Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמיפגש 24-2-06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
OK, חיכיתי, מה-24 לא פורסמה אף הודעה, אני מבין שהשרשור מיצה את עצמו, ואני מקווה שהיה לך כיף, אז אני חוזר:

המקום קטן מדי, העירו על זה, הרבה פעמים, הרבה חברים- אי אפשר היה לזוז, חנו במעברים וביציאות.

עד מתי תתעלם הנהלתנו מהמצב ?

מישהו מוכן להוציא את הראש מהחול, לתמוך או להתנגד ?

גם הנהי והבכי על המקום הקטן מיצה את עצמו.

רוצה לשנות? תבוא לאסיפה הכללית

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם הנהי והבכי על המקום הקטן מיצה את עצמו.

רוצה לשנות? תבוא לאסיפה הכללית

להספל

זה לא נהי ולא בכי, זוהי הערכת מצב, אבל, כרגיל, אתה נמחק ע"י קובי, היה כדאי שתתיחס קצת יותר ברצינות, למצב העלוב ולרצונות החברים, אם כי אינני תולה תקוות רבות בכך.

לשאר החברים

אם זה נכון, שחברים הגיעו, לא יכלו להכנס, ונסעו הביתה, זו בושה וחרפה, שלא לדבר על הברדק שהלך בפנים, ואני מפנה אתכם לתגובתו של הספל, (ואני מניח שהוא מייצג איזשהי סמכות, שכן הוא חבר וועד, אני חושב) ואם זו הדרך לטיפול בבעיה, לא נראה לי שתהיה התקדמות.

כדאי שתגיבו, אם מישהו רוצה שיפור.

פורסם

אני מצטרף.הייתי במפגש, ואחרי 20 דקות ברחתי משם. התחילו לחסום אותי מכל הכיוונים, ולא ממש התחשק לי לחפש את הבעלים של ההיא.

פשוט חבל.

פורסם

כשרציתי לצאת בפעם הראשונה - גיליתי, שאני חסום לפחות ע"י 3 מכוניות! וויתרתי, והמשכתי לשבת עם החברים בבית-קפה, ואני לא מצטער לרגע! כשיצאתי בפעם השניה - התפזרו כולם, ויצאתי לדרכי (עם האורות הלא-עובדים בחושך, "כרגיל":? ).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רבותי

חברים נסעו הביתה, כי לא היה מקום, זה לא מזיז לכם ?

זכותו הבסיסית של החבר, להשתתף במפגשישי, נשללת ממנו, עקב ארגון לקוי.

ואני רוצה, שוב לצטט את המשתמש בני הספל, כפי שהופיעה כתגובה, בנושא זה:

"גם הנהי והבכי על המקום הקטן מיצה את עצמו.

רוצה לשנות? תבוא לאסיפה הכללית"

אכן פיתרון לענין.

פורסם
רבותי

חברים נסעו הביתה, כי לא היה מקום, זה לא מזיז לכם ?

זכותו הבסיסית של החבר, להשתתף במפגשישי, נשללת ממנו, עקב ארגון לקוי.

ואני רוצה, שוב לצטט את המשתמש בני הספל, כפי שהופיעה כתגובה, בנושא זה:

"גם הנהי והבכי על המקום הקטן מיצה את עצמו.

רוצה לשנות? תבוא לאסיפה הכללית"

אכן פיתרון לענין.

מזיז.

אבל כבר נמאס להגיב בנושא.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מי אמר איצטדיון טדי?-רן

ראש עיריית י-ם והרבנים הראשיים מברכים את מועדון החמש על החלטתו להעתיק את מקום המפגש

לבירה-מזוזה תנופק לכל רכב שיצליח להגיע......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השאלה הנשאלת היא, האם תהיה בירה בבירה?

ואם תהיה בירה, האם היא תחולק על פי פרשת הדרכים?

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

בירה תהיה למי שיביא מהבית....כנ"ל לגבי הכיבוד....אבל בתאום ניתן לקבוע איתי לסתם ביקור שבת בי-ם למי שמעוניין... קפה ובירה עלי-רן

פורסם
רק תגיד מתי, הפרינץ כבר עלתה לירושלים פעמים רבות :)

קשקשן....יש לך הזמנה פתוחה (לימנוע תרוצים מראש) להודיע ולהגיע.....רן

פורסם

רן גם קפה וגם בירה עליך?

כמה עבודה למכונת הכביסה... לא חבל? ;)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
כמה עבודה למכונת הכביסה... לא חבל? ;)

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה...

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
להספל

זה לא נהי ולא בכי, זוהי הערכת מצב, אבל, כרגיל, אתה נמחק ע"י קובי, היה כדאי שתתיחס קצת יותר ברצינות, למצב העלוב ולרצונות החברים, אם כי אינני תולה תקוות רבות בכך.

לשאר החברים

אם זה נכון, שחברים הגיעו, לא יכלו להכנס, ונסעו הביתה, זו בושה וחרפה, שלא לדבר על הברדק שהלך בפנים, ואני מפנה אתכם לתגובתו של הספל, (ואני מניח שהוא מייצג איזשהי סמכות, שכן הוא חבר וועד, אני חושב) ואם זו הדרך לטיפול בבעיה, לא נראה לי שתהיה התקדמות.

כדאי שתגיבו, אם מישהו רוצה שיפור.

זלינגר

תקשיב וסוף סוף תפנים.

אם אני מגיב כאן זה לא אומר שאני הכתובת לכל מחדלי המועדון וגם לא להצלחותיו.

כחבר ועד יש לי שני נושאים שאני אחראי עליהם: האבטומוביל והפורום. ביתר הנושאים אני מגיב כמשתמש רגיל בפורום.

אמרתי לך שתבוא לאסיפה הכללית וזה יותר יעיל מהנהי והבכי שלך כאן.

צדקת שכינית אותי "המשתמש" כי אני מגיב כאן כחבר הפורום ולא חבר ועד.

אם זה לא היה מובן עד כה אני מקווה שזה יהיה מובן עכשיו.

ועל מנת שתבין שוב:

הודעה זו נכתבה כחבר מועדון ומשתמש בפורום שזכותו להביע את דעתו מבלי שיודבקו לו תארים לא עניניים, דומה ושווה וזהה לזכותך שלך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...