Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 1.8 טורבו 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות ? זה דבר יחסי - אין בעקרון תקלות רבות כמו בכל VW אבל שכבר יש אתה לא תסיים אותן בזול (לרוב)

צריכת דלק באיזור ה1\10 מחוץ לעיר

לא יורד מ1\8 גם בלחיצות (האמת שגם בלחיצות עם צ'יפ של 195 כ"ס הוא לא ירד לי מתחת ל1\8)

לא יודע מה זה מידע כללי שאל שאלה תקבל תשובה

פורסם

רכב תענוג..

היתה לנו אחת 3 שנים.. רכשנו אותה ב2002 עם 170K ילומטר והאוטו היה בובה..

אבל זה כי ידענו הרכב טופל כמו שעון שויצרי בלי שום ויתורים!!!

כמו שנאמר אין תקלות לרוב.. אבל כשיש הן יקרות (מה לעשות כמו כל רכב אחר מהיצרן הנ"ל)

חוץ מזה...

רכב נוח ברמות בינלאומיות.. מושבים קשיחים, תומכים (יחסית לסוג הרכב) ולא מעיפים, הגה קטן שמנמן ונוח אך אין על מה לדבר בעניין משקל ותגובות מהכביש כי כמעט ואין. (זה לא רכב ספורטיבי)

צריכת דלק 1/7 בלחיצות ונסיעות עירוניות מרובות תאוצה 1/10 בערך בינעירוניות רגועות.

תאוצות מורגשות (מעל 3500 סל"ד) ברמה לא רעה בכלל וצריך להזהר כי קל לפתח איתה מהירויות בלתי חוקיות בלי לשים לב בכלל.

בסך הכל רכב נפלא!!! (כל עוד טופל יפה)

אני יסכם במשפט, זה הרכב היחיד שהיה בבעלותינו שאני באמת באמת מתגעגע אליו!!!

בהצלחה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

כרגע יש ברשותי את הדגם המדובר, רק בשנת 2002..

רק טוב אני יכול להגיד עליו אם זה באיכות החומרים,הרכבה ואיבזור (אפילו הבסיסי) העשיר מאוד, כלה

במנוע המצויין (סטנדרטי..מה לעשות) היודע לעשות את העבודה ללא הרגשת מאמץ מיוחד וברוב המקרים

אף פעם לא תמצא את עצמך בלי כח. הגיר הטיפיטרוניק עושה את עבודתו כשצריך- אם זה למשוך הילוך למטרות תאוצה או בלימה בירידות. צריכת הדלק שפוייה יחסית למרות הטורבו...הדבר היחיד שיכול להיזכר לרעה זה השלדה ומערכת הESP (מקווה שרשמתי נכון) שלא בנויות לנסיעות פרועות יותר מדיי ובנויות לשיוט מהיר ונינוח ללא "הפתעות" מיוחדות, לי זה קצת מפריע..האדם הממוצע לא ירגיש בחסרונות אלו.

בנוגע לטיפולים, הרכב ברשותי כמעט חצי שנה, והתקלה היחידה שהייתה קרתה שבוע שעבר כשתפוח התחיל להרעיש..קצת יקר, אבל לא משהו שקורה כל יום- סכ"ה רכב אמין, שבעזרת טיפולים שוטפים ואחזקה נכונה לא יעשה יותר מדיי צרות.

לסיכום, רכב המנהלים הטוב ביותר לזמנו אשר קבע סטנדרטים חדשים לכל שאר המתחרות, בשילוב

המנוע הזה הפאסאט מהווה את הבחירה הטובה ביותר.

1.8T 8)

פורסם
.הדבר היחיד שיכול להיזכר לרעה זה השלדה ומערכת הESP (מקווה שרשמתי נכון) שלא בנויות לנסיעות פרועות יותר מדיי ובנויות לשיוט מהיר ונינוח ללא "הפתעות" מיוחדות, לי זה קצת מפריע..האדם הממוצע לא ירגיש בחסרונות אלו.

מתן סליחה אם אני מפוצץ לך בועה כלשהי, אבל מניסיוני האישי ומניסיון של הרבה אנשים שאני (ואתה) מכירים, כל נהג בכמה שנים הראשונות שלו לנהיגה הוא במקרה הטוב מאוד ממוצע. וזה כולל אותך ואותי.

בקרת היציבות (ה- esp) היא אחד מאביזרי הבטיחות החשובים ביותר שהומצאו מאז ומעולם, ואתה צריך להגיד תודה גדולה לאדון מרצדס שהמציא אותה, ולאדון פולקסווגן שלאוטו שלך יש כזו.

המערכת הזו היא כל דבר מלבד חסרון. היא יתרון. עצום.

עריכה: אם עדיין לא שמתם לב לסתירה שבין ההודעה הזאת לחתימה שלי, אבקש שתמשיכו לא לשים לב. תודה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כל מה שנאמר כאן נכון, אמת לאמיתה !

יש ברשותי דגם 2001, זוללת דלק, מרווחת, נוחה, אין תקלות - שיש המחיר במוסך המורשה יקר מאוד.

אחזקה, הייתי אומר די יקרה, רכב חזק מאוד.

בעיות מורגשות שהיו לאחרונה, תפוחים וציריות שהוחלפו, בעיות של לחץ השמן.

בקיצור, מומלץ !

תהנה

פורסם
הדבר היחיד שיכול להיזכר לרעה זה השלדה ומערכת הESP (מקווה שרשמתי נכון) שלא בנויות לנסיעות פרועות יותר מדיי ובנויות לשיוט מהיר ונינוח ללא "הפתעות" מיוחדות, לי זה קצת מפריע..האדם הממוצע לא ירגיש בחסרונות אלו.

כבעל פאסאט 2.0 2002 - השלדה הנ"ל חייבת ESP כדי שבן אדם ממוצע לא ימצא את עצמו בתוך עמוד.

ואיך בדיוק ESP לא בנוי לנסיעה פרועה (מה ההגדרה שלך לנסיעה פרועה) ? המשפט הנ"ל לא ברור לי...:roll:

למי ש-ESP בפאסאט מפריע, יכול לנתק אותו...:wink:

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...