Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני נאלץ לבלות את יומי ברחוב הראה בר"ג, מהיכרות שלי עם האיזור, אין חניה אפורה שם, הכל מסומן כחול לבן, לרוב האנשים יש תו תושב...

האם מותר לי לחנות שם ללא תו תושב אבל עם כרטיס חניה ?

האם כרטיס "איזי פארק" תקף ליום שלם ולא לשעה בלבד כמו כרטיס קרטון רגיל שקונים בדואר ?

מה העלות של רכישת איזי פארק והטענה שלו ? כל כמה זמן צריך להטעין ?

תודה, אור (שמת למכור את האוטו ולקנות אופנוע, להפטר מכל בעיות התנועה של ת"א לתמיד)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

את האיזי פארק אתה יכול להפעיל לשלוש שעות בלבד.

ואתה מטעין במכונות מיוחדות.

כל פעם אתה שם סכום כסף מסוים.

פורסם

בקיצר אין תקווה למכוניות, חניה בחניון עולה שם 40 ש"ח יומי, ולא מדברים על הדלק והפקקים שיש מהבית

יאאלה למכור לקנות אופנוע :)

תודה.

פורסם

זמן החניה המקסימלי עם איזי פארק משתנה מעיר לעיר כמו גם המחיר.

נסה לחפש מידע באינטרנט על כך ועל הזמן המקסימלי בר"ג.

לא בטוח שאיזי פארק יהיה בהכרח זול יותר ליום שלם מחניון.

מחר אני אבדוק באיזי פארק שלי מה המקס' זמן חניה בר"ג (אין לי כוח לרדת לאוטו עכשיו...)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רחוב הגלגל, הוא רחוב המקביל לראה ובו חניה עם סימון אפור. אני חושב שהרחוב נסלל כדי לשמש מגרש חניה לשלישותף ממש כך.

הוא נמצא דרומה לראה.

אני מחנה שם שאני מגיע לשלישות.

!AWDSOME

פורסם
בקיצר אין תקווה למכוניות, חניה בחניון עולה שם 40 ש"ח יומי, ולא מדברים על הדלק והפקקים שיש מהבית

יאאלה למכור לקנות אופנוע :)

תודה.

לפני שאני אתן לך פתרון מושלם...איפה בדיוק באיזור הרואה אתה צריך?

לאן אתה צריך להגיע נקודה סופית?

האם יש לך בעיה עם הליכה רגלית קצרה?

פורסם

רואה באיזור שקרוב להרצל, הקטע בין רחוב קרינצי להרצל...

לא אכפת לי גם ללכת 10 דקות ברגל עד שאני אפתור את המצוקה הזאת בעזרת אופנוע.

פורסם

חניה ברחוב תיהיה רק בכחול לבן, והפקחים של העירייה חמים חמים באזור.

תוכל לחפש חניה ברחובות הקטנים שבין הרצל לקרניצי. לא אחת מצאתי שם מקומות חניה לא רעים כשחניתי באזור. מצד שני, רובם יהיו בכחול-לבן, מה שמחזיר אותנו לפסקה הקודמת.

חניה חינם, אם תרצה, יש במרחק 10-15 דקות הליכה משם. פרטים נוספים בה"פ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלירן, גדעון, כולם, תודה, יש לי חניה בעבודה בתוך הפיר של הפריקת סחורה, מרחק של שניה ורבע הליכה מהדלת :)

אין יותר קלאסה מזה (מלבד נסיעה באופנוע מה שחוסך פקקים)

פורסם

איך זה שתמיד אני מוצא חנייה, במרחק של ג-ג רבע שעה הליכה?....

אני אף פעם לא מוטרד כשאני הולך לת"א והאיזור..

• תוכן חדש...