Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברובר שלי (R25, שנת 2002) פתאום הפסיקו לפעול אתמול בערב האורות.

ואז הם חזרו בבוקר ולכן במוסך לא כ"כ יכלו לעזור לי.

ואז הם שוב שבקו.

 

הפיוזים כולם במקום ותקינים, לוח השעונים אינו מאיר גם הוא אך כל השאר תקין (ח"ח, נ"מ, מזגן, תאורה ברכב ...).

רעיון?

שפעת העופות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין קשר . כאשר רכיב חשמלי עובד ולא עובד לסירוגין זה לעולם לא פיוז. פיוז נשרף חייב בהחלפה . אחרת המערכת אליו הוא מגן לא יעבוד. אצלך זה או קונקטור עם מגע רופף , או ממסר דפוק, או ידית אורות.

אבל תבדוק גם מנורות (מנורה ראשית קיימת תופעה של עובד ולא עובד) כאשר חוטי הלהט עומדים זה מול זה ומדליקים אורות מהניצוץ החוטים נדבקים , עד הקפיצה הראשונה ואז אין אורות תן מכה על הפנס והם ידלקו אז תחליף מנורות ראשיות.

 

 

תעדקן לאחר בדיקה מה היתה התקלה.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

תודה, אולי אהיה יותר מדוייק:

 

גם האורות האחוריים לא עובדים. כלומר, כל התאורה החיצונית (למעט איתות) לא עובדת.

 

ברור שאעדכן :)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תודה, אולי אהיה יותר מדוייק:

 

גם האורות האחוריים לא עובדים. כלומר, כל התאורה החיצונית (למעט איתות) לא עובדת.

 

ברור שאעדכן :)

אם תקע שמגיע מידית האורות תקין ותקוע טוב, הבעייה ידית אורות.
:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אם האורות פועלים דרך מתג ההצתה אז החשד נופל גם עליו. כשהתקלה תופיע נסה קצת לשחק עם מתג ההצתה ואם האורות יחזרו לפעול אז ממנו התקלה. נא עדכן בממצאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הפיתרון (הזמני?):

 

במוסך גילו כי אחד הקונקטורים שיוצא מלוח הפיוזים שבתא המנוע, לעבר הדשבורד (שם יש לוח פיוזים נוסף), לא מחובר טוב.

חיברו מחדש, אבל לטענתם לא ניתן לדעת כעת אם הבעיה היא בלוח המודפס של לוח הפיוזים או בשל קונקטור פגום. ניסו לחזק את הקונקטור בכל מקרה.

אז בינתיים אני נוסע, ומקווה שלא יכבו לי האורות באמצע הלילה. אגב, ברובר הקונקטור מתחבר ללוח הפיוזים מתחת ללוח עצמו, כך שצריך להבריג את התיבה החוצה כדי לחברו מחדש.

 

ותודה לרפי לין - קיבלתי ד"ש ממך :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

×
×
  • תוכן חדש...