Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות כהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש 2 שיטות להכהיית חלונות, היקרה הנה ע"י פרוק החלונות וצביעתם בתנור והזולה הנה ע"י הדבקת פילמים ישירות על החלונות ויש גם לזה מקצוען המבצע זאת.

באיזה שיטה את מעוניינת?.

מותר, חוקית, להכהות רק את 2 חלונות הצד האחוריים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מעוניינת מין הסתם בשיטה הזולה יותר ...,ידוע לך אם אני יכולה לקנות את החומר ולעשות זאת לבד ? וכמה זה אמור לעלות ?

נ.ב.

סחתיין עליך שזכרת שאני שייכת למין היפה ... :-)

פורסם

לא כל המין שלכן יפה...

bikini.jpg

בכל מקרה, בהחלט ניתן לעשות זאת לבד ע"י רכישת חומרים - יש על כך מס' מדריכים בפורום - אבל ראי הוזהרת - זה לא ממש פשוט ובד"כ זה יוצא לא מושלם למי שאינו מנוסה.

ניתן לרכוש את הפילים בכל חנות לאביזרי רכב/אוטו-דיפו למיניהם

פורסם

שוב תודה !:wink:

יכולת להשמיט את התמונה,היא תרדוף אותי לאן שלא אלך ...שלא נדבר על זה שקילקלה לי את התיאבון ל- 20 שנה הבאות ....איכס !!!

פורסם

הכהיית חלונות הינה לא חוקית אפילו ברמת 2 חלונות אחוריים

(מדובר על פילם)

סליחה רפי....

העבודה ל2 חלונות +חומר =200 ש"ח +-

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

נתת מחיר מוגזם... לי הציעו ב 150 ש"ח את 2 החלונות האחוריים + 2 "משולשים" והוא גם מגיע אליי הבייתה... אם את רוצה טלפונים פני אליי בה"פ.

אופק.

פורסם

במקום להדביק על החלון את הפילם השחור הזה(שלאחר קילוף משאיר סימנים על החלון - סיוט)

קניתי מאוטו דיפו מעין רשת הצללה לחלונות מאחור עם 2 פסי הדבקה למעלה ולמטה- מבחוץ החלון שחור ( אך לא כהה מוות)- יחד עם זאת עובר טסט והחלון עולה ויורד- ניתן להעביר מרכב לרכב בקיצור תענוג

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
הכהיית חלונות הינה לא חוקית אפילו ברמת 2 חלונות אחוריים

(מדובר על פילם)

סליחה רפי....

העבודה ל2 חלונות +חומר =200 ש"ח +-

מה באמת??? :shock:

ביטלו את הצעת החוק?

ולפותח/ת התראד לפני עשייה בבית תראי איך עושים את זה בעלי מקצוע כי זה לא סתם גזור והדבק.

פורסם

כי זה לא סתם גזור והדבק.

נכון, זה השפרץ ספריי חלונות, הדבק מבחוץ - מדוד - גזור - הדבק בצד הנגדי הוצא כרטיס פלסטיק ותתחיל להוציא בועות..................וגם אז תמיד אבל תמיד כעושים את זה לבד אחרי כמה שבועות הקצוות למטה מתחילות להתקלף בגלל שמורידים את החלון...( במידה ולא שרטתם את הניילון בעת הוצאת הבועות)

עצתי: שלמי למקצוען- נתנו פה מחיר של 150 ש"ח זה מחיר טוב כל עוד העבודה מקצועית- עדיף מאשר לקנות גליל של הניילון המשחיר הזה ב 50 שקל ולהתבאס מעבודה גרועה, תשקיעי עוד 100 שקלים- רף הסיפוק שלך יעלה פי כמה וכמה.

רוני.

פורסם

מתעלק עליכם.

כמה עולה לעשות השחרה בתנור? מי עושה את זה באיזור המרכז? שמועות "מספרות" שמותר להשחיר עד 30% חלונות מקדימה, וכ-80% חלונות מאחורה. האם זה נכון? אם אני רוצה לאחר מכן את החלון שלי חזרה, מה אני אמור לעשות? (ביטוח שמשות? :wink:)

תודה, יוסי.

• תוכן חדש...