Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכור בדימונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע אם זה נכון באמת או לא, אבל למה להיות מטומטמים ולפרסם את זה בטלווזיה. מוכנים להרוג את עצמם בשביל רייטינג. נכון שיש תמונות והכל, ומי שממש ירצה בטח גם ישיג אותן, אבל כמה שפחות לפרסם. כל בן אדם שיודע פחות על זה ככה יותר טוב

זה הכל על סמך נתונים שהתפרסמו כבר בעיתונות הזרה.

ה-BAD GUYS כבר ראו את כל הנתונים האלו בסאנדיי טיימס אחרי ההדלפה של וענונו, הכתבה בטלויזיה לא חידשה להם שום דבר ולא תרמה להם כלום.

אין שום רע בכתבות כאלו, ואין בהן שום פגיעה בביטחון המדינה. (עובדה, אחרת הצנזורה לא היתה מאשרת את זה לשידור)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ואין בהן שום פגיעה בביטחון המדינה. (עובדה, אחרת הצנזורה לא היתה מאשרת את זה לשידור)
בטח שאין פגיעה, כי זה הכל שטויות, ובפועל, גם אם זה היה תורם למדינה וגם אם לא, לעולם לא היו מסכימים לשדר את זה, אפילו בלי להקשיב לטענות שאולי זה יתרום למדינה.
פורסם

ארז, תנמק למה אתה חושב שהכל שטויות. אני אישית כן חושב שיש כור ומייצרים A-BOMB וטריטיום וכל זה. אבל אשמח לשמוע את דעתך

GTA זה הכי אחי .

פורסם

לא אמרתי שלא מייצרים!

התכוונתי, שאם שידרו את זה בערוץ 10, אז הסרטון עצמו הוא שטויות. ושקרי.

פורסם

לדעתי הצנזורה לא התערבה, כי אם היא הייתה מתערבת בשידור של הכתבה הזאת - היא רק הייתה מוכיחה שכל מה שואנונו אמר נכון..

ובמשך 20 שנה מנסים להוכיח בדיוק את ההפך.. שמה שהוא אמר לא נכון ואין שום קשר בין זה למציאות..

הרי המידע הזה כבר פורסם בSUNDAY TIMES, ופורסם בשנית במליוני עותקים בספרים, חוברות, מגזינים וכו' וכו' וכו'..

אז זה באמת משנה אם ערוץ ישראלי קטן יעשה על זה כתבה?

לעומת זאת - אם פתאום הצנזורה בישראל תתערב בכתבה הזאת - הם רק יוכיחו שיש בזה אמת..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בזמן שהייתי בצבא, התפקיד האחרון שלי היה לשדל תלמידי תיכון להגיע לחיל מודיעין, וזאת באמצעות סידרת הרצאות שהייתי מעביר להם.

במקרה יצא לי לקרוא ספר על סיירת מטכ"ל שבו יש איזכורים של החיל בכל מיני מבצעים ומפורטת הדרך בה הוא עזר לסיירת בביצוע המוצלח של המשימה. חשבתי לעצמי שזה יכול להיות אחלה של מקדם מכירות עבורי והבאתי למפקד שלי קטעים מהספר לקרוא כדי לשמוע מה דעתו בעניין.

המפקד לא אישר להשתמש בקטעים האלה מהסיבה הפשוטה שאם אני, בהיותי נציג החיל, מציג את הקטעים האלה בפני קהל כלשהו, הרי שבעצם אני מאשר את אמיתות הדברים - וזה כבר לא עובר צנזורה.

מה השורה התחתונה בדברי? לפעמים למדינה יש אינטרס לא לנקוט עמדה כשמפורסמים דברים חסויים.

האינטרס יכול להיות הרתעתי ויכול להיות שפשוט בעצם אי נקיטת העמדה המדינה נוסכת בעניין עמימות מכוונת תוך שהיא משאירה את הדברים בגדר תעלומה לא פתורה שאיש, למעט מעטים, אינו באמת יודע אם היא נכונה או לא.

תפסיקו לעשות עניין מהכתבה. נחמד לראות, נחמד לדעת איך זה עובד, אפשר לעבור הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אולי מה שמופיע בסרטון הוא נכון ואולי לא. אבל מה שבטוח, משקפי רוח.

חוץ מזה, הכל "על פי פרסומים זרים" ואלה הפרסומים של וענונו מלפני 20 שנה כבר...

מה שאומר שהקטע הכי משעשע בכל הסיפור, זה שמה שכל העולם יודע כבר 20 שנה, אזרחי ישראל יודעים רק עכשיו, כי רק עכשיו הצנזורה אישרה את שידור החומר.

הצנזורה מאוד יעילה בבלימת הזליגה של מידע החוצה. הבעיה שהיעילות הזאת תקפה בעיקר לגבי האזרחים של המדינה שלנו. באסה לנו. רק לנו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מה השורה התחתונה בדברי? לפעמים למדינה יש אינטרס לא לנקוט עמדה כשמפורסמים דברים חסויים.

האינטרס יכול להיות הרתעתי ויכול להיות שפשוט בעצם אי נקיטת העמדה המדינה נוסכת בעניין עמימות מכוונת תוך שהיא משאירה את הדברים בגדר תעלומה לא פתורה שאיש, למעט מעטים, אינו באמת יודע אם היא נכונה או לא.

תפסיקו לעשות עניין מהכתבה. נחמד לראות, נחמד לדעת איך זה עובד, אפשר לעבור הלאה.

מסכים עם כל מילה.

בנוסף, לישראל יש סיבה להתריע לאיראנים שמדינת ישראל היא לא מדינה פראירית ואם הם חושבים שהם המיצאו את הגלגל , אז הם טועים ובגדול..

יוגב

פורסם
למה ישראל צריכה 200 פצצות אטום? המנהיגים מתכוונים לפוצץ את כל העולם?

אם כבר אז כבר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
פצצות אטום פשוט נערמות ומחכות לשימוש, או שאחרי זמן מה מאבדות מיעילותן?
פצצות אטום נערמות.

פצצות מימן צריכות חידוש כל כמה שנים בגלל זמן מחצית החיים של טריטיום (12 שנה).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אגב, ע"פ אחד הספרים שמתעדים את מהלך השתלשלות האירועים של מלחמת יום כיפור...QUOTE]

זכור לך שם הספר?

מצטער,אבל לא זוכר את שם הספר............זה היה לפני משהו כמו 4 שנים.

ולבחור ששאל "למה לישראל 200 פצצות אטום כאילו אנחנו הולכים לפוצץ את כל העולם":

ובכן,ממליץ לך לקרוא ספר שנקרא "ברירת שמשון" (אם תמצא,זה ספר שאסרו את הפצתו בגלל רגישות בטחונית,לאחר מכן אישרו הפצה לפרק זמן קצרצר,ושוב החזירו את איסור פירסומו).

הספר הזה יענה לך הכי טוב על מה ששאלת :wink:

משפט מתוך הספר:

"תמות נפשי עם פלישתים"

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וואו,תודה! מצאתי את הספר ב ebay

Samson Option,דווקא אני לא רואה שיש חוסר בספרים האלו. אני אנסה למצוא אותו בישראל,אני רואה שהוא ממש מעניין. תודה!

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...