Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני האזעקה הנ"ל היה לי MPV 625 פשוט מעולה

עכשיו הבעיות

בגארד החיישן רגישות מממממש רגיש גם על המינימום ואם אני רוצה עקיפה של המצב הראשון בבולם זעזועים אני צריך כל פעם מחדש להפעיל את הפונקציה

אם הגלאי זעזועים פועל פעם שניה אני מקבל התרעה של דלת ניפתחה

מישהו יכול להציע פיתרונות ? ספר תיכנות משהו ?

בתודה מראש

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
לפני האזעקה הנ"ל היה לי MPV 625 פשוט מעולה

אז למה החלפת אותה, או שהחלפת אוטו?

עכשיו הבעיות

בגארד החיישן רגישות מממממש רגיש גם על המינימום ואם אני רוצה עקיפה של המצב הראשון

מה אתה מתכוון "עקיפה של המצב הראשון"?

בבולם זעזועים אני צריך כל פעם מחדש להפעיל את הפונקציה

גם לא מובן לי למה אתה מתכוון--

אם הגלאי זעזועים פועל פעם שניה אני מקבל התרעה של דלת ניפתחה

מה הקשר בין גלאי זעזועים לתצוגת דלת נפתחה, ממש אין קשר!

מי התקין אותה?

מישהו יכול להציע פיתרונות ? ספר תיכנות משהו ?

את כל הפתרונות אתן לך, הבעיה היא שאני לא מבין כלום ממה שאתה מנסה לתאר כאן, אולי תעצור רגע ותסביר לאט?

אם אבין ,אוכל לעזור.

בתודה מראש

איתי

אתה יכול אולי גם לרשום איזה דגם של גארד יש לך?

אני מתרשם שזה הדגם עם הביפר אבל אני ממש לא בטוח--

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1 - החלפתי רכב

2 - יש אפשרות לעקוף את את השלב הראשון של הבולם זעזועים דו שלבי - במידה וחונים ליד לדוגמה פסי רכבת

3 - הפונקציה מתאפסת מחדש עם כל דריכה וניטרול

4 - אחרי מכה אחת בשלט מראה שהאוטו קיבל מכה ומראה את הסימון של הגלאי זעזועים , אחרי המכה השניה הוא מראה בולם זעזועים ודלת ניפתחת

5 - מתקין באזורי

6 - גארד דגם 635-1 דו כיווני , החוברת באנגלית ולא מובנת בכלל

תודה על העזרה\ניסיון לעזרה

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
1 - החלפתי רכב

2 - יש אפשרות לעקוף את את השלב הראשון של הבולם זעזועים דו שלבי - במידה וחונים ליד לדוגמה פסי רכבת

3 - הפונקציה מתאפסת מחדש עם כל דריכה וניטרול

4 - אחרי מכה אחת בשלט מראה שהאוטו קיבל מכה ומראה את הסימון של הגלאי זעזועים , אחרי המכה השניה הוא מראה בולם זעזועים ודלת ניפתחת

משהו בהתקנה לא בסדר,אין שום קשר בין הגלאי זעזועים והדלת, גם לא בחיבורים של האזעקה, ובמיוחד משום שהגלאי הדו שלבי הזה מתחבר ישירות למח האזעקה עם שקע תקע, ואינו קשור לדלת בשום אופן וצורה.

לא אמור להראות דלת נפתחת, ואני מכיר את האזעקה הזאת מעולה!

קיימת אפשרות שצריך להחליף את המוח, חזור אליו עם שני השלטים שקיבלת ואם הוא לא מוצא בעיה שיחליף את המח והשלטים, ובדוק שנית מס' פעמים לידו.

5 - מתקין באזורי

6 - גארד דגם 635-1 דו כיווני , החוברת באנגלית ולא מובנת בכלל

עם האזעקה מגיע גם חוברת בעיברית, אומנם מאוד "דלה" ללא כל ההסברים, אך קיימת, דרוש אותה!

תודה על העזרה\ניסיון לעזרה

איתי

תעדכן,

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...