Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה צריך יבואן מקביל ? אתה מחפש צרות ?

יש לך ניסיון רע עם יבואון הזה?

אני מחפש מחיר יותר זול מ-SG. מחירים של SG זה פשות גניבה.

פורסם

אל תהיה בטוח שיבואן מקביל (אם קיים) יקח מחירים נמוכים יותר.

רוצה חדש במחיר זול? שיביאו לך מחו"ל.

אחרי הכל, אנחנו בישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אל תהיה בטוח שיבואן מקביל (אם קיים) יקח מחירים נמוכים יותר.

רוצה חדש במחיר זול? שיביאו לך מחו"ל.

אחרי הכל, אנחנו בישראל.

איתמר.

יבואן יש אני בטוח בזה. ב zap פעם הוא הופיע.

גם אצל אחד מי חברי פורום שאלתי איפו הוא רוצה לקנות.ברגע ששאלתי

אותו על טל. או קתובת הוא פשות שותק. שותק כאילו זה סוד צבאי.מוזר.

פורסם

ליבואן לא רשמי יש מספר בעיות חשובות שאל לכם לזלזל בהם :

א. אין לו מקום מסודר ובטח לא מעבדה צמודה בבית היבואן.

ב. אי אפשר להשיג אותו כמו שכבר הוזכר פה .

ג. לתבוע לא תוכל לא בדרישות ולא בבית משפט !!! (הרי אין לו כתובת) דבר מציק ביותר מספר רב של יבואנים פרללים (לא יבואנים רשמיים) מסתובבים במכוניות שהם לעיתים גם העסק נייד .

ד. רוב המכשירים הפרללים הינם מכשירים שנפתחים ועוברים קידוד בארץ לרדיו אירופאי היינו המכשיר כבר לא חדש .

ה. אם מתקלקל לך המכשיר ואתה מנסה לנצל את האחריות אתה לא יודע לאיזה חאפר מגיע המכשיר ומי מבצע לך את התיקון עים אילו חלקים וכמה זמן יחזיק המכשיר לאחר התיקון הראשון.

ו.יש עוד הרבה אבל אין לי כח לרשום........

פורסם
ליבואן לא רשמי יש מספר בעיות חשובות שאל לכם לזלזל בהם :

א. אין לו מקום מסודר ובטח לא מעבדה צמודה בבית היבואן.

ב. אי אפשר להשיג אותו כמו שכבר הוזכר פה .

ג. לתבוע לא תוכל לא בדרישות ולא בבית משפט !!! (הרי אין לו כתובת) דבר מציק ביותר מספר רב של יבואנים פרללים (לא יבואנים רשמיים) מסתובבים במכוניות שהם לעיתים גם העסק נייד .

ד. רוב המכשירים הפרללים הינם מכשירים שנפתחים ועוברים קידוד בארץ לרדיו אירופאי היינו המכשיר כבר לא חדש .

ה. אם מתקלקל לך המכשיר ואתה מנסה לנצל את האחריות אתה לא יודע לאיזה חאפר מגיע המכשיר ומי מבצע לך את התיקון עים אילו חלקים וכמה זמן יחזיק המכשיר לאחר התיקון הראשון.

ו.יש עוד הרבה אבל אין לי כח לרשום........

תודה על תגובה.אבל בכל מקרה אם ניקח לדוגמה מכשיר Clarion 956, אצל יבואן רשמי הוא עולה בסביבות 5500ש''ח. אצל יבואנים לא רשמיים בסביבות 3500 ש''ח. בהפרש כזה נראה לי אפשר לתקן אצל יבואן רשמי(אם יש צורך בכך)

פורסם
תודה על תגובה.אבל בכל מקרה אם ניקח לדוגמה מכשיר Clarion 956, אצל יבואן רשמי הוא עולה בסביבות 5500ש''ח. אצל יבואנים לא רשמיים בסביבות 3500 ש''ח. בהפרש כזה נראה לי אפשר לתקן אצל יבואן רשמי(אם יש צורך בכך)
יכול להיות שאתה צודק אבל...

קח בחשבון מכשיר מדגם 956 עם פנל חשמלי ומסך מגע אם מתקלקל משהו עלות הפנל כחצי מערך המכשיר עדיין שווה ?

• תוכן חדש...