Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב ברמה S ,קצר.

ברשיון הרכב יש מלבן של ABS אבל שמתי לב שזה חידוש של השנים האחרונות, ולכן לא רשום בו כלום אצלי.

האם ישנו מחשב או רכיבים אחרים שיעידו על המצאות המערכת ברכב?

אל תציעו לי לבדוק את זה בלחיצה על הברקס בבקששה.

תודה רבה,שבת שלום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ספר רכב??

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה לגביו?

יש לי אותו, קראתי שם שהנורה צריכה להדלק כשמפעילים את הסוויטש, היא לא דולקת, מצד שני אני לא יודע אם היא קיימת.

מצד שלישי גם נורת ה כריות אוויר עושה קטעים מסריחים כאלו בטרופר, אז אני לא יודע אם אין ABS או שהנורה לא תקינה.

פורסם

שמע לא ירדתי לבדוק , אבל יש לי את הרושם שיש הרבה קוביות עם צינורות שם...

יש לך מושג באיזה צד זה נמצא ברכב הנ"ל או עוד פרטים?

פורסם

יש לי אותו, קראתי שם שהנורה צריכה להדלק כשמפעילים את הסוויטש, היא לא דולקת, מצד שני אני לא יודע אם היא קיימת.

מצד שלישי גם נורת ה כריות אוויר עושה קטעים מסריחים כאלו בטרופר, אז אני לא יודע אם אין ABS או שהנורה לא תקינה.

אין דבר כזה "עושה קטעים מסריחים". יש תקין ויש לא תקין. כנראה שאצלך זה לא תקין.

גש למוסך לבדוק את תקינות כריות האוויר ועל הדרך יגידו לך בוודאות האם יש ABS או לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אין דבר כזה "עושה קטעים מסריחים". יש תקין ויש לא תקין. כנראה שאצלך זה לא תקין.

גש למוסך לבדוק את תקינות כריות האוויר ועל הדרך יגידו לך בוודאות האם יש ABS או לא.

איתמר.

שמע ,בדקתי את תקינות הנורה, אולי לא הסברתי את עצמי טוב ולכן אתה מזלזל.

הנורה לפעמים לא נדלקת בעת סיבוב המפתח ולפעמים נדלקת עם שאר הנורות וכבית מיד לאחר מכן כשכל השאר דולקות(לפני פעולת המנוע).

במוסך לא מצאו כל בעיה במערכת ואמרו שזו תקלה ידועה ברכב.

יש דרך לבדוק את הABS ללא כניסה למוסך? אני לא רוצה להתקרב לשם סתם.

פורסם

א. תפתח תיבת פיוזים תראה אם יש שמה פיוז ל-ABS.

ב. סע (במגרש ריק - רצוי מאוד), תן ברקס חזק (תלחץ דוושת בלם עד הסוף), הדוושה רועדת (מפמפמת) והרכב עוצר בלי לנעול גלגלים - יש ABS, הרכב החליק/נעל גלגלים - אין ABS/או שהוא לא תקין.

פורסם

טוב אני אבדוק את הקטע של הפיוזים ,אתה בטוח שיש פיוז שהוא רק של ה ABS?

לגבי המגרש חניה, אני לא רוצה לנסות ,בין היתר מיכיוון שאם ינעלו הגלגלים, זה עדיין לא אומר שאין ABS

כי אולי בגלל שהנורה לא דולקת המערכת לא תקינה , אני טועה?

תודה

פורסם

עמית שלום,

הדרך הפשוטה לבדוק את הנושא בעזרת הקובץ המצורף, בקובץ יש תרשימים של מיקום הרכיבים השונים השייכים למערכת ABS כגון:

חיישני מהירות סיבוב הגלגל.

במידה וקיימים חיישנים כאלו אז בטוח שמותקנת ברכב מערכת ABS.מאוד פשוט לבדוק זאת.

הקובץ שייך לגרסה האמריקאית ומכסה את שתי הגרסאות (קצר וארוך).

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

הי מרק שבת שלום, תודה רבה לך!

אני רוצה לשאול אותך סוד מקצועי , מאיפה אתה משיג את כל הקבצים הללו ? חיפשתי ספרות מקצועית לגבי הטרופר ולא מצאתי .

אני גם זוכר ששלחת לי חומר על האלטרנטור בעבר.

האם תוכל להפנות אותי אל מקור הקבצים הללו?

יש לי בעיה בחיישן מצערת, וכבר פירקתי אותו לגורמים והחזרתי, הוא חדל מלהדליק את נורת המנוע אבל הבעיה חוזרת לפרקים,ואולי ישנה דרך שאוכל לתקנו.(עולה 2700 ש"ח במוסך מורשה)

האם תוכל לעזור לי בקובץ לגבי החיישן הנ"ל, וגם להפנות אותי אל קבצים נוספים לגבי הטרופר?

תודב רבה לך אתה תותח ברמה.

פורסם

היי עמית,

מצורף קובץ של מיקום הפיוזים השונים.

לגבי חיישן מצערת אני אבצע בדיקה האם יש לי מידע.

חלק מהחומר קניתי דרך האינטרנט חלק הורדתי מ-EMULE.

אשמח מה התוצאה.

Pages from Isuzu_Trooper workshop manual.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...