Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מהקארטינג בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי במסלול ונהניתי מאוד!

מסלול ארוך ורחב, 330 מטרים אורכו והוא די קל ללמידה, המקום מקצועי מאוד וגם נח ללקוחות לדעתי.

אין לי מושג כמה הקפות עשיתי אבל על קארט מוגבל עשיתי 27:10 במקצה הראשון (והיחיד) שלי.

יש הרבה מקומות לעקיפה, האחיזה לא רעה, המחיר מצויין! (40 ש"ח), פשוט מסלול כיפי ביותר!

שווה ללכת!

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

היום סוף סוף הייתי לראשונה בקארטינג בחיפה ואני חייב לציין שהמקום ממש נחמד !!

מחיר טוב !(40 ש"ח) מסלול לא קשה מידי ולא קל מידי , וקארטים חביבים ביותר שרק הולכים ומשתפרים (עוד לא נגמרה ההרצה) .

בקיצור היה מממממש כיף בקרטיניג במיוחד בגלל שהלכתי עם חברים (דארקסטאר , אמיר ט , מתן , וואויק די אר וכו') מה שגרם למיקצה חלק בלי דגלים כמעט

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם

אכן היום היה באמת כיף הקארטינג, סוף סוף לא היו ילדים קטנים והיינו 6 חברים לבד במקצה

ולא הרימו כמעט דגלים כי הבינו שאנחנו מסתדרים בין עצמנו.

בכל מקרה, היום נקבע שיא חדש אצלי, 27.00 שניות. זה השיא השלישי הכי טוב היום בכלל.

אחרי זה במקצה נוסף עשיתי 27.05 שזה הרביעי הכי טוב היום...

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...