Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הופכים רכב לאספננות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אמיר ואבא שלי רוצה להפוך רכב שבירשותו

פוולקסווגן קומבי 73 לאספנות

אין בידינו הפרטים לעשות כך

אשמח לקבל עזרה בנושא בכול דרך שהיא

תודה מראש אמיר הרשקוביץ

פורסם
שלום אני אמיר ואבא שלי רוצה להפוך רכב שבירשותו

פוולקסווגן קומבי 73 לאספנות

אין בידינו הפרטים לעשות כך

אשמח לקבל עזרה בנושא בכול דרך שהיא

תודה מראש אמיר הרשקוביץ

אמיר בוקר טוב

להלן קישור ובו תשובה לשאלתך כמו גם פרטים נוספים חשובים, בהצלחה ויום טוב

אירית

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

פורסם

שלום אמיר וברוך הבא לפורום.

בנוסף לקישור, ובקיצור - בעל הרכב הרשום, מצוייד בת.ז. (או מיופה כח שלו, המצויד ביפוי כח ובת.ז. של הבעלים) צריכם לגשת לסניף כלשהו של משרד הרישוי ולבקש שינוי סטטוס של הרכב ל"אספנות". התהליך אורך כחמש דקות, ואינו כרוך בתשלום אגרה כלשהיא (למעט, כמובן, אגרת הרישוי של הרכב).

פרטים נוספים וחשובים על ההקלות ועל המגבלות של רכבי אספנות תוכל למצוא בקישור הנ"ל.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה תודה אני מקווה להסתדר ואם לא אני אשתמש בעזרתכם עוד

אשמח לעזור אם אוכל .

אני אישית בתחום המחשבים

פורסם

אמיר,

רק קח בחשבון שהפיכת רכב לסטטוס אספנות הוא דבר בלתי הפיך.אין אפשרות להחזיר אותו לרישוי רגיל לאחר השינוי.

אני לא אומר שזה לא טוב להפוך את הרכב לאספנות אבל שימו לב למגבלות בשעות המותרות לנסיעה .אם הרכב ישמש אותך לשימוש יומיומי בשעות הבוקר בין 7-9 אז כדאי לשקול את הצעד שוב.למרות שיש הרבה בעלי רכבים שכן נוסעים בשעות האלה אבל הרישיון והכי חשוב הביטוח לא יהיו תקפים.

בהצלחה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אמיר,

רק קח בחשבון שהפיכת רכב לסטטוס אספנות הוא דבר בלתי הפיך.אין אפשרות להחזיר אותו לרישוי רגיל לאחר השינוי.

אני לא אומר שזה לא טוב להפוך את הרכב לאספנות אבל שימו לב למגבלות בשעות המותרות לנסיעה .אם הרכב ישמש אותך לשימוש יומיומי בשעות הבוקר בין 7-9 אז כדאי לשקול את הצעד שוב.למרות שיש הרבה בעלי רכבים שכן נוסעים בשעות האלה אבל הרישיון והכי חשוב הביטוח לא יהיו תקפים.

בהצלחה.

יש גם יתרונות שהופכים את הרכב לסטטוס "רכב אספנות", הטסט מוזל,הביטוח מוזל,

אפשר לנסוע ברכב בשעות 7-9 בבוקר בשבתות וחגים.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

כמו"כ קח בחשבון שמאז שגם רכבים מעל 4 טון יכולים אף להפוך לרכבי אספנות אין להוביל מטען גם לא ברכבים המסחריים הקלים יותר (לפחות עד שתשונה התקנה הנ"ל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...