Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הופעה של DEPECHE MODE בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עדיין חושב שזה אופטימי למכור כרטיסים להופעה בישראל, גם בסדר גודל כזה, שנה מראש. פשוט מאוד - מצב בטחוני טיפה מתערער והופ, זה נגמר... לא שאני רוצה לפתוח פה לשטן, כמובן

זהו דיון שפתחתי לפני שנה, ההופעה בעוד יומים למרות המחירים ה:onfire: אני בטוח שיהיה מדהים. שאלה אחת לרוני, אתה חוזה עתידות במקרה? כי אם עדיין לא, נראה לי שמצאתי לך עבודה!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון חשוב למתרפקי הנוסטלגיה - FYI היסטרי

[ומשעשע, כי השיחה הזו בדיוק התנהלה לפני שעתיים בנורמה-ג'ין]

בקיצור - חבר שראה את ההופעה בצ'כיה מספר שרוב רובה, כמו שם הטור כולו, מוקדש לדיסק האחרון [והמחורבן ברמות שטרם נשמעו קודם] עוד הוא מוסיף שדם הדיסק הלפני אחרון [אקסייטר, תופעה מביישת ללהקה בקנה מידה כזה] מקבל גם הוא תשומת לב רבה מידי, מה שמשאיר את הקלאסיקות האמיתיות בצל.

זה כמובן לא אומר שההופעה האמורה תחסר את הלהיטים, וניתן להבטיח ברמה די גבוהה של וודאות שמי שירצה - יצליח לשמוע את אנג'וי דה סיילנס, אבל עבור להקה שתור הזהב שלה עבר מ-מ-ז-מ-ן אני לפחות חושב שאין למחיר כזה צידוק.

פרנץ פרדיננד או לא פרנץ פרדיננד, אחרי סונגס אוף פיית הם כבר לא הצליחו לייצר מוסיקה מרשימה ממש, ולראיה - כמו פח הזבל שאנו משמשים לאמנים אחרים [פיל "גריאטר" קולינס, הזקן ההוא מהפינק פלויד, הרוקרים המזדקנים משוודיה - ששרים בלדות מביכות, אני לא זוכר את השם כרגע]

בקיצור - חסכו את הכסף - ב-300 שקל אפשר ללכת ולקנות את סונגס אוף פיית, אפשר לקנות את בלאק סלבריישן ואפילו יישאר מספיק עודף לויולייטור

ולהנות ממוסיקה משובחת הרבה יותר שהלהקה הזו יודעת לתת.

מוגש כשירות לציבור

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא מדוייק במלואו.

חפש בגוגל Playing the Angel song list ותראה את רשימת השירים המדוייקת שתהיה בהופעה.

יש את People are people, Personal Jesus, Master and Servant, Just can't get enough וכו' וכיוצ"ב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב, אני דיברתי על פיגוע, בסוף קיבלנו מלחמה.

מה שכן - זה לא גרם להם לבטל, באופן די מפתיע. ובעצם, לך תדע. יש עוד כמה ימים עד להופעה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הייתי מסוגל לעשות דברים כאלו, מצבי היה קצת יותר טוב. אני דווקא מכוון שנסראללה יתן איזו קטנה בסביבת האוני' כדי שכמו בטכניון - יפסיקו לנו את כל המבחנים.

סתם, לא יפה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא בטוח שאתה רוצה את זה.

שני חברים שלי שלמדו בספרייה דיברו עם מישהי שהגיעה מהטכניון ללמוד אצלנו (כי אצלם סגור) והיא מספרת שיש להם מבחנים.

ולא סתם, אלא שיכולים "להקפיץ" אותם טלפונית בהתראה של יומיים לפני כל מבחן, כאשר סדר המבחנים אינו ידוע (לסטודנטים בכל אופן).

פורסם

רוני, אתה מפחיד! :shock:

אתה מזכיר לי את ה"נביא-מדיום" הזה שמפרסם בעיתונים - אבו נג'אם (משהו כזה) - במקרה שלך, מתקשר עם 106 ו-205 ראלי בעולם הבא, מחזיר שאסי לצורתו הקודמת עפ"י מבט, ניבוי תוצאות ג'ימקאנה עפ"י כוס קפה, טיפול טיימינג באמצעות רגל של תאילנדים, ושאר אטרקציות מהנות.

;)

פורסם

היום אמרו ברדיו, שהממשל הבריטי הפעיל אליהם לחץ בגלל האירועים האחרונים בקנא.

לא אוהבים אותנו :shock:

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

• תוכן חדש...