Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם..

אז הסיםפור הוא ככה...

יש לי גיפ סוזוקי סמוראי שהניע כמו פנתר לפני 3 חודשים ...

היתי בחו"ל ואף אחד לא דאג להניע אותו במשך כל הזמן הזה ...

ניסיתי להניע אותו ואני לא מצליח ...

המצבר ריק ...אך זוהי לא הבעייה...חיברתי במקביל מרכב אחר מצבר עם כבלים וזה לא עוזר...הסטרטר עובד מצויין ...אך אין בכלל סימן אםילו קטן להצתה.

דלק יש ... ומיליתי בכל מקרה עוד...

וגם ניסיתי לשפוך קצת דלק לקרבורטור וגם לא הניע...

אני חושד שזה משהו בהצתה...

אם יש למישהו עוד רעיונות וטיפים אני אשמח לשמוע...

 

תודה רבה מראש...ובבקשה ...תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי......................

 

אושר

http://www.osher.on.to

[email protected]

פורסם

יש רק שתי מרכיבים במקרה שלך - דלק וניצוץ.

דלק אתה יכול לבדוק - וגם נראה לי בדקת...

אתה יודע לבדוק ניצוץ?

 

סביר להניח שאין ניצוץ אז תבדוק בשלבים. קודם אם יש ניצוץ על פלג. אם אין - תבדוק אם מגיע ניצוץ למפלג. אם לא - אז העיניין בטח בכוהל! אני משער שיש באוטו הצתה אלקטרונית פשוטה ולא פלטינות לכן יכול להיות שהיא שבקה חיים וצריך להחליף אותה - זה קופסה קטנה מתחת לכוהל בד''כ וההחלפה פשוטה.

 

מקרים של מנוע שאיבד קומרסיה ודברים חמורים כאלה לא רלוונטים במקרה שלך(מקווה)...

 

לאט-לאט - יהיה בסדר.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

לתת סטרטר ארוך בלי גז (אולי הוא מוצף)

 

או לחילופין - סרטרטר עם גז עד הסוף. לא יודע למה זה עובד, הבנתי שזה מעין OVERRIDE שמכריח אותו להתניע או משהו כזה - אבל זה עבד לי לא פעם ולא פעמיים עם מנוע מוצף (סמוראי 84).

 

אבי

×
×
  • תוכן חדש...