Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 שאלות על קורולה ושרייד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש לגבי 2 הדברים - ולא מצאתי תשובות:

1. קורולה 94 אוטומט - כמה הילוכים יש? ואיך צריכת הדלק עם מזגן ביןעירוני?

2. שרייד 97 1300 - כנ"ל...

תודות לעונים, אביעד.

פורסם

צריכת הדלק של הקורולה , בהנחה שזה גיר אוטומטי (4 הילוכים קדמיים)ורכב מתוחזק היטב: מחוץ לעיר 1 ל 13 ובתוך העיר 1 ל 10.

השרייד תהיה בעלת צריכה דומה. +-1

אישית, הקורולה תיתן לך הרבה יותר מהכל למרות שהיא וותיקה ב 3 שנים, אמינות מעולה בשתי המכוניות.

פורסם
צריכת הדלק של הקורולה , בהנחה שזה גיר אוטומטי (4 הילוכים קדמיים)ורכב מתוחזק היטב: מחוץ לעיר 1 ל 13 ובתוך העיר 1 ל 10.

השרייד תהיה בעלת צריכה דומה. +-1

אישית, הקורולה תיתן לך הרבה יותר מהכל למרות שהיא וותיקה ב 3 שנים, אמינות מעולה בשתי המכוניות.

תודה... האמת אני ממש ממש מתלבט מה לקנות לאמא... אני מעדיף את הקורולה, כמובן. מה לגבי ABS בשרייד? מה הייתם קונים במקומי?

פורסם

הייתה לי בעבר קורולה 93, היום יש לנו במשפחה שרייד אחת.

שתיהם מכוניות מצויינות מבחינת תקלות ועלויות.

מבחינת רכב\נסיעה...אין מה להשוות בכלל, הקורולה כמה רמות מעל השרייד בכל מצב ובכל תחום.

פורסם

פשרה אפשרית בין השנים

ניסאן סאני .

להנות מכל העולמות.

כל מי שהיה לו את הרכב או שיש לו אחת כזאת ממליץ בחום .

• תוכן חדש...