Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר. הצעת מחיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יותר, אבל שיקח בחשבון שיש את הסדרה של שנה אחת אחריות, ויש את הסדרה של 20 חודשי אחריות, הבדל של 10-15 אחוז תוספת במחיר לזה של שנה אחריות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברשותי אופל אסטרה מודל 2000 ואני צריך להחליף מצבר.

לרכב שלי צריך מצבר 66A או 70A וביררתי בחנות של שנפ במפרץ חיפה מי שמכיר.

אצלם האחריות היא ל 36 חודשים אבל המצבר יעלה 550 ש"ח.

המחיר נשמע לכם סביר ? שווה להוסיף 100-150 שקל או ללכת על מצבר עם אחריות של שנה ולחסוך 150 ש"ח ?

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לפי דעתי תבדוק גם מצבר של וארטא, יש להם סידרת סילבר בלו, מצבר ללא טיפול עם עינית לאינדיקציה, מצבר ללא נוזלים,גם יותר קטן בגודל הפיזי שלו, גם שוקל פחות, גם יותר חזק מכל מצבר בכוח ההנעה שלו,36 חודשי אחריות וגם ניתן למצא אותו במבצע עכשיו בכמה מקומות, הבדלי מחיר עצומים במצברים של וארטא בחנויות שונות לכן - צריך לחפש.

לדוגמא באוטו דיפו רוצים על מצבר וארטא כזה 900 שקלים, בהיפר רוזנפלד פ"ת מצאתי אותו ב 500שקלים, אותו מצבר בדיוק = פשוט מדהים.

פורסם

יכול להיות שהמצבר שראית ב 500 שקלים היה 55A או משהו באזור הזה ?

מה לדעתך מחיר ריאלי לוורטה סילבר בלו 70A ?

אם אשיג אותו במחיר של עד 600 שקלים אני אלך עליו.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם
יכול להיות שהמצבר שראית ב 500 שקלים היה 55A או משהו באזור הזה ?

מה לדעתך מחיר ריאלי לוורטה סילבר בלו 70A ?

אם אשיג אותו במחיר של עד 600 שקלים אני אלך עליו.

אני מתכוון ל 60A.

לגבי 70A , עוד 150-100 שקל ,אבל שוב, צריך לדעת מאיפה לקנות, אני לא מבין איך זה אבל אפילו בחנות מפעל שלהם(טלרון מצברים) אמרו לי שלא כדאי לקנות מהם אלה לחפש בחנויות, אין לי מושג למה אבל זאת עובדה.

• תוכן חדש...