Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא מקרר- פולו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הרכב הוא פולו 2002 1.4 16v 75 כ"ס שעבר 100500.

עד לפני מס' ימים הכל היה בסדר, המזגן עבד פיקס. אתמול החלה הבעייה.

אני מדליק מזגן, מצפה לירידה קטנה בסיבובי המנוע, אבל אין. מחכה, נאדה. מחכה עוד כמה דקות, המזגן לא מקרר.

פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהמאורר של הרדיאטור לא עובד (שמה שאמור להיות הוא שמדליקים מזגן הוא מיד מתחיל לפעול). חום המנוע לא עולה (טפו טפו טפו) אלא בתחום הנורמאלי.

לא יודע אם זה יעזור אבל פילטר מזגן הוחלף לפני 10500 ק"מ בטיפול ותוצרת MANN-FILTERS.

אודה למי שיוכל לעזור לי בבעייה.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

בנראה שאין לך גז במערכת.

במכוניות חדישות,קיים חיישן שתפקידו לבטל את פעולת המזגן ברגע שאין גז,על מנת לא לגרום נזק למדחס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא מחייב שזה הרדיאטור הפנימי בדר"כ בעיות מסוג כזה הם בריחה של גז של המזגן.....

גם במזגן של הרכב יש גז.....

זה לא יקר כל כך

כל מכונאי רכב עושה את זה במוסך שלו...

תבדוק את זה......

אי אפשר לנחש מה הבעיה....

פורסם

תודה לכולם, מה שביקשתי הוא כיוון לבעייה.

אגש כניראה מחר למוסך של חבר של אבא שלי שיבדוק, כי באמת אי אפשר לדעת במדוייק מה הבעייה דרך המסך.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

ולאן ברח הגז?

יותר נכון,היתה דליפה וברח הגז.

השיטה הטובה ביותר היא למלא גז עם זרחן,ואז רואים(תרתי משמע)מהיכן הדליפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עושה רושם שהמדחס לא נכנס לפעולה

לעיתים זה יכול להיות חוט בדרך שנקרע , לעיתים הקלא'ץ האלקטרומגנטי במדחס נהרס

לעיתים הממסר בתיבת הפיוזים הולך

לקחת לחשמלאי לבדיקה , במידה ויהיה צורך להחליף מדחס באחר משופץ ,תעדכן , אני מכיר מקומות שמשפצים בזול

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לפי מה שזה נשמע - נתק חשמלי כלשהוא באיזושהיא נקודה בדרך.שאף אחד לא יגיד לך מדחס מה מדחס - אני גם לא מאמין שהיה בורח גז ברכב חדש יחסית.

תבדוק חשמל - אבל אצל מישהו שאתה סומך עליו. פיוזים, חוטים, כל מה שנותן פיקוד למדחס.

בהצלחה

• תוכן חדש...