Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאריס 1.3 אוטומט VS גטס 1.6 אוטומט:

המחיר זהה.

ביצועים - לפי נתונים יבשים לגטס יתרון קל - 12 שניות ל100 מול 13.1 שניות. אבל גם היאריס סוחבת יפה ויש פה בפורום איזה גורם מסויים שהצליח לראות 195 על הספידומטר ביאריס כזו (ירידה והרבה מצברוח טוב)

אמינות - שתיהן אמורות להיות אמינות באופן משביע רצון.

שירות יבואן - אומרים שהשירות בטויוטה מעולה בכל קנה מידה.

סחירות בעוד כמה שנים - קשה לנבא, אבל אני הייתי מהמר על היאריס.

צריכת דלק - היאריס חסכונית מאוד (1:13?), הגטס כנראה פחות. כמה פחות לא יודע, ה-1350 שתיינית אלכוהוליסטית, לא בטוח לגבי ה-1600.

אני הייתי לוקח יאריס בלי לחשוב פעמיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
....האחריות מלאה (מטמבון לטמבון) ולא ימרחו אותך עד שתגמר האחריות ואז יז$&% אותך בתיקון (כמו שקרה לנו ב-UMI).

..

בגדול מסכים אבל יש פאקים פה ושם, כמו הנושא עם סעפת יניקה שמשכו חצי שנה עד שנגמרה האחריות...

כעת הם רוצים שנשלם על חדשה....

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מישהו באמת יודע אם אכן גירסת ה-1.6 נמכרת רק מהחברה? או שיש 1.6 בליסינג, אבטחת תחבורה ציבורית וכו'?

עמוס

יונדאי גטס בגרסת 1600 סמ"ק נמכרת אך ורק ללקוחות פרטיים.חברות השכרה וליסינג למיניהם ממש לא מעונינות להוציא עוד כמה אלפי שקלים על המנוע הגדול ובמיוחד לא בשביל הדגמים המאובזרים יותר GLS .

כל הגטסים שרואים על הכביש ששיכים לחברות שונות הם מדגמי GLF או GLI בלבד !!!

לכן במכירה העתידית לא תהיה לך כל בעיה כי אלה גם הדגמים שנפלטים לשוק ,ואתה הרי רוכש את הדגם המאובזר.

גם אם תפתח את מחירון לוי יצחק אפשר בברור לראות ששמירת הערך של הדגמים המאובזרים יותר טובה יותר, גם אדון לוי יודע בדיוק אלו דגמים נפלטים לשוק בכמויות גדולות.

בסה"כ הגטס החדשה היא קניה טובה ואטרקטיבית ביחס למחיר שהיא נמכרת .צריך להסתכל על התמונה הכוללת והתמורה בהחלט טובה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

דרך אגב עמוס, הגטס לא כזאת גרועה..יש כזאת (1.6 הכי מאובזרת בחבילת "ספורט") לגיא,

תבקש ממנו סיבוב לראות איך היא, בסכ"ה לפי מה שהוא אומר הרכב אחלה. חוץ מזה אם תיקנו אותה

חדשה מהחברה במודל 2006 תקבלו את הדגם שעבר מתיחת הפנים, שנראה קצת יותר טוב מהקודם.

אחרי שנסעתי בה באמת ראיתי שהיא לא גרועה (כמו כל יונדאי אחרת שנסעתי בחיים) כמו שחשבתי,

איכות ההרכבה גבוהה (למרות שהחומרים דיי זולים) המושבים נוחים ו4 בחורים גדולים יכולים לנסוע בה

בנוחות..כמו כן הגרסה המאובזרת מגיעה עם חלון שמש,פלסטיקים בצבע הרכב,ג'אנטים וספויילר קטן

שמקנה לרכב מראה קצת שונה מכל שאר רכבי הליסינג.

לגבי היאריס, לא כדאי לקנות את היאריס הנוכחית- למרות הביקוש הגדול המחירון יעשה את שלו ותפסידו

יחסית הרבה כסף, אם כבר תחכו לחדשה (יש כבר כמה אקזמפלרים בארץ) ואז תערכו את ההשוואה.

1.8T 8)

פורסם

צריך לבדוק את המחיר של היאריס החדשה (או שלמישהו כבר יש מושג?).

כי יכול להיות מצב שבו היא תעלה כמה אלפים יותר ואז הירידה של המחירון על הדגם הקודם לא כל כך תשפיעה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
דרך אגב עמוס, הגטס לא כזאת גרועה..יש כזאת (1.6 הכי מאובזרת בחבילת "ספורט") לגיא,

תבקש ממנו סיבוב לראות איך היא, בסכ"ה לפי מה שהוא אומר הרכב אחלה. חוץ מזה אם תיקנו אותה

חדשה מהחברה במודל 2006 תקבלו את הדגם שעבר מתיחת הפנים, שנראה קצת יותר טוב מהקודם.

אחרי שנסעתי בה באמת ראיתי שהיא לא גרועה (כמו כל יונדאי אחרת שנסעתי בחיים) כמו שחשבתי,

איכות ההרכבה גבוהה (למרות שהחומרים דיי זולים) המושבים נוחים ו4 בחורים גדולים יכולים לנסוע בה

בנוחות..כמו כן הגרסה המאובזרת מגיעה עם חלון שמש,פלסטיקים בצבע הרכב,ג'אנטים וספויילר קטן

שמקנה לרכב מראה קצת שונה מכל שאר רכבי הליסינג.

לגבי היאריס, לא כדאי לקנות את היאריס הנוכחית- למרות הביקוש הגדול המחירון יעשה את שלו ותפסידו

יחסית הרבה כסף, אם כבר תחכו לחדשה (יש כבר כמה אקזמפלרים בארץ) ואז תערכו את ההשוואה.

אני בטוח שהגטס לא גרועה... אבל מבין שתיהן אני (ורוב האחרים לפחות כאן בפורום) חושבים שהיאריס תהיה עדיפה..

ואנחנו לא קונים את ה-1.6 ספורט, אלא את ה-1.6 הרגילה.. כלומר בלי הסאנרוף וכל שאר השטויות (מהבחינה הזאת באמת שלא אכפת לי... לדעתי יותר אלקטרוניקה זה יותר משקל ויותר דברים שיכולים להתקלקל)

ד"א יש תאריך הגעה משוער ליאריס החדשה?

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

היאריס החדשה תמכר החל ממודל 07.. כבר הביאו כמה לארץ לקבלת תקינה ישראלית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום לעמוס ,

כבעלים של טויוטה יאריס שנת 00 עם מנוע 1.0 חצי אוטומט אני יכול לומר לך חד וחלק ללכת על היאריס .

הרכב שלי ספציפית הוא בין ראשוני היאריסים שעלו על כבישי ישראל כך שיש לי אינדיקציה מספיק טובה להמליץ לך על הדגם הנוכחי וברוב הזמן חוץ מטיפולים שוטפים הרכב לא ראה מוסך .

רק תיקח בחשבון שיש כאן מלכודת דבש . בגלל שהיאריס משביעת רצון ,שיקוליי המכירה (לאחר 4 שנים ) נעשים קשים יותר . קשה למצוא רכב מודרני , קטן ומרווח מאוד (על בסיס גלגלים של 2.37 מטר יש לזכור ) מיוחד ובעיקר זול לאחזקה כמו היאריס - מכונית הסטודנטים האולטימטיבית. ( אולי בגלל זה החלטתי להמשיך ללימודיי תואר שני . . . .:-) ) ואם לשפוט ע"פ התרשמותי משוק רכבי היד השניה ניתן לראות שליאריס ללא ספק, עודף ביקוש על היצע , מה שמעלה את קרנה של המכונית בעיני .

רק מה , כפי שצויין לעיל , הדגם הנוכחי "בא בימים" :shock: והדגם שמחליף אותו אמור להמשיך את הנוסחה הקיימת . לטעמי האישי בלבד ולאחר שראיתי את הדגם בחדש בקפריסין (מוזר שהוא הגיע לשם כמה חודשים לפני ארץ הקודש ועוד במדינה של פחות ממיליון תושבים ) , נותרתי מאוכזב קצת בגלל הקווים האנונימיים משהו של הדגם החדש (ד"א ,יש שני דגמים של יאריס = יפני ואירופאי ) .

מקווה שעזרתי ובעיקר קניה מהנה !

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...