Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף 1.8 מודל 99 CL עם גימור פנימי בצבע בז'.

1. עם מה מומלץ לנקות את המושבים בכדי לנקות את הריפוד? הצבע מאוד יפה כשהוא חדש, אך מתלכלך כל כך מהר וכרגע, במקום צבע בז', הוא יותר דומה לעכבר מת.

2. יש במגן השמש של הגולף מראה עם מנורה ומן מכסה המכסה את המראה, שהוא גם אחראי על הדלקת המנורה. לצערי, במגן השמש של הנוסע אין מכסה (כנראה נשבר וזרקו אותו). יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג מכסה כזה? במוסכים המקוריים של פולקסוואגן רוצים 650 ש"ח (!!!!!) לפני מע"מ על מגן שמש שלם חדש... והייתי גם במאגר וגם אצל יזדי (חלפים משומשים) ואין להם מגן בצבע בז'...

למעשה, כל מה שאני צריך זה את המכסה...כי כרגע המנורה דולקת 24 שעות ביממה.

תודה מראש,

מיקי

פורסם

שלום,

1.מנסיוני עם גולף דור 4 מומלץ להשתמש בחומרים לניקוי הרכב מקורים שנבדקו ואינם פוגעים בצבע הריפוד ראה קישור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=893006#post893006

המחיר לא יקר בטירוף, כמו כן קיימים חומרים אייכותיים אחרים.

2.ציין איזה חלק התקלקל או חסר ראה קובץ מצורף.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,

תודה רבה על העזרה.

1.עכשיו חזרתי ממוסך מורשה (קלדס) של פולקסווגן ורכשתי שני תכשירי ניקוי.

תכשיר לניקוי כללי - 60 ש"ח.

תכשיר לשימור תא הנהג - 65 ש"ח גם כן.

הסטיק לשימור הגומי היה חסר המלאי, אז הזמינו לי אותו.

מנהל המוסך אמר לי שהוא מתחייב שהתכשירים הללו יהיו טובים יותר לרכב והתחייב כי הם לא יפגעו בריפודים או ישאירו כתמים. הוא גם הראה לי את הרכב שלו (בדיוק כמו שלי) שלטענתו הוא ניקה עם התכשירים הללו וזה נראה כאילו אתמול הרכב יצא מהרכבה. אני עוד לא יוע כמה ההבטחה הזו שווה משהו, אבל לפחות זה נראה טוב. וגם לא ממש יקר. אני אנקה ואספר מה התוצאות.

2. בקשר לחלק החסר - מדובר על מכסה המראה (המראה הנמצאת בתוך מגן השמש). אני לא יודע בסיוק איזה מספר חלק זה לפי הדיאגרמה, אבל סימנתי את החלק בעיגול אדום (ובטקסט בעיגול אדום ואותו ספציפית בריבוע כחול).

תודה,

מיקי

פורסם

1. לנקות עם מגבונים לחים של תינוקות - הכי יעיל ,הכי זול , והכי קל לעבוד איתם.

2. איביי, דרך איביי תוכל להזמין , כמו כן תמצא שם שלל אביזרים\שיבצורים לרכב שלך.

650 שקל...ממש.

בהצלחה.

פורסם

היי,

ככה החלק החסר למעשה מפעיל מיקרוסווי'ץ (מפסק קטן) שמותקן בתוך מגן השמש לשם כך עלייך להחליף את כול מגן השמש, מכיוון שלא ניתן לפתוח ולהחליף את המיקרוסוו'יץ מבלי להרוס את הריפוד.

בגולף דור 4 גם במידה ואתה לא סוגר את כיסוי המראה אלה רק מקפל את מגן השמש הנורה צריכה להכבות מכיוון שקיימים שני מיקרוסוו'צים.

האם זה המצב אצלך ?

פורסם

לי יש בורה והשבוע ניקתי את הריפודים אצל חבר עם מכונת קיטור ואני ממש נדהמתי מהתוצאות, קניתי את הרכב והמושבים היו במצב לא משהו, עכשיו הם ניראים כחדשים, ניקתי גם את הפלסטיקה עם איזה ראש מיוחד ויצא ממש מדהים, מומלץ בחום.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מרק,

לא זה לא המצב. המיקרוסויטצ' היחידי אצלי נמצא בתוך מגן השמש והמכסה לוחץ עליו ומכבה אותו.

ללא המכסה, גם כשמגן השמש מורם, הנורה עדיין דולקת. 24 שעות ביממה.

מדוע צריך להרוס את הכיסוי? הרי המראה מוקפת בפלסטיק שבשני קצותיו יש שקעים המיועדים למכסה.

זה מכסה מאוד פשוט: פין מכל צד שלו שנכנס לשקע משני צידי המראה. ובקצהו העליון של המכסה יש בליטה שכשסוגרים אותו היא לוחצת על המפסק. ממש מרגיז שזה כזה בלאגן לכזו שטות!

חיפשתי ב- EBAY ומצאתי מגני שמש מתאימים במחירים ריאליים - אבל לא מצאתי בבז'.

יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג בבז'?

מיקי

פורסם

נו באמת...

היתה לי גולף כזו ולצערי אתה לא יכול לתקן זאת מכיוון שגם לא מוכרים חלקים לתיקון.

אתה מתכוון לייצר בעצמך ? הרי הכיסוי הפלסטיק של המראה נכנס פנימה לתוך מגן השמש ואז הוא מפעיל את המיקרוסוו'יץ ומכבה את הנורה. וכפי שהבנתי זה החלק שחסר לך.

למען הסדר הטוב אתה יכול לצלם את מגן השמש אצלך ברכב ?

פורסם

מרק,

אני אצלם ואעלה את התמונה. אני מבין מה שאתה אומר. ואני מבין שלא תהיה ברירה אלא להחליף את כל מגן השמש. רק מה שאני אומר שזה די טפשי שאין אפשרות להשיג רק את המכסה, כי כן ניתן להכניס אותו שם. בכל אופן, מה שבטוח, הנורה דולקת גם כשמגן השמש כולו סגור

פורסם
נו באמת...

היתה לי גולף כזו ולצערי אתה לא יכול לתקן זאת מכיוון שגם לא מוכרים חלקים לתיקון.

אתה מתכוון לייצר בעצמך ? הרי הכיסוי הפלסטיק של המראה נכנס פנימה לתוך מגן השמש ואז הוא מפעיל את המיקרוסוו'יץ ומכבה את הנורה. וכפי שהבנתי זה החלק שחסר לך.

למען הסדר הטוב אתה יכול לצלם את מגן השמש אצלך ברכב ?

אם איני טועה, נדמה לי שמקור אי ההבנה נובע מכך שבגולף 99 מגן המראה שבמגן השמש, היה כיסוי פלסטי מתרומם, שאכן הפעיל מיקרו סוויץ' אחד. כנראה בשל שבירותו, הוחלף המכסה דנן בכיסוי נע שנכנס לתוך מגן השמש עצמו. מכאן שצודק השואל. במכוניתו אין כל בעייה להתקין את מגן המראה בנפרד, בהנחה שימצא כזה.
  • תוכן חדש...