Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ניסגר עם המוריס שהפנתי אותך אליה ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
האם ראיתי את הקפרי שלך אמש בצהרי היום ליד שטרית במסגר?

אכן זה הייתי אני :lol: ,

באתי לחפש אצלו פסי ניקל, בעבר הוא אמר לי שיש לו פסי ניקל של פורדים ואמריקאיות חדשים,

עשיתי חיפוש איפה שהוא אמר לי ומצאתי המון פסי ניקל מקוריים של פורד ושאר אמריקאיות חדשים לגמרי, חלקם עדיין עם השקיות המקוריות שלהם, בכל אופן מצאתי רק פס ניקל אחד שמתאים לקפרי אבל לא של הדגם שלי :|, חבל שלא רשום עליהם לאיזה דגם הם שייכים אבל ראיתי הרבה פסי ניקל שמוכרים לי.

צריך לעשות משהוא עם המקום הזה, פשוט כואב לי הלב כל פעם שאני אצלו, כמה פעמים חשבתי על זה שהוא היה יכול לעשות המון כסף אם הוא היה מציע למכירה דברים באיביי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אכן זה הייתי אני :lol: ,

באתי לחפש אצלו פסי ניקל, בעבר הוא אמר לי שיש לו פסי ניקל של פורדים ואמריקאיות חדשים,

עשיתי חיפוש איפה שהוא אמר לי ומצאתי המון פסי ניקל מקוריים של פורד ושאר אמריקאיות חדשים לגמרי, חלקם עדיין עם השקיות המקוריות שלהם, בכל אופן מצאתי רק פס ניקל אחד שמתאים לקפרי אבל לא של הדגם שלי :|, חבל שלא רשום עליהם לאיזה דגם הם שייכים אבל ראיתי הרבה פסי ניקל שמוכרים לי.

צריך לעשות משהוא עם המקום הזה, פשוט כואב לי הלב כל פעם שאני אצלו, כמה פעמים חשבתי על זה שהוא היה יכול לעשות המון כסף אם הוא היה מציע למכירה דברים באיביי.

אופיר

הוא היה עושה הרבה כסף אם הוא רק היה מוכן להתחיל למכור...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...