Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך לגחך לבחור על מה שנעשה.

יש להציג לו את העובדות (שיראה ששגה) ואולי לייעץ לו אחרת.

אמיר, אני מאוד מקווה שמה שנכתב כאן לא יעליב אותך, אלא להיפך - יחזק אותך.

אתה צריך להבין שהמתקין רק מכר לך, ואילו אתה - קנית מבלי להבין מה.

לדוגמא - אתה לא יודע איך הכל מחובר, ואתה אפילו חושב שמגבר אחד שוכב

ללא עבודה.

ואם זה נכון, אז היית צריך מלכתחילה להבין שזה לא בסדר.

זה כמו שאקנה פלזמה לבית אבל היא תהיה עדיין בתא המטען שלי...

אולי כעת זה הזמן לגשת אליו, להבין על מה שילמת ולמה שילמת, ולמה כ"כ הרבה!

בהצלחה ידידי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמיר - אני אהיה הבן אדם האחרון שירד עליך כאן או ינסה לפגוע בך, אתה יודע!

גש למתקין הזה ותדרוש ממנו שיחליף לך את המגבר הזה למשהו אחר - שיחליף לך את המגבר ואת הסט הקומפוננט הקדמי שלך ביחד לסט קומפוננט ברמה הרבה יותר גבוהה.

אל תפחד לאמר לו שהנושא הזה התפרסם כאן בפורום במקרה ותגיע לפסים לא נעימים ותסביר לו שיוצא לו מהתהליך הזה שם רע - זה חלק מהמטרות שלשמן הפורום הזה משמש - איפה כן ללכת ולאן לא, מה לקנות ומה לא...

המצב כרגע הוא שיש לך מגבר מיותר בין אם זה משהו שהמתקין הזה הצליח "לדחוף" ובין אם זאת החלטה מוטעית שלך - לא זוכר שציינת בכלל שהמתקין שכנע אותך לעשות את הקנייה. תיגש ותחליף את המוצר אצל מי שרכשת אותו ותנסה אולי לשדרג את אחד הציודים שלך בתמורה, אפילו אם תצטרך להוסיף עוד קצת כסף, שנכון זה שערורייתי - אתה תצא הרבה יותר מועיל, מושכל ובסופו של דבר גם מרוצה.

תחליף או שניים מהמגברים למונובלוק שיטיס לך את הסאב - או שתחליף את הקומפוננט הקדמי ואחד המגברים לסט קומפוננט משובח יותר - או שתשדרג את הHU בתמורה לHU הנוכחי ולמגבר המיותר.

אמיר - המון בהצלחה - אל תיעלב, הביקורת חריפה וכואבת אבל אנחנו איתך והכוונות של כולנו הן טובות ואתה יודע את זה - ואם אתה צריך עזרה, אל תהסס לחשוף את המתקין או לפנות למתקינים אחרים כאן מהפורום שיעזרו וייעצו לך בעניין.

נ.ב אתה תמיד יכול למכור את המגבר ולפחות לכסות על חלק מההפסד - סך הכל זה מגבר מאוד חזק והוא בכלל בכלל בכלל לא רע - שתדע שבין מגבר ברמה שאתה קנית למגבר ברמה הרבה יותר גבוהה - אין הבדל בשמיעה לאוזן אנושית (גם אני לא האמנתי לזה בהתחלה - אבל תאמין, זה נכון) אז ככה שאל תקנה את זה שאומרים לך שזה מגבר לא טוב - הוא עושה עבודה מצויינת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מגבר מונו אחד ומגבר 4 ערוצים 1 היו עושים עבודה טובה יותר

סט קומפוננט קידמי חדק ואיכותי הייבריד למשל היה נותן תוצאה טובה יותר

רמקולים אחוריים 6X9 מיותרים עקב זה שיש לך סאב כזה , מילא קומפוננט אחורי הייתי מבין

ביבזבוז כסף בצורה לא הגיונית

תיבדוק אפשרות להחלפת רכיבים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
הוא שמע ....

אבל הוא לא מוכר מונובלוקים...

לכל העוזרים שלום ,

למה? לא חבל על הזמן שלכם?

הבחור התייעץ ,ובסוף עשה מה שהוא רוצה .

אתם מנסים לשכנע אותו להחליף דברים , אחרי שהוא שילם מחיר

מטורף של 4,700 על 3 מגברי לנזר .

שולחים אותו ל"מתקין המקצועי" שלא מחזיק מונו-בלוקים ,

הוא שמע עליהם, אבל הוא לא מחזיק אותם.

למה להתאמץ?

גם אם תשלחו אותו , הוא לא ילך , נניח והוא ילך-הוא יעשה מה שהוא רוצה,

נניח והתקיימו כל התנאים- גם שלחתם, הסברתם בפירוט מה לעשות, ובאמת ותמים הבחור רוצה לעשות את מה שצריך,

נראה למישהו כאן שיש לו למה להחליף?

בברכה, מידן.

ZZR

פורסם

נראה למישהו כאן שיש לו למה להחליף?

לצערי צודק!

אפשרות נוספת היא למכור את המגברים אחד אחד, בתקווה שתצליח למכור שניים, ואם אכן תצליח תביא מונובלוק לסאב ואחד לרמקולים. תשקול..

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

רק בשביל שתבין מה עשית ראה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375565

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360899

2800 ש"ח +2000 שעלה לך מגבר אחד נותנים גם 4800 ש"ח אבל כאן זה מונו שיזיז את הסאב שלך כמו לא יודע מה וכאן זה שני מגברים שגם בגישור לא יהיו כמו מונו אחד

אני כבר לא מדבר שבמחיר של 2000 ש"ח אף אחד לא קונה לנזר . לנזר הם מגברים טובים היה לי כמה כאלו אבל אף פעם לא אשלם יותר מ1000-1300 ש"ח על לנזר ולא משנה מה.

למען ה' יש הליקס ב1500 יש סאונדסטרים ב1400 ואתה קונה לנזר ב2000?!!!!

טוב לא משנה , כמו שאומרים מי שמציע את המיטה זה אתה שכב עליה ,

אבל דבר אחד אני לא מבין באמת , ותרשה לי לשאול , אתה באמת חשבת שכולם יגידו וואו איזה תותח הוא תראו איזה מערכת הוא קנה בכלום כסף ? כי אחרת אני לא מבין למה הצגת את המערכת ועוד אמרת שזה לאחר שתי התיעצויות , שבלי לבדוק אני בטוח שהיציעו לך דברים יותר טובים

טוב שתהנה ותצליח במה שקנית . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תנו לו קצת אוויר - בסוף אתם תוציאו לו את החשק מהתחביב הזה

הוא מתחיל בפורום הזה, מתחיל בתחום והוא עשה טעות לא נעימה - או קיי - תאמינו לי שאם להקשיב זאת הבעיה, אז הוא לומד בדרך הקשה - אבל בסופו של דבר לומד... אחרי טעות אחת או שניים או שלוש או ארבע - בסוף לומדים.

סתם משהו קטן - כשאני התחלתי את התחביב הזה - היתה לי פורד פיאסטה (זאת שצבעתי בצבעי פרה וגם היה לי צופר שעשה מו) עם סאב של BOSS 600 ואאט "עלק" מוברג בברגים ישירות למושב האחורי שהוא ישב על מגבר 150 וואט RMS בברידג' - שני רמקולים אחוריים של קנווד שהיו מורמים על BOOSTER 40 וואט (זה לא מגבר MOSFET אפילו אלא סתם מגברון קטן שמגביר יציאות גבוהות של הרמקולים) וסט קומפוננט קדמי של פירלס (זבל ישראלי מיוצר בצפת) על מגבר של פרוסאונד 100 וואט...

אחרי שהחלפתי את הסאב הזה לסאב בתיבה 15 אינטש "מוראל" ואת המגבר הראשי למגבר חזק של KOSS הגעתי למתקין שאת שמו לא אציין כי בסופו של דבר אחרי סגירת מעגל, אני רוכש לו היום הרבה כבוד.

הצגתי את עצמי כחובבן אודיו לרכב - הוא ראה את הציוד ואמר לי "אני לא מבין איך אתה לא מתבייש לקרוא לעצמך חובבן" הסתכלתי עליו ואמרתי לו שאם אני אחזור אליו יום אחד זה רק כדי להראות לו כמה הוא טעה - יצאתי משם כמעט עם דמעות בעיניים, רציתי להשליך את הכל ולגמור עם התחביב הזה.

שבוע אחרי זה הגעתי למפגש הראשון שלי - ואתם יודעים מה - אל אותה המערכת קיבלתי רק שבחים! כואב לי לראות אתכם מכסחים ככה את הילד - אפילו עם הבעיה היא בעיית קשב - תאמינו לי, הוא ילמד בסוף.

בתערוכה האחרונה של אממא נפגשתי עם אותו המתקין - הוא ראה את המערכת ואת העבודה שלי והוא גם זיהה אותי והתנצל... לכו תדעו - תתנו לו את הביקורת, תגידו לו שהוא לא הקשיב אבל תעשו את זה בצורה שלא תגרום לו לא לרצות להקשיב גם בעתיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל המתקין אמר לי שכל מי שאמר לך שמה שעשיתי לך ברכב לא טוב הוא -טמבל גמור ... הוא לא רוצה שאתן פרטים עליו(לא רוצה בעיות..)

קיצר ..

אמרתי לו שאני רוצה להחליף את החלקים בהתחלה הוא לא הסכים אבל לאחר שהתעקשתי הוא הסכים בסוף...

קודם כל את שלושת המגברים החלפתי ב"מונובלוק"

המונובלוק הוא:

LANZAR HTG2600

ושמתי את המגבר שהיה לי הLIGHTNING AUDIO S4.300 לרמקולים אחוריים+קומפוננט.

(בקשר לזה שהוא לא מוכר מונובלוקים.. הוא כן מוכר אבל בהזמנה אישית אצלו בחנות יש פריטים רגילים מגברים סאבים רמקולים וכבלים..)

את הקומפוננט החלפתי בזה:

lightning audio b1.65c

את הרמקולים האחוריים החלפתי באלה:

LIGHTNING AUDIO B1.69.3

הרכיבים שהיו לי :

3 מגברים מסוג - LANZAR VIBE436-ב4700 שקל

סאב-kicker L7-ב2400 שקל כולל תיבה

קומפוננט-ROCKFORD P162S-ב1000 שקל

רמקולים אחוריים-pioneer tsa6991s.

הרכיבים האלה עלו לי :8580 שקל.

הרכיבים שיש לי עכשיו :

מונובלוק -LANZAR HTG2600

מגבר-LIGHTNING AUDIO S4.300

סאב-KICKER L7

קומפוננט-lightning audio b1.65c

רמקולים אחוריים-LIGHTNING AUDIO B1.69.3

הרכיבים האלה עלו לי :5813 ש"ח

חבר'ה יש לי שאלה כדאי להחליף את הסאב ב5 סאבים של KICKER CVR ללא תוספת תשלום??

איזה מערכת יותר כדאי הראשונה או אחרי ההחלפה?(יש החזר כספי ..)

פורסם
קודם כל המתקין אמר לי שכל מי שאמר לך שמה שעשיתי לך ברכב לא טוב הוא -טמבל גמור ... הוא לא רוצה שאתן פרטים עליו(לא רוצה בעיות..)
אז ככה, כניראה שהמתקין שלך הוא... טמבל גמור.... או אולי בעצם נוכל מקצועי. ולמה המתקין "המיקצוען" הזה מפחד שתפרסם את שמו? הרי הוא טוען שאנחנו טמבלים גמורים והוא "המיקצוען" אז שיסכים להחשף.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

עכשיו עזבו את המתקין הוא לא עניינו עכשיו..(אני לא מחפה עליו מה פתאום (

רק תגידו איך המערכת...

פורסם

קודם כל חסכת 3K על מערכת שלא נופלת מהקודמת.

אבל שוב אתה עושה דברים בלי להתייעץוחבל.

השינויים שעשית עדיפים אבל מה שקנית בכסף זה בעצם את הקיקר,את המונו,הרמקולים האחוריים והרמקולים הקדמיים והתקנה כמובן.

הלייטינג אודיו (המגבר כבר היה שלך כמו שאמרת) לא נכנס בקנייה.

סה"כ מחירים סביר אולי טיפה יקרים (Hותר טובה בהרבה מהפעם הקודמת).

השינוי היחיד שעשית וירדת טיפה ברמה הוא הקומפוננט אבל חוץ מזה הכל טוב יותר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

תדע גם שרוב הביקורות והירידות היו כי אכפת לאנשים שקנית דבר כזה בכזה כסף .אם לא היה אכפת לאנשים ממך אולי לא היו יורדים עליך כך .

תגיד אמיר את הקומפוננט של מורל ו/או של מגנט שמעת ? כי אני אומר לך את האמת לא שמעתי את הרוקפורד ולא את הליטטנינג אודיו .

אבל שתדע שליטטניניג אודיו היא חברה בת של רוקפורד ומוכרת ליין נמוך יותר מרוקפורד , והרוקפורד עלה לך 1000 ש"ח במחיר הזה יש דוטק/פוקאל

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=710&CatCode=221

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=711&CatCode=221

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=823&CatCode=221

בקיצר כל כך הרבה דברים טובים באמת , אני פשוט לא מבין למה אתה נעול עליו ועל דעתו .

אבל לא משנה עכשיו . לגבי המערכת מה נשמע לך יותר טוב הרמקולים עכשיו או הקודמים , על פי זה תחליט. ולגבי הקיקר תקח בחשבון שאם תשים חמישה סאבים אתה תקבל יותר עצמה זה בטוח ,אבל תצטרך הרבה מקום בבגאג' ולחמישה סאבים תצטרך עוד מונו בלוק .

דרך אגב בלי לרדת ובלי ביקורת לא נראה לך מוזר שאדם שאמר לך לפני כן שהוא לא מתעסק עם מגברי מונו פתאום מוכר לך אחד כזה לאחר הביקורת שלנו ?. אם אתה מקצוען אמיתי וחושב שמגברי מונו הם מחוץ לתחום (ויש סיבה מקצועית אמיתית לכך ) הרי על סמך ביקורת של איזה פורום שלא יהיה אתה לא תקריב את היושרה שלך בתור מקצוען . הפעם היחידה שמקצוען אמיתי ישנה את דעתו זה אם הוא יודע שהוא טועה או מטעה והבנאדם שלפניו יודע שהוא טועה תחשוב על זה . כי זה לא משנה הכסף, כסף בא וכסף הולך . מה שכן משנה פה , שאם ממשיכים לתת אמון באנשים כאלו , הם בסופו של דבר ידפקו אותך עד העצם .

ודבר שני שכל מערכת לרכב יכולה להשמע טוב או רע בתלות בהתקנה שלה ומתקין מקצוען שמתנהג כך גם ההתקנה שלו חשודה כחאפרית במקרה הטוב .

ותבין אתה יכול לקחת את המערכת הכי טובה שיש , למשל המערכת שיש לעופר ולאייל המנהלים של הפורום , ואם היא תותקן ע"י מתקין גרוע היא תשמע פחות טוב ממתקין על שיתקין דוטק JBL וCOMP VR .

בקיצר לטובתך קח בחשבון שהמתקין הזה הוא לא טוב בשבילך ותנסה לקבל החזר כספי של כמה שתוכל , כלומר לצאת ממנו עם מה שפחות כסף ולקנות הכל במקום אחר . א

אני בטוח שאם תגיד מהיכן אתה יוכלו למצוא לך מתקין טוב באיזור שלך שלא ינצל את אי הידיעה שלך , להרוויח כסף סתם .

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...