Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר החלפת מצבר, קרה משהו מוזר שלא היה עד היום; כל פעם שאני פותח סוויטצ' הדלתות ננעלות.

אם זה היה רכב שלי אז דווקא הייתי חושב שזה דבר טוב אבל הבעלים מרוקאי (ואני מבקש סליחה מכל המרוקאים)...מתעצבן שהשתנו לו חוקי המשחק..

הוא רוצה שיחזור למצב הקודם, מישהו הסביר לו שאולי בתכנות של האזעקה (קליפורד) שינו משהו בפתיחת הדלתות ובניתוק המצבר העניין התאפס. הוא רוצה לדעת איך מתכנתים את זה בחזרה.

מה דעתכם? האם יש אפשרות לעשות את זה ואולי בכלל העניין קשור למחשב הרכב?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

הדבר קשור לתכנות האזעקה.

אתה צריך להיות נוכח ליד האוטו ולבצע כדלקמן:

חפש מתג ניקל קטן באיזור תא הנהג , נמוך ליד פתיחת מכסה המנוע, או מתחת להגה באיזשהו מקום.

אם מצאת אותו אז:

פתח סוויץ' לא צריך להניע.

הזז את המתג מצד לצד וספור את הצפצופים שאתה שומע. ספור 9 . לא פחות ולא יותר.

אחרי שספרת 9 המתן \ אל תעשה כלום, תשמע 2 בביפם מחוברים כאלה לאישור.

סגור סוויץ' ובצע בדיקה.

יש לוודא שהנורית של האזעקה (לא בשלט , אלא נורית שמותקנת בדשבורד, בסיום הבדיקות לא תשאר דלוקה.)

אם "נתפסה" על דולק, פתח סוויץ ' והזז את מתג הניקל לצד השני.

אופציה שנייה למקרה שאין מתג ניקל כזה:, משמש המפתח של הסירנה המקורית של קליפורד שמותקן בתא המנוע (ובתנאי שאכן מותקן כזה - המפתח שלו קטן עם ראש מרובע שחור) אז המפתח במנעול של הסירנה משמש כמתג הניקל.

אופי הפעולה הוא סיבוב המפתח מOFF לON תוך ספירת 9 ביפים, ולאחריהן המתנה ל2 ביפים מחוברים כאלה לאישור. בדיוק כמו ההליך עם מתג הניקל, אבל עם המפתח בסירנה.

בהצלחה!!

אם לא תסתדר, תתקשר אלי "על חם" ואדריך אותך.

דני 054-4299999 .

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם מדובר באזעקה וותיקה שהשלטים שלה שחורים , שני לחצנים בכל שלט, אז צר לי לבשר לך שהמוח של האזעקה אחראי לכל הבלאגן , וכמו כן , איך אומרים...אין מה לעשות.תבדוק קודם עם מה שדני אומר ואח"כ תראה מה קורה.

פורסם

תודה רבה דני, העסק עבד.

אני מעריך שאם כך אז יש לאזעקה כל מיני הגדרות, האם ישנו דף הוראות לתכנות שכזה?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

כל אזעקה הגיע בזמנו עם מדריך לנהג /למשתמש.

או שהמתקין לא מסר לרוכש, או שעם הזמן, זה פשוט נעלם.

בכל אופן אם וכאשר תהיה בעיה, פנה אלי, אענה ואפתור לך כל בעיה כל זמן שהמח יהיה תקין, והוא לא מתקלקל למעט רגישויות עת החלפת מצב/ ירידת מתח קיצונית וחיבור כבלי עזר להנעה.

כדי להמנע ממצב זה , יש להוציא את התקע ממח האזעקה טרם הח' מצבר ואו הנעה בכבלי עזר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...