמצא לפני כמה שעות ע"י המשטרה, ברחוב שמצטלב עם הרחוב בו גר החבר שממנו נגנב האופנוע (!!!).

זה עדיין לא סופי,פשוט חבר שלי דיבר איתי לפני שעתיים וסיפר לי את זה,אבל מאז לא עונה לי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שהמשטרה מצאה משהו גנוב, והחזירו אותה לבעליו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נקווה לסוף טוב,ושתימצא האבידה ובאמת נדיר שהמשטרה מחפשת רכב\אופנוע גנוב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

חבר'ה אני רוצה להצטרף לשרשור ולבקש את עצתכם קודם כל מצטער לשמוע על חבר שלך ואני מקווה שהאופנוע יימצא בקרוב...זה הדבר הכי מבאס שיכול לקרות לאופנוען. דבר שני שרציתי להגיד זה שאני מבת-ים ולאחרונה כשאני יורד באמצע הלילה לקטנוע שלי אני מוצא אותו עקום כאילו מישהו ניסה לשחק איתו או להזיז אותו יש לי ביטוח מקיף והכל אבל המחשבה של מישהו נוגע לי בקטנוע כשאני יושב בבית משגעת אותי לכן החלטתי לעשות מעשה ולחפש מצלמה זעירה שאותה אני יוכל להתקין למטה...ולחבר למחשב בבית, אני גר בקומה שניה וכבר יש פנס קבוע מעל הקטנוע שאני מדליק אותו מתי שמחשיך...עכשיו לי אין מושג מאיפה קונים את המצלמה הזאת או כמה היא עולה אז אם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע זה יעזור לי מאוד ולדעתי זה הפיתרון הכי טוב כי אני בדרך כלל ער בשעות הלילה אז אני צריך שתהיה לי השגחה קבועה על הקטנוע מה גם שיש אצלנו בביניין כמה ילדים שכבר גנבו קטנוע פעם ואני רק רוצה להיות בטוח שזה הם לפני שאני מפוצץ להם ת'צורה...

תודה לכל העוזרים...

פורסם

היום ראיתי בבת ים בצומת הרחובות עוזיאל ודניאל אופנוע תואם - אותה הצביעה אותו הדגם

נעצר ע"י ניידת לבדיקה . רציתי לגשת אליהם אבל הם שיחררו אותו.

Nothing runs like a Deere.

פורסם
חבר'ה אני רוצה להצטרף לשרשור ולבקש את עצתכם קודם כל מצטער לשמוע על חבר שלך ואני מקווה שהאופנוע יימצא בקרוב...זה הדבר הכי מבאס שיכול לקרות לאופנוען. דבר שני שרציתי להגיד זה שאני מבת-ים ולאחרונה כשאני יורד באמצע הלילה לקטנוע שלי אני מוצא אותו עקום כאילו מישהו ניסה לשחק איתו או להזיז אותו יש לי ביטוח מקיף והכל אבל המחשבה של מישהו נוגע לי בקטנוע כשאני יושב בבית משגעת אותי לכן החלטתי לעשות מעשה ולחפש מצלמה זעירה שאותה אני יוכל להתקין למטה...ולחבר למחשב בבית, אני גר בקומה שניה וכבר יש פנס קבוע מעל הקטנוע שאני מדליק אותו מתי שמחשיך...עכשיו לי אין מושג מאיפה קונים את המצלמה הזאת או כמה היא עולה אז אם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע זה יעזור לי מאוד ולדעתי זה הפיתרון הכי טוב כי אני בדרך כלל ער בשעות הלילה אז אני צריך שתהיה לי השגחה קבועה על הקטנוע מה גם שיש אצלנו בביניין כמה ילדים שכבר גנבו קטנוע פעם ואני רק רוצה להיות בטוח שזה הם לפני שאני מפוצץ להם ת'צורה...

תודה לכל העוזרים...

הרבה כבלים יואסבי להאריך ומצלמת רשת איכותי ת ולשבת כל הלילה מול המחשב..

עכשיו לנושא

שמח שנמצא אבל לפי מה שהבנתי מחבר אופנועים אחריי גניבה שהגיעו למשטרה לעולם לא חוזרים לכביש האם נכון?

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם
שמח שנמצא אבל לפי מה שהבנתי מחבר אופנועים אחריי גניבה שהגיעו למשטרה לעולם לא חוזרים לכביש האם נכון?

פשוט לא נכון.

:turn-l:

• תוכן חדש...