Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת סוסיתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

יש לי (יותר נכון לאבא) סוסיתא שהבעלים החזירו מספרים למשרד הרישוי, לקחו מספרים ואין שם דרך למצוא אותם.

מי יודע איך אפשר להחזיר את הרכב לכביש (רשיונות, מספרים ) ?

תודה מראש,

נתי.

פורסם

אל תהיה כזה נחרץ יש מצב להחזיר רכב כזה לכביש צריך קצת מזל והרבה בירוקרטיה. יש לי רכב שחזר לכביש והוטבעה לו מס' שילדה חדש וזה מצויין ברישיון.

פורסם
שלום לכולם.

יש לי (יותר נכון לאבא) סוסיתא שהבעלים החזירו מספרים למשרד הרישוי, לקחו מספרים ואין שם דרך למצוא אותם.

מי יודע איך אפשר להחזיר את הרכב לכביש (רשיונות, מספרים ) ?

תודה מראש,

נתי.

יש שתי אפשרויות להפקדת רשיונות:

הפקדה לפרוק , או הפקדה על מנת להוציאם בעתיד .

אם הופקדו לפרוק , סוף הסיפור .

פשוט גש למשרד הרישוי עם מס. הרכב ותעודות זהות וברר .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אלקמינו למה הכוונה שהרכב הוחזר לכביש עם מספר שלדה חדש .מה היתה הסיסבה להוצאת רשיון עם מספר שלדה חדש

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

הרכב נמכר ללא העברת בעלות לפני הרבה שנים לאחר שיפוץ של 3 שנים התברר שזה שהיה הבעלים הרשום של הרכב הוריד אותו מהכביש יכול להיות שלא בכוונה כי הרכב היה על שמו ולא נעשה טסט כ 5 שנים. לאחר השיפוץ בנסיון להוציא רשיונות הוברר שהרכב ירד מהכביש מס' תמונות של הרכב עו"ד נורמאלי קצת בירוקרטיה הוטבעה מס' שילדה נרשם מס' מנוע והרכב עלה חזרה לכביש.

פורסם
יש שתי אפשרויות להפקדת רשיונות:

הפקדה לפרוק , או הפקדה על מנת להוציאם בעתיד .

אם הופקדו לפרוק , סוף הסיפור .

פשוט גש למשרד הרישוי עם מס. הרכב ותעודות זהות וברר .

דרור .

אם היה פשוט הייתי עושה - אבל אין מספר רכב ואין תעודות זהות של הבעלים.

זו בדיוק הבעיה - אני עם רכב ללא פרטים (אולי אצליח להוציא מספר שלדה..אבל לא בטוח)

מה עושים אם אין פרטים ? האם שווה להשקיע ברכב ?

• תוכן חדש...