Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל מידע מהם הצמיגים המומלצים במידה זו לאאודי A4. כרגע יש לי195/65 שכבר שחוקים לגמרי, אבל לפי עמית ניתן להחליף באישור למידה שציינתי. הרכב הגיע עם DUNLOP, שסה"כ החזיקו די יפה.

הנסועה השנתית היא כ15K, ובערך רבע ממנה בסיבובים, עליות וירידות (חיפה, חיפה...).

תודה

הכי טוב FSI!

פורסם

טוב, עשיתי כמה סבבים באוט-דיפו ופנצ'ריות באיזור, ומה שהצלחתי להעלות בחכתי, מבין החברות הסבירות:

KUMHO 769, DUNLOP SP SPORT הTREADWEAR של הדאנלופ הוא 200 ושל הקומהו הוא 350. המחיר לרביעייה הוא פחות או יותר דומה, כ-1700 ש"ח.

כרגע מותקנים אצלי DUNLOP מהסידרה הנ"ל, אך במידות אחרות, והם היו בסדר גמור.

האם הקומהו יהיה מוצלח יותר? האם מישהו ממליץ על פירמות אחרות?

תודה

הכי טוב FSI!

פורסם

לפני שבועיים בדיוק קניתי רביעיית צמיגים באותה מידה.

גם אני מאיזור חיפה.

אחרי בירורים במספר פנצ'ריות בחרתי ב"אוטו-מרקט" בחוצות המפרץ.

בחרתי ביוקוהמה C-DRIVE (דירוג מהירות V).

הצמיגים שקטים ונוחים.

כמו כן השתתפתי איתם כבר בג'ימיקנה ובקורס נהיגה ב"מסלולים" והם הראו אחיזה טובה ביבש ויכולת בלימה מעולה ברטוב! (וסופסוף נפטרתי מהתת-היגוי ללא גבולות שהיה מנת חלקי עם המישלנים הישנים מאוד)

המחיר 2100 ש"ח לרביעייה.

עוד אופציה שהייתי בודק היא פנצ'ריית מישל לא רחוק מחוצות המפרץ, שם הציעו לי רביעיית גודייר היידרה-גריפ ב1900 ש"ח.

על הגודייר ויתרתי כי לא הצלחתי להוציא עליהם מידע באינטרנט וכל מה שהעובד בפנצ'ריה הצליח לספר לי עליהם זה "אחלה צמיגים, חבל על הזמן" (זה לא הניסוח המדויק).

בהצלחה!

פורסם

עוד אופציה שהייתי בודק היא פנצ'ריית מישל לא רחוק מחוצות המפרץ, שם הציעו לי רביעיית גודייר היידרה-גריפ ב1900 ש"ח.

על הגודייר ויתרתי כי לא הצלחתי להוציא עליהם מידע באינטרנט וכל מה שהעובד בפנצ'ריה הצליח לספר לי עליהם זה "אחלה צמיגים, חבל על הזמן" (זה לא הניסוח המדויק).

בהצלחה!

אצלי הם כן מותקנים ויש אליהם גם מידע באינטרנט.

קניתי אותם וציפיתי לאחיזה טובה ברטוב אבל זה לא כך. הם מחליקים די בקלות.

מה שכן לזכותם - שקטים יחסית והרבה יותר נוחים מהמישלין שהיה לי לפני כן. גם כיוון לחץ אויר קטן משפר עוד יותר את אחיזתם, במיוחד ביבש.

אצלי הם במידה 185/60 R15 ועלו בסתיו 1400 ש"ח אצל אנטון.

סיכום - יש צמיגים יותר טובים.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...