Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מהקארטינג בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום סוף סוף הלכתי בפעם הראשונה לקארטינג החדש בחיפה.

וזו התרשמותי.

המקום עצמו - ממש נחמד, מעוצב בטוב טעם, יש מכונות שתייה ואוכל חדר תדרוך חדר המתנה שהוא הלובי הראשי ופקידת קבלה עם שדיים ענקיים.

ההדרכה - הדרכה פשוטה בתכליתה.

דגל צהוב - האט ועקוף את המפגע שבדרך

דגל אדום עצור במקומך

דגל כחול- תן שיעקפו אותך אתה איטי ולא יודע לנהוג

דגל שחור- עצור בצד אתה ערס שעושה שטויות.

לאחר שמסיימים את ההדרכה לוקחים קסדות מהמדף, רואים שהן מתאימות ופשוט מחכים שהמקצה יסתיים.

אם משעמם לכם תמיד תוכלו להסתכל על המקצה הקיים דרך חלון הראווה דבר שמאוד אהבתי.

עולים על המסלול - לפני שהגעתי למקום טיפחתי ציפיות למסלול מעניין מאתגר וקארט שיתן לי אנדרנלין ומהירויות של לפחות 70 קמ"ש אבל זה ממש לא ככה.

הקארט עצמו נראה כמו מכונית מתנגשת.

המושבים צרים, הוא קטן ולא נוח ללחוץ על הדוושות.

חוץ מזה במקום ה 70 קמ"ש המיוכלים קיבלתי אולי 45 בדוחק ואני לא אחד ששוקל 200 קילו, רק 75 כך שנראה לי שאנשים גדולים לא יעברו פה תשלושים אם הם בכלל יצליחו להיכנס.

המסלול עצמו די מאכזב , וזה אולי בגלל היכולות של הקארט.

אתה מתחיל בנסיעה בקו ישר, מגיע למהירות מקסימלית , לוקח סיבוב ימינה עם פול גז בלי שמץ של בעיה, מגיע לעוד פניה ימינה שגם בשבילה לא מורידים את הרגל מהגז ואז מאט.

עושה פרסה ימינה , פרסה שמאלה (S) ואז שוב פרסה שמאלה , פרסה ימינה ושוב נוסע עם פול גז עד שאתה מגיע לסיבוב ימינה בו אתה גם נוסע על מקסימום מהירות ולוקח אותו בלי בעיה. זה המסלול.

לדעתי המסלול לא יותר מנחמד ונראה קצת מצועצע. מה שכן אם הקארט היה יותר מהיר יש מצב שהמסלול היה יותר מהנה ומאתגר.

סיכום כללי :

אל אף שהביקורת לא נשמעת מעודדת במיוחד אני חייב לציין שזה היה פשוט כיף!

היה כיף שיש לך פחות מרבע סיבוב מנעילה לנעילה.

היה כיף לזרוק תחת

היה כיף לעקוף את כולם בכמה הקפות טובות

היה כיף לתת קטנות לילדים מתחכמים שלא צייתו לדגל הכחול :lol:

ובכלל חויה מעודדת. חוץ מזה עד שאני לא שובר את השיא של המסלול שם אני לא מפסיק ללכת לשם :lol:

זמנים:

אמיר- 31.61 - best lap

avrg-40.11

הקפות - 11 עשה תאונה.

אני-

best lap - 31.73

avrg-33.46

13 הקפות

vavik - dr -

best lap - 32.94

avrg - 34.08

12 הקפות

סך הכל אני חושב שבשביל פעם ראשונה אלו אחלה תוצאות ולדעתי יכלו להיות הרבה הרבה הרבה יותר טובות לולא הילדים הצוציקים שהיוו מטרד על המסלול ונתנו לך קטנות כל פעם שבאת לעקוף אותם. אשמח לשמוע זמנים של אנשים אחרים שהיו.

נ.ב : ההקפה הטובה ביותר לאותו יום: 27.18

וכמעט שכחתי מהמחיר. 40 ש"ח למקצה שזה בערך 10 דקות והזמן עובר די לאט כך שזה די משתלם.

פורסם

אני יודע שבקארטינג בנתניה ישנה הגבלה {איזה בורג מעיק} שמיועד להגביל את המנוע.

ולמנוע מהקארט לנסוע מהר יותר.

שאלת או ביררת האם זה קיים שם ואם כן האם אפשר להוריד את זה, כי זה בהחלט יכול להסביר זמנים כאלו.

למרות שאם המסלול ארוך מאוד ביחס למסלול בנתניה אז זה כבר משהו אחר אבל עדיין 31 שניות נשמע לי לאט קצת..

עמית

פורסם

המקום חדש אז הקארטים עוד בהרצה (נשמע לי הגיוני)

ד"א מתי עושים גיחה לקארטינג נתניה לרייסים חוקיים כל חברים הפורום ? :D

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לגבי ה"בורג הקטן והמעיק" הזה....

זה נקרא סיכה, והיא קובעת את היחס בין הדלק והאויר, כלומר אם התערובת עשירה יותר או עשירה פחות.

אלה קארטים חדשים ולכן המנועים עוברים הרצה כרגע, ההרצה היא בעצם עבודה עם תערובת

עשירה יותר בדלק, כדי למנוע חימום יתר של מהנוע והתאמה מלאה של כל החלקים הנעים במנוע אחד לשני.

זאת אחת הסיבות שהקארטים נוסעים כרגע לאט יחסית, אני יכול להגיד שלפני שנסעתי בקארטינג, הייתי ביום שישי ואתמול היה שיפור משמעותי ביותר במהירות והאצות של הקארטים.

ולגבי הזמן, 31 שניות זה לא הרבה בכלל, באמת שלא.

עוד לא ראיתי בנאדם אחד שירד מה 30 שניות, או אפילו מישהו שקבע זמן מהיר משלי 31.61

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

זה נקרא סיכה, והיא קובעת את היחס בין הדלק והאויר, כלומר אם התערובת עשירה יותר או עשירה פחות.

עשירה יותר בדלק, כדי למנוע חימום יתר של מהנוע והתאמה מלאה של כל החלקים הנעים במנוע אחד לשני.

זאת אחת הסיבות שהקארטים נוסעים כרגע לאט יחסית, אני יכול להגיד שלפני שנסעתי בקארטינג, הייתי ביום שישי ואתמול היה שיפור משמעותי ביותר במהירות והאצות של הקארטים.

עוד לא ראיתי בנאדם אחד שירד מה 30 שניות, או אפילו מישהו שקבע זמן מהיר משלי 31.61

השאלה היא מה אורך המסלול?

:puzzled:
פורסם

אגב קיים הבדל ביין הקארטים השונים , חלקם סוחבים פחות וחלקם יותר.

נקווה שההרצה תסתיים במהרה למה כרגע זה פשוט קל מידי.

בקשר לזמנים שירדו מ 30 שניות אלו זמנים שבוצעו כאשר המסלול היה ריק מאנשים.

פורסם

השאלה היא מה אורך המסלול?

אי אפשר לקבוע לפי האורך בלבד,

יש להתחשב גם במידת ההתפתלות של המסלול

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

שום סיכה.

זה בורג שמורכב על מתקן מתוצרת עצמית של 'גו-קארטינג' נתניה.

שולט על מהלך פתיחת הקרבורטור.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אכן הקארטים של חיפה מוגבלים, כדי לסדר לך קצת את האוזן, שיא מסלול יושב נכון ליום שבת על 27 שניות.

נקארט ניראה כמכונית מתנגשת כי יש לו מגינים מסביבו, כולל מצידי הגלגלים וזאת למנוע מצב של עליה של קארט על צמיג או גלגל של קארט אחר וכך בעצם למנוע התהפכות.

המסלול עצמו מאוד מהנה ולמקצועינים שביננו הוא אמנם לא הכי מאתגר אך יש בו הרבה נקודות עקיפה ופה מתקלת ההנאה מהמסלול.

אז תנו בגז ובזהירות.

רן.

פורסם

ליצר דיוק בנתניה יש שני ברגים... אחד ששולת על מהלך פתיחת הקרבורטור...

והשני נמצא מתחת לדוושת הגז...

כמו שהיה במלגזה הישנה שבחווה שלנו...

אם מורידים את הבורג שמתחת לגז...

אפשר פשוט ללחוץ יותר...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
אכן השיא במסלול הוא 27 וקצת שניות

אני אתמול הייתי ועשיתי 29.33...

כל פעם אני אשפר קצת :)

הנה השיא שלי מהיום אחה"צ. יש לציין שזו פעם ראשונה שלי בקארטינג בכלל.

אני הייתי בקארט 2 :viking: , ואחרי, בקארט 4 היה אדם, השליח של מלאך המוות :evilbat:

carting_graph.jpg

:puzzled:
  • תוכן חדש...