Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה למתקין אזעקת ביפר מיקצועי בחולון בבקשה

כמה אזעקה כזאת צריכה לעלות כולל התקנה מיקצועית?

איזה אופציות יש להוסיף לה ועם כמה שלטים היא מגיע?

אפשר לקבל בבקשה הסבר קצר לגביי יתרונות וחסרונות של האזעקה ומה היא כוללת ?

תודה ושבוע טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

היי חבר שלי (ליאור ZX VOLCANE 95) התקין ברדיו השרון (כ"ס אם אני לא טועה) עשו לו עבודה מצויינת והתקנה מהירה יחסית יצא מדהים (כמו כולם כמובן) ובמחיר מצחיר של 800 ש"ח ...

מומלץ בחום של רב בריח.

גם לי יש בקליאו כזה... הציל אותי מדו"ח של 700 ש"ח באילת...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

הפקח כנראה נתן מכה קלה לרכב וזה הקפיץ את אנטיזחן או איך שקוראים לו :-)

אני יכול להמליץ לך לפנות בה"פ לדני זומרשטיין, הוא מומחה לזה בצפון.

פורסם

אני מחזק את דבריו של MJ01, לפנות לחבר הפורום דני זומרשטיין מ"מצת אור" דרך יפו 100 חיפה.

ביום שישי שעבר התקנתי אצלו אזעקה חדשה לרכב שלי (אומנם לא ביפר, אלא אזעקה רגילה, כי זה רכב ישן) והאזעקה פועלת מצויין, השירות מעולה ואיכות ההתקנה יוצאת מהכלל (הייתי ליד האוטו כל העבודה).

גיא.

פורסם
הציל אותך מדו"ח?

איך בידיוק זה רק אזעקה לא גלאי רדר או משהו חח...?

הייתי באילת במלון ובדיוק יצאתי מהמקלחת ושמעתי את הביפר מצפצץ... רצתי לחלון (ערום מהלחץ :shock: ) וראיתי את הבני זו!@##!# מרימים לי את האוטו צעקתי והכל אך לשווא ...

קיצר זרקתי על עצמי משו ורצתי לאוטו קפצתי לו על הגרר כדי שלא יוכל לסוע...

ואחרי תחנונים רבים ירד האוטו וחסכתי 700 ש"ח דו"ח... (האזעקה עצמה עולה 800 כלומר הוצאתי את המחיר עליה כבר לא?) :lol: מומלץ בחום...

אני מכיר רק מישהו אחד אבל ב- PSI עשו את ההשוואת מחיר ורדיו השרון יצא הכי זול וטוב... בהצלחה.

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

אני לא יודע כמה זה עולה אצלו אבל בהוד השרון קראדי עובד מעולה באמת מלך יתרונות לא חסר למערכת הזו אין צורך בשום תוספות היא מגיע אם שתי שלטים אחד אם ציור הרכב המפורסם ואחד פשוט 4 כפתורים

לפעולות בסיסיות המקום נקרה tomcar אדם נפלא באמת

בני ברית 8 הוד השרון מפה | טלפון: 09-7452747

octavia vrs

פורסם

אזעקה ועבודה ב800 עלה לאחי יתרונות טוב מפני גנבים ומרחק שליטה ארוך ... חסרון אפילו ציפור שיושב על האוטו האוטו מזעיק

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...