Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון, כל המידע שפרסמת מקורו באתר אינטרנט מסחרי של קומהו.

אני לא חושב שיש מה להוסיף בנושא.

היו לי Kumho Ecsta Supra 712 ברכב קודם (205 ראלי) במידה 185/55R14.

צמיגים סבירים ותו לא. בטח ובטח שלא ברמה של ה-Bridgestone Potenza S-03

שהיו לי על הרכב שלאחר מכן (פיאט קופה).

"צמיגים נהדרים"?

על רכב הליסינג שלי יש Kumho Powermax. התכונה הטובה היחידה שלהם היא שהם

די שקטים. כושר ציפה חרא, אחיזה בינונית ביבש - "נהדרים" ממש.

אין מה להשוות את ה-Ecsta לסדרות הספורטיביות של מותגי העל - Potenza, F1 D3, SP9000.

צמיג חביב ותו לא. יספיק לאחיזה טובה של 103 כ"ס ולמשחקי דוושה שהראלי אוהבת לשחק.

דניאל

MCS 2008

פורסם

על איזה רכב מדובר כאן שמבקשים להחליף לו את הנעליים?

ולא חלקו של המידע פורסם מאתר של טייר רק.

בוטום ליין הוא שיש צמיגים מעולים לקומהו.

וכמובן שגם לאחרים.

כל אחד יבחר מה נוח לו ולכיסו.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אין מה להשוות את ה-Ecsta לסדרות הספורטיביות של מותגי העל .......
נו חובבן, עוד לא שמת לב שחצי מהצמיגים של קומהו נקראים Ecsta (רמז - כל הסדרה הספורטיבית)?

:-P:wink::lol:

לעניין, ה-Ecsta Supra 712 זול, בעל אחיזה סבירה למדי וגם יחסית זול, הוא לא מצטיין בשום תחום באופן מיוחד אבל המחיר שלו זול (רמז - הוא לא יקר בכלל).

אה, והוא גם לא מיוצר יותר אם אני זוכר נכונה אז לבדוק תאריכי ייצור בשבע עיניים לפני שקונים.

ה-Ecsta MX (נמכר באירופה תחת הקוד KU15 אם אני לא טועה) לעומת זאת הוא אחלה צמיג שבהחלט יכול להתמודד עם הבכירים שבצמיגי הספורט.

אם יש למידה של עומר או לא, אני לא יודע.

אגב מר HGT, לא הייתי מהמר כ"כ מהר על זה שצמיגי המירוץ של קומהו יחזיקו מומנט עוקר הרים כמו שכתבת, הרי לך תמונות של סט של קומהו Ecsta V70A שירדו מהמכונית שלי.

הצמיגים הורכבו על הרכב כשהם חדשים לגמרי וככה הם נראו אחרי שעה וחצי (!) של נסיעה -

V700%20peeling1.jpg

V700%20peeling2.jpg

V700%20peeling3.jpg

בחדווה,

מוטי

פורסם

נכון לעכשיו אני דיי נעול על הSP9000 אבל הבנתי שישנה בעיה של מידה.. ציפור לחשה לי שאין את המידה בארה"ק... אולי זאת טעות ,אני אבדוק זאת ביום ראשון.

בכל מקרה הקומהו 712 נשמע כמו תחליף לא רע. השאלה היא איך הקומהו לעומת היונירויאל?? אולי עדיף ששוב אני אקנה את היונירויאל .

UNIROYAL RAINSPORT1 ...

Not the sound of silence -ABARTH

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...