Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי A3 שנת 2002 ליפני בערך כשבועיים.

לפני הקניה בדקתי אותה בדינמומטר ברמת גן ושם לא אמרו שיש בעיות רציניות כמו שראיתי.

מאז שקניתי את הרכב אני כל היום במוסכים.

הדבר הראשון שהלכתי בגללו למוסך היה שנזלו לי המים האדומים מהרכב הלכתי למוסך צמפיון בירושלים בגבעת שאול ובאותה היזדמנות עשיתי טיפול גדול ורצועת טימינג.

באותו זמן החליפו לי בלמים אחוריים וגם"תפס מותח" שעלה לי 860 שקל ואין לי מושג מה זה.

וחוץ מזה היתה לי תמיד בעיה כשאני ניכנס לכיכר או סתם סיבוב חד אני שומע סוג של מכה מלמטה.

האורות של התיבת הילוכים לא עובדים לי וגם הרעש המוזר מלמטה אילצו אותי לחזור למוסך.

היום בבוקר הייתי במוסך ושם גילו לי שצריך להחליף משולש ימני(בפעמים הקודמים שבדקו לי את הרעש מלמטה אמרו לי שממה שהם בדקו הכל בסדר) ופתאום היום אמרו לי שצריך להחליף משולש שעולה פלוס התקנה פלוס פרונט ופלוס המשולש עצמו1300 שח.

חוץ מזה אמרו לי שאני צריך להזמין חלק של האורות הילוכים שעולה פלוס התקנה 1200, אז אמרתי לזה שבדק לי את הרכב לא יכול להיות שסתם חוט התנתק? אז הוא אומר לי יכול להיות...

אז אמרתי לו אז למה אתם סתם אומר לי להזמין חלק שעולה 1000 שקל אם אתה לא בטוח...

אז הוא אמר לי.. מלא גם אם חוט היתנקת אתם תצתרך לשם על העבודה..

קיצר סתם חירטט לי..

עוד בעיה שהיום גילתי היא שאני מפעיל את המזגן אני שומע מלא קולות של טעינה כזאת משהו מוזר שבא מסביבות התא כפפות..

אולי זה צריך להיות?

בינתיים לא הזמנתי כלום, אמרתי להם תודה והלכתי.אני לא יודע לאן עוד ללכת .אז אמרתי שעדיף להיתיעץ עם אנשים שעברו את זה ושיש להם ניסיון מאשר סתם להידפק ובגלל זה אני פונה אילכם מקווה שתעזרו לי ותציעו מה לעשות.

אם יש לכם ליעץ לי על מוסך טוב במרכז או כל מקום אחר אין לי בעיה להגיע(אני גר בירושלים).

תודה רבה מראש!!!

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ראשית כל מזל טוב!

שנית כבעל אודי A3 שנת 2000 , שטופלה במספר מוסכים (של צ'מפיון ראוי לציין) אני יכול להגיד לך שהמוסך הטוב ביותר לדעתי בי-ם הוא מוסך המכונית ( הם לא זולים אך אמינים ולא יחליפו מה שלא צריך)

בכל התלבטות שיש לך פנה אליהם הם ישמחו לעזור!

אני מטפל רק אצלם

מקווה שעזרתי.

פורסם

.....

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חברה פרסמתי את ההודעה הזאת לפני כמעט 8 חודשים!!!

כבר מכרתי את הרכב לפני 4 חודשים, למרות שתיקנתי את כל מה שהיה רשום.

החלפתי משולש וובתאורה לא נגעתי.

כל הדברים האלה קרו לי בגלל שזה הרכב הראשון שקניתי יד שניה ולא הייתי זהיר (קניתי מאישה שבעלה מוסכניק והרכב בחיים לא ראה מוסך מורשה חוץ מאז שהוא הגיע לידים שלי).

כשמכרתי אותה גם גילו במכון שיש לה קצה שלדה!(למרות שאני לא עשיתי שום תאונה ובבדיקה הקודמת לא גילו כלום, כי לבעלה של המוכרת היה מוסך והוא כנראה מקושר טוב טוב)

טוב נו, מטעויות לומדים.

• תוכן חדש...