Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות הנפשית : אני נשוי ואב לילדה מה לי ולהפגנת שחצנות כזו?

אבל במחשבה שנייה אני התאהבתי טוטאלית ברכב. זאת האמת. כשאני חושב על איך אשתי תראה מצידו השני של ההגה אני נהיה מאושר.

אני לא איזה קלאבר או איזה נהג מרוצים בסגנון מהיר ועצבני. וזה אולי יראה קצת מגוחך. אבל למעשה אני כן אוהב פוזות ( אני לא מתבייש בעובדה הזו) אני אוהב מאד פוזות בגבול הטעם הטוב והרכב הזה עונה לי על הדרישות.

תראה, בנושא הטעם אני לא אייעץ לך. לטעמי אין דבר יותר פתטי ממכונית שמנסים להגרום להראות למשהו שהיא לא והפוזה שהיא נותנת היא בעיקר מגוכחת. אבל זה טעמי ולא טעמך וזה שיש לך ילדה לא אומר שאתה צריך לאפסן את החיים עד שהיא תעזוב את הבית.

תביא בחשבון רק כמה דברים:

1. בטוח שתצטרך לפנות את תא המטען

2. ניאונים, חצאיות והשיפורים למערכת הפליטה אינם חוקיים ועלולים לגרור הורדה מהכביש ע"י שוטר ו/או לגרום לגרום לכך שהרכב לא יעבור טסט. תביא בחשבון שאולי תצטרך להוריד אותם ולהחליפם בחלקים מקוריים בעתיד.

3. רכב עם שיפורים מכנים שמקורם ומידת התאמתם לא ברורה עלול להיות פחות אמין

בצד החיובי, יכול להיות שבאמת מדובר ברכב שמעבר לשטויות שהוסיפו לו הוא שמור מאוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי. חבר'ה תודה רבה רבה על ההמלצות והחוות דעת הבוגרת שהפגנתם כאן, היתה לי התלבטות די קשה ואפילו קורעת בה אני נקרע בין רצון לרכב יפה ומדהים ודנדש לבין שפיות מינימאלית עד כמה אפשר ללכת רחוק אחרי המחירון, והגעתי למסקנה שאכן עם כל הכבוד לרכב יפיוף ומדהים, יש עדיין אי קטן של שפיות מדוע לא לקנות את הרכב המדובר. הסיבות הם כמו שהזכרתם חברים יקרים יפורטו להלן לפי סדר חשיבותם

1) מחיר גבוה מהמחירון

2) הבגא'ז הקטן מידי

3) בעיות עתידיות בטסט עם כל התוספות והשיפורים החיצוניים.

4) הרכב יותר מידי מנקר עיניים.

ובנתיים אני במסע חיפושים אחרי הלאנטיס המושלמת שלי , בתנאים שלי !

הייה שלום לאנטיס יפיפה שלי.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

לאנטיס!!!! זאת כולה לאנטיס!! אלוהים ישמור!

התרבות המאוד מפותחת של שיפורים מהסוג הנ"ל מרמזת בדיוק מי יושב מאחורי ההגה.

אתה באמת עד כדי כך להוט להיות שם?

לחלופין, אם אתה כבר ממש בעניין, חפש לך הונדה סיויק "סופר משופרת עם מדבקות לא פייר" כתחליף אולם.

אמיר.

פורסם

אני מניח שהעובדה שיופי ואסתטיקה מאד אבל מאד חשובים לי, קצת סימאה את עיני אבל הסוף ידוע.

תודה לאל שלא עשיתי שטות, מוכן ללמוד מכל טעות. אבל לא טעות שעולה לי יותר מידי.

ובינינו, לא רכב יפה ? במציאות הוא יותר יפה .

אדרבה אם נתקלת באיזה מודעה שעונה על הדרישות שלי שהם:

1) רכב זול יחסית לאחזקה

2) צריכת דלק נורמלית

3) חלקים זולים.

תודיע לי בבקשה.

ומה רע בלאנטיס ? אחלה רכב לפי כל הסיפורים. שעונה על שלושת הקריטריונים שציינתי.

פורסם

חוץ מצריכת הדלק, הרכב באמת עונה על כל הקריטריונים.

הוא זללן לא קטן.

ד"א את הקוסמטיקה על הרכב, אתה יכול לקנות מאוד בזול (הכל פיבר), יש מלא קיטים מועתקים בארץ.

תמצא F רגילה, אני מאמין שיוכלו לכוון אותך למקום בו תוכל להתקין את כל הקיט.

דווקא הקיט שיש על הרכב הזה לא מושך יותר מדי תשומת לב (לא שאני נביא) חוץ מהפגוש המוגזם.

לא נראה לי שיהיו יותר מדי בעיות בטסט.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
חוץ מצריכת הדלק, הרכב באמת עונה על כל הקריטריונים.

הוא זללן לא קטן..

אני הבנתי שהוא לוקח בן 1=12 1=11 זה נקרא זולל דלק ? אני טועה ????

פורסם

לעידו 22,

היה לי רכב כזה הרבה והוא היה גם 96 ירוק.

אני הייתי היד ה2, אז אולי זה האוטו...

*הרכב לא עושה 1:12, חבל שתתאכזב.

(אני לא מאמין שקיים רכב אוט' שעושה 1:12 בנסיעה משולבת)

לגבי הפרקטיות, הספסל מאחורה מתקפל 60/40

כך שניתן להושיב את הילדה ולקפל 60% מהספסל האחורי

אם חסר מקום למטען.

סה"כ הוא באמת יפה, אבל לא נח(בעיקר למבוגרים שלא אוהבים לשבת נמוך).

פורסם

אוקיי במהלך הסאגה הבלתי נגמרת אחרי חיפוש רכב הולם למידותיי מצאתי רכב lantis F

יד רביעית

216.000 ק"מ

מחירון. 31000

אוטומט.

הרכב שמור ומטופל

בודי נקי שלדה נקייה

הוחלפה כנף עקב תאונה הבעלים

הרכב היה בבעלות משפחה והמוכר מבוגר נשמע מאד אמין

אבל...

הבעלים לא מוכן להתחייב על בדיקה כי לדעתו בבדיקה "מתנערים מאחריות " ומוצאים כל ג'וק קטן כדי להתפטר מתביעות עתידיות.

מה אתם אומרים ?

פורסם

כל מוכר מנסה להישמע אמין. זה מן קטע כזה שלהם.

לגבי ההתחייבות, התחייבות על פגיעות שלדה שונה לגמרי מאחת על תקינות המנוע. כלומר, לא הרבה יכתבו "כיפופים וריתוכים בשלדה" בתור כסת"ח. לעומת זאת, "רעש מערכת שסתומים" הוא די שכיח.

על מה בקשת שיתחייב?

משכנתא זה קל

פורסם

אני אומר שאתה יכול למצוא לנטיס F מהשנים הללו בנתונים התחלתיים הרבה יותר טובים מיד רביעית ו216K ק"מ. בחיפוש רכב משומש נדרשת סבלנות ובררנות. יש יחסית הרבה דגמים כאלה למכירה בלוחות האינטרנט, אל תיזדרז לקחת את הראשונה שאתה רואה. בשנים האלה 96-97 אתה יכול למצוא די בקלות יד שניה-שלישית עם 150K ק"מ ופחות. שוב, קח נשימה עמוקה ותמשיך לחפש.לרוב, הסבלנות משתלמת. בהצלחה.

פורסם
מה אתם אומרים ?

גם הרכב שלי מועמד כרגע למכירה, ולא הסכמתי בשום אופן לקחת אותו למכון בדיקה, לא אכפת לי שמוסכניק יסתכל על הרכב ויתן חוות דעת, אבל למכון בדיקה, זה לא יקרה, הצעתי לבדוק במוסך מורשה, אמיתות הטיפולים, הראתי גם את הטיפולים שעשיתי בעצמי, הסברתי מה צריך לתקן והייתי הכי שקוף שיש, אבל לא הסכמתי ללכת למכון, ולא מפחד שהרכב יתגלה כגרוטאה, אלא מהסיבה שאני פשוט לא מאמין במכוני בדיקה, לדעתי האישית זה עוד שותף שמצטרף לעסקה של מכירת הרכב ומקבל על זה 400 שקל. לא מוכן לזה. אז אני מצדיק את הבעלים.

פורסם

דעתי בעניין:

אתה צודק בנוגע למכוני בדיקה,כל הרעיון הזה של מכוני הבדיקה שהחל כמשהו חיובי ונכון, אט אט הפך לתעשייה שלמה שמגלגלת מליונים על מה בכך, תעשיית הכסת"חים והקומבינות.

בנוסף גם בבדיקה עצמה הם מביאים את המנוע לקצה היכולת שלו בבדיקת כ"ס שזה הורס וגורם נזק למנוע, להרים אותו לטורים עד שהוא מתפוצץ בשביל למדוד כ"ס, ברכבים עם ניתוק הצתה אז אוקיי ישנה הגנה מסויימת אך ברכבים יותר מיושנים,בהם אין ניתוק הצתה, הם פשוט קורעים את המנוע,לא פעם ולא פעמיים נכחתי לדעת שנדפקו שסתומים לאחר בדיקה במכון וצצו להם כל מיני בעיות שלא היו לפני.

כמובן אני נותן מידע ממקור ראשוני ,עבדתי עם מכוני בדיקה וידוע לי מה מתרחש מאחורי הקלעים.

כמובן,כל אחד יעשה כרצונו.

חג שמח.

פורסם

אוקיי לאט לאט אני מקבל תמונה ברורה יחסית על המבנה הזה. תודה רבה למגיבים. ואם יש למישהו איזה מידע על לאנטיסF שישלח לי בבקשה לאישי.

אגב, יש משהו שלא הבנתי הוא. ממיר קטליטי. שמפרקים\מבטלים

מה זה ולמה זה טוב , אם בכלל ?

סוררי על הבורות.

פורסם
יד שלישית לרכב שנת 96 - נורמאלי לגמרי , רוב האנשים לא מחזיקים רכב יותר מ- 3- 4 שנים .
תספר את זה לאלה שאני קניתי מהם את הקליאו, 92 יד ראשונה 103K ק"מ, מנוע חדש, מדחס חדש, בפחות מחצי מחירון.

לפותח השירשור, אני במקומך הייתי מתרחק מהרכב הזה ספציפית, ומחפש אחת שמורה יותר, במחיר שפויי יותר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...