Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי בעתיד הלא רחוק, בעזרתו של חוק הספורט המוטורי, נזכה להנחה.

זאת הטעות שלך, זה יהיה בדיוק להיפך

כמו שמנכ"ל אלטרנטיבי, איתי אלון, אמר בתדרוך הנהגים לפני הג'ימקאנה ביום שישי האחרון, זה היה האירוע הראשון שהיה חוקי, וכל האישורים עלו כסף וזמן יקר, שלא לדבר על התרוצצויות

עד עכשיו הכל היה בכאילו חוקי, עכשיו אתה תתחיל לשלם על החוק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מפחיד אותי להיות על הכביש עם גאונים שאין להם מה ללמוד....
גור, חבל שהוויכוח נגרר לפסים אישים. בכל מקרה, כמו שביקשתה שאני לא יכתוב הנחות בשמך אני מבקש שלא תניח הנחות על רמת הנהיגה שלי לפני שאתה מצהיר הצהרות. הרבה אנשים מרגישים יותר מבטוחים לנסוע איתי ברכב. בכל מקרה, השתתפתי בקורס, לא של מסלולים. זמן התרגול של הקורס היה מבזה.

א- בכל הדברים שכתבתי לא טענתי פעם אחת שאין לי מה ללמוד, טענתי לגבי התרומה ללימוד שקורס כזה או אחר יתן לי.

ב- מה רע ב "לפרסם" מידע מעט יותר מדויק על הקורס ?

ג- תודה, לא תזיק קצת הצלחה במבחן הזה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אתה צודק. מצטער על האגרסיות...

הנושא רגיש ומעורר אמוציות בגלל שבאמת כולנו רוצים שיהיה טוב ושהתאונות יפסיקו להיות חלק מחיי היומיום שלנו... אנחנו עוד מעט מגיעים לסטטיסטיקה שבה כל אחד יכיר מישהו שנפגע בתאונה... (!!!)

ראיתי כבר כל כך הרבה נהגים ש"ידעו הכל" וש"אין לנו מה ללמד אותם" (באמת, אגב, רובם הגיעו מטעם העבודה) ותמיד מדהים לראות כמה הדעה שלהם משתנה במהלך האימון, ואיך בסוף הם באים אלינו כדי לרשום גם את האישה והילדים...

וכדי לסכם את הנושא:

1. לדעתי, כל אחד צריך להתאמן. איפה? - לטעמי ולהמלצתי במסלולים. אם מישהו רוצה להמליץ עלינו או על מקום אחר שהוא היה בו ומרוצה מהאימון - יאללה! גם אני התאמנתי בכמה מקומות ולא הייתי מרוצה. לכן הגעתי למסלולים וגיליתי שיש גם מקצוענים בארץ.

2. הקטע של הפרסום לא תלוי בי. מנהלי הפורום הביעו מולי בצורה חד משמעית את דעתם על פרסום של אימונים/ארועים שלנו בפורום. אני מכבד אותם ואת כללי הפורום. תאמין לי שהייתי מפרסם ברצון :)... אפשר לקבל את כל הפרטים בטלפון.

3. באמת באמת - המון הצלחה בפסיכומטרי וגם על הכביש!

גור.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

הסיכום שלך מסכם את הנושא בצורה טובה.

כל אחד יחליט באיזה מקום הוא הכי רוצה להתאמן ולהשתפר, מה שחשוב הוא הרצון להשתפר והכרה בחשיבות הנושא.

בקשר לקורס, יכול להיות שהספקנות שלי נובעת מהעובדה שלא הייתי מרוצה מקורס במקום אחר. אני מקווה שמה שאתה אומר על הקורס הוא אכן נכון, אני אשמח לבוא ולראות בעצמי... כמובן בהנחה.. :-P.

שוב תודה. ובאמת שתהיה לכולנו רק בריאות והצלחה.

מה, לא מסיימים שרשור בוויכוח, קללות ונעילות ? לא יכול להיות ?!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כל אחד יחליט באיזה מקום הוא הכי רוצה להתאמן ולהשתפר, מה שחשוב הוא הרצון להשתפר והכרה בחשיבות הנושא.

מה, לא מסיימים שרשור בוויכוח, קללות ונעילות ? לא יכול להיות ?!

קליל זה יכול להיות, אבל זה עדיין מטעה ומסוכן. בכדי לדעת לנהוג צריך לעבור הדרכה מקצועית. רצון טוב יביא אותך לבית החולים, במקרה הטוב. ביום אחד לא ניתן לעשות הרבה יותר מבלימת חירום והתחמקות ממכשול, במקסימום, וגם לאחר לימוד נכון נדרש תרגול נוסף (אותו כבר ניתן לעשות עצמאית). אם לימוד בלימה נכונה לא שווה 900 ש"ח אני לא יודע מה כן שווה.

מה שחשוב הוא ללמוד נכון במקום להשריש שגיאות. כבר עשיתי מספר קורסים ועוד לא נתקלתי בנהג אחד שביצע בלימת חירום ו/או התחמקות ממכשול כמו שצריך על המכה הראשונה, למרות שהיו תמיד כמה חוכמולוגים שחשבו שבשבילם זה לא בעייה (כולם, ללא יוצא מהכלל, לא מרפים מהברקס ברגע הנכון).

לי נראה ששורש האכזבה שלך נובע מהעדר מספיק "אקשן" בקורס ואכן בקורסים בסיסיים אין הרבה אקשן. מה שצריך להיות בהם זה יסודות, תרגול שיטתי ותיקון שגיאות אקוטיות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וואלה, לא יכול להיות שיהיה דיון תרבותי :wink:

אלון, אני מסכים איתך לגמרי, ואני שמח ששנינו נאבקים על אותה המטרה.

אני מתייחס לאימון כמו לביטוח. אתה משלם מראש וחוסך (כסף וחיים) בעתיד. אני אישית כבר החזרתי את ההשקעה באימונים פי כמה...

גור.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...