Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וכנראה עוד חבר הולכים יום שישי הבא (14.4) לקורס נהיגה מתקדמת ב"מסלולים" שבאשדוד.

ככל שיהיו יותר כך ההנחה תהיה גדולה יותר, יש מעוניינים?

אם כן, או שתרשמו כאן או בה"פ או בפלאפון 0508346706.

אשמח לראות היענות.

זה הקורס ה-1, שלומדים על היגוי יתר, תת היגוי, נהיגה נכונה וכו'...

(זה הקורס ה-1 שלי יש לציין).

יונתן

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כסטנדרט 910 ש"ח.

עם הנחה (כ-10 אנשים) כבר ראיתי שהשיגו 100-200 ש"ח הנחה לכל אחד.

תסתכל בשירשור של Fireball כשהוא אירגן, קיבל אם אני לא טועה, 200 ש"ח הנחה.

כשדיברתי שם עם הנציג הוא אמר לי, תביא ואני כבר אארגן לכם.

פורסם

במשך כמה שעות המפגש הראשון? התשלום הולך לפי מפגשים או שאתה משלם פעם אחת לקורס וכל שבוע בא למפגש נניח כולל של חמישה סה"כ?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

המפגש הוא פעם אחת, יום אחד, מ8 וחצי בבוקר, 7 שעות שחלק מזה זה הסברים, תיאורתית על הנהיגה הנכונה.

וחלק נהיגה מעשית, שכוללת ג'אמיקנה, הגעה למצבים של תת היגוי היגוי יתר וכו'...

זה לפחות מה שאני הבנתי, אם יש למישהו משהו לתקן, אני אשמח.

פורסם

נעשה על הרכב הפרטי שלך.

אני גם לא סטודנט, ולא נראה לי זה משנה שאתה סטודנט.

המחיר כסטנדרט 910, מחר אני אדבר איתם להמשך.

בנתיים יש לנו 3 בטוחים: פליקס, RX702 ואני, ויש עוד שלא בטוחים אבל כנראה יבואו (כמו החבר)

אז כמה שיותר יותר טוב ;).

פורסם

אני לא רוצה לפתוח דיון כי כבר היו מספר דיונים בנושא, וכמובן שקורס נהיגה מתקדמת זה דבר נהדר וחשוב. אבל אני חייב, פשוט חייב.

910

אם לא היינו יכולים ללמוד איך לשבת נכון... דיינו

אם היינו יכולים ללמוד איך לשבת נכון ולא היינו יכולים ללמוד לכוון את המראות.... דיינו

אם היינו יכולים ללמוד איך לכוון מראות ולא היינו יכולים ללמוד בלימה נכונה.... דיינו

אם היינו יכולים ללמוד בלימה נכונה ולא היינו יכולים ללמוד התחמקות ממכשול... דיינו

אם היינו יכולים ללמוד התחמקות ממכשול ולא היינו יכולים ללמוד היגוי יתר... דיינו

אם היינו יכולים ללמוד מהו היגוי יתר ולא מהו תת היגוי... דיינו

בקיצר, את כל מה שהם יגידו לך שם אתה יכול ללמוד לבד. מה שאתה לא יכול לעשות בלעדיהם זה לתרגל.. רגע, בעצם... ב 910 שקל אתה יכול לתרגל ועוד איזה.

תקנה כמה קונוסים... כמה זה יעלה ? מקסימום 200 שקל.

נשאר לך עוד 710 שקל.

כמה קולות לחברה, ציידנית + קרח + חומוסים פיתות וסלטים... בהגזמה רצינית 100 שקל.

נשאר עוד 610 שקל.

דלק לנסיעה הלוך חזור + האימון עצמו, נגיד 200 שקל.

נשאר עוד 410 שקל.

יש לכם עוד 400 שקל להזמין חשפנית אחרי האימון, ועוד נשאר 10 שקל לפתוח תוכנית חיסכון בבנק.

תחשוב ש 910 שקל ועוד דלק זה כבר 1110 שקל !! זה ביזיון, ועוד צריך לתרגל עם הרכב שלך !!

ואם אתה חושש מדוח ? על תוציא את ה 410 שקל על חשפנית, ישאר לך בדיוק לדו"ח שבכל מקרה אף אחד לא יתן לך במנחת נטוש בערד כשיראו שאתה מתרגל עם קונוסים בצורה רצינית.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אכן נעשה את זה מאורגן, טלפונית, נפגש אולי אפילו לפני..נקווה שלא ידפקו.

פיטש- רוצה גם?

אלון- צודק מה לעשות, הרבה כסף, אבל ממה שהבנתי לומדים הרבה, בדרך להיות נהגים טובים יותר;)

נקווה שזה לא בזבוז כסף.

אם אפשר, תכתבו מי רוצה לבוא.

בנתיים יש לנו את פליקס אותי ואת RX702.

מחר אני אדבר עם הממונה ואני ארשום כמה משתתפים יהיו ועוד פרטים כמו מחיר אחרי הנחה.

אז כל מי שרוצה, ויודע שיבוא, שירשום.

פורסם

לא משנה על מה אני נוהג, הרמה של הנהג קובעת, ותמיד יש מה לשפר בנהיגה.

ד"א אני לא בא עם הלאון, כי הלאון לא הרכב הקבוע שלי, אלא הטיגרה, אז עדיף ללמוד על האוטו שאתה בד"כ נוסע בו.

• תוכן חדש...