Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתולים, בעד או נגד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב,

עיריות מסויימות "יאמצו" את חוק האכלת החתולים... , או לייתר דיוק את איסור האכלת החתולים...

אין לי דבר כנגד אותם אנשים שמאכילים את החתולים בערים, אבל, החוק הזה עלול לימנוע גם מאנשים להאכיל חתולים בשטח הפרטי שלהם. זו לא רק "פלישה לפרטיות" אלא גם פתח לבאות!!!

נכון, אמור להיות פיקוח על ההאכלה ועל ההיתרבות של החיות האילו, מצד שני אילו המדבירים הכי טובים (וזולים) שיש!!! במקום שיש בו חתולים, אין עכברים, ג'וקים ושאר מזיקים...

חוק זה עלול ליצור בעיה אמיתית. לדוגמא ילד שיתן צלוחית מים לחתול צמא עלול לימצא את עצמו עם רישום פלילי :neutral:

לאיזה כיוון החברה שלנו צועדת בדיוק? איזה סביבה הילדים שלנו יגדלו?

אהה, איך זה קשור לרכבים? נכון שזה לא נעים ליראות חתולים "ישנים" בשולי הכביש?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם כשהייתי שליח בתל-אביב תמיד הייתי רואה מתחת לכל הבניינים את הזקנות שגרות בקומת קרקע

מפתחות שם קהילות של איזה 15 חתולים, ואני יוצא מהנחה שהדבר מהווה מטרד לשאר השכנים.

אותי זה היה מטריד כזו כמות של חתולים מתחת לבית שלי.

אבל בכל זאת לא הייתי רוצה שכזה חוק יכנס לתוקפו כי כמו שאמרת זו חדירה לפרטיות!

פאק דם! שיגידו לי אם להאכיל חיות או לא? הרי יש אנשים שהדבר נובע אצלהם מצד רגשי

וזה עושה להם ממש טוב על הלב. חיות הן דבר מבורך! הן מסמלות את התמימות, הרוך, והחן

שהעולם המערבי כבר איבד!

כרגע אני גר בבניין רכבת ארוך כזה עם שלושה כניסות ודשא ענק, וגם אני מאכיל את חתולי הבניין

שלנו, ישנם שתי מפשחות חתולים: שחורים ואפורים\לבנים וזה ממש כיף שאין להם פחד מאף אחד מהדיירים

והן מתקרבות אלי כשאני בא וישנות על השטיח של האופנוע עד שאני מגיע ואז קמות ממנו לעשות

מקום לחייה שלי.

הקיצר אני נגד!

אופנוען

פורסם

חוק זה עלול ליצור בעיה אמיתית. לדוגמא ילד שיתן צלוחית מים לחתול צמא עלול לימצא את עצמו עם רישום פלילי

:neutral:

לאיזה כיוון החברה שלנו צועדת בדיוק? איזה סביבה הילדים שלנו יגדלו?

נסחפת

פורסם

אצלנו בבניין הייתה גברת שכל פעם הייתה מאכילה את החתולים.. כל פעם היו נאספים קרוב ל30-40 חתולים בבוקר, וזה כבר היה בעיה לצאת כיון שהיו אנשים בבניין שפחדו מהחתולים (מחלות של חתולי רחוב וכו) .. וזה באמת מטרד... אבל אין מה לעשות זתומרת חוק צריך להיות שווה בשני הצדדים ..

פורסם

גם אצלנו בבניין יש אחת מבוגרת שמאכילה חתולים, זה לא ממש מפריע לי מלבד העבודה שהחתולים האלה שורטים את הרכב כשהם מנסים לעלות על המכסה מנוע החמים.

היה לנו חתול עד לא מזמן(כנראה כבר נפטר,הוא היה זקן) היו לו ביצים של פיל(מבחינת גודל וגבורה :-) ). הוא היה הולך מכות עם כל הכלבים בשכונה, לא פחד מכלום. כולו היה צלקות ועדיין הלך מכות עם כל הכלבים.

ויש גם איזו חתולה שהמליטה והיא ניסה לגרום לנו לאמץ את בנה/ביתה. היא הייתה שמו אותו על השטיח כניסה לדירה ודופקת עם הראש בדלת ובורחת. אחרי זה היא גם ניכנסה דרך המרפסת ושמה את הגור במירפסת וברחה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כל תקופה מסויימת ראש עיריית ראשל"צ, מאיר ניצן, מוצא סיבה טיפשית אחרת לעלות לרגע לכותרות.

מה יוצא לו חוץ מזה שאני בוודאות לא אצביע לו (או לכל מפלגה שהוא י/משתייך אליה), אני לא יודע.

להזכירכם, זאת הייתה הפעם הקודמת - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3123236,00.html

No worries 8)

פורסם

אני אלרגי מאוד לחתולים.

יש הרבה אנשים עם האלריה הזאת.

כל פעם שאני רוצה לעלות על הקטנוע שלי הוא מלא שערות של חתולים בגלל מאכילי החתולים.

לפי דעתי צריך לתת מאסר עולם למאכילי החתולים.

עם האלריה שלי מה שהם עושים לי זה ניסיון לרצח.

אבל ברצינות.

החתולים נמצאים בערים הגדולות בגלל האוכל בפחי הזבל,לא צריך להאכיל אותם ולגרום להם להישאר במקום אחד

אייל

פורסם

צריך להיות על זה פיקוח מסויים כי אני מכיר מישהו שמאכיל חתולים בצורה שגורמת להם להיות שמנים מאוד וזה גם לא בריא להם וגם מדכא להם את יצר הציד והם לא אוכלים עכברים ושאל המזיקים בסביבה.

גם אצלי בבית החתולים אוכלים ושותים מהצלחת של הכלב בחצר, הבעיה היחידה שלי איתם זה שהכלב שלי אוכל פחות בגלל זה ושבלילה הם עושים הרבה רעש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ת"א מלאה בנשים מבוגרות שהתחביב העיקרי שלהן הוא להאכיל חתולים. אם רק היה להן השכל להיות קצת יותר בררניות כשהן היו צעירות...

לגבי ההאכלה- גם אני בפושעים. כל פעם שאני מאכיל את החתולה שלנו (שכבר סובלת ממשקל יתר), אני שם גם קצת מהאוכל שלה ליד החלון שלנו למען כל חתולי רמת גן . אין בזה שום דבר רע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני שם גם קצת מהאוכל שלה ליד החלון שלנו למען כל חתולי רמת גן .

הכותב מתגורר במגדל אביב בקומה 66.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני בכלל לא נגד האכלה. כשהיו לי שתי בוקסריות (זצ"ל) היתה לנו שכנה שביחד היינו מאכילים את החתולים. היא היתה מאכילה אותם עם אוכל של חתולים ואני הייתי מאכיל אותם לכלבות שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נגד האכלת חתולים !

זה גורם לחתולים להתרכז בחניה / כניסה לבניין ליד המכוניות, ולשכב לי על הגג , לטנף את כל הרכב , ובמקרים חריגים גם לשרוט אותו (מחליקים על הווקס).

שלא לדבר על זה שהם מנסים לקיים סקס עם פתחי האיוורור של הכיסוי של האוטו כאשר הוא מכוסה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אצלנו בבניין הייתה גברת שכל פעם הייתה מאכילה את החתולים.. כל פעם היו נאספים קרוב ל30-40 חתולים בבוקר, וזה כבר היה בעיה לצאת כיון שהיו אנשים בבניין שפחדו מהחתולים (מחלות של חתולי רחוב וכו) .. וזה באמת מטרד... אבל אין מה לעשות זתומרת חוק צריך להיות שווה בשני הצדדים ..
תיקרא את זה

לא ניראה לי שכלב חולה כלבת ידביק חתול... ואם כן, דקותיו האחרונות של החתול המיסכן לא יעברו בהדבקת בני אדם...

נסחפת

ממש לא!!!

יהיה חוק? אז סביר להניח שיהיה גם מי שידאג לאכוף אותו. כמו הסיפור הזה למשל, מישהי שהאכילה חתולים בחצר הפרטית שלה והשכן (שככל הניראה הוא עו"ד לא מוצלח ומתוסכל) תבע אותה... מדוע אתה חושב שלא יהפכו את זה לעברה חמורה ביותר, ויאכפו אותה באדיקות בימקום לטפל בבעיה האמיתית? מיקרה דומה שקרוב אלינו? אכיפת המהירות... בבקשה...

נגד האכלת חתולים !

זה גורם לחתולים להתרכז בחניה / כניסה לבניין ליד המכוניות, ולשכב לי על הגג , לטנף את כל הרכב , ובמקרים חריגים גם לשרוט אותו (מחליקים על הווקס).

שלא לדבר על זה שהם מנסים לקיים סקס עם פתחי האיוורור של הכיסוי של האוטו כאשר הוא מכוסה.

אולי אתה מעדיף חולדות?

למכר שלי זה פתר בעיה של יונים בגג... מאז שהוא מאכיל את החתולים, אין יונים, ומשמעות הדבר שאין יותר את קילופי הצבע מה"דרק" שלהם...

עוד? כאן...

אני מאמין שהאכלת חתולים זה דבר טוב... דוגמא אישית? יש פארקים בישוב שאני גר בו. יש פארק אחד ששם מאכילים חתולים. בפרק הזה לא רואים אפילו כתם אחד של "דרק" של ציפורים, ג'וקים וכו'...

בשאר הפארקים יש יותר (וככל שמיתרחקים מהפארק הזה זה גובר)...

כמו כן, אני ממש בעד סרוס ועיקור. כמובן שהרשות המקומית תהיה חייבת לתת יד ולסרס ולעקר חתולים בחינם....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ממש לא!!!

יהיה חוק? אז סביר להניח שיהיה גם מי שידאג לאכוף אותו. כמו הסיפור הזה למשל, מישהי שהאכילה חתולים בחצר הפרטית שלה והשכן (שככל הניראה הוא עו"ד לא מוצלח ומתוסכל) תבע אותה... מדוע אתה חושב שלא יהפכו את זה לעברה חמורה ביותר, ויאכפו אותה באדיקות בימקום לטפל בבעיה האמיתית? מיקרה דומה שקרוב אלינו? אכיפת המהירות... בבקשה...

אם לא יתלוננו, כמו המקרה שנתת, אף שוטר/פקח לא יציק לאף ילד קטן שנותן צלחת חלב לאיזה חתולה

חוץ מזה, מה הקשר לרישום פלילי? מקסימום דו"ח וגם זה אחרי התרעה (לפי הכתבה שצירפת על עיריית ראשון לציון)

פורסם
נסחפת

[/right]

אם אתה מתקין ברכב חגורות ריתמה רב נקודתיות (אני מניח שאין צורך לפרט את ההבדל בבטיחות בינה לבין חגורה "רגילה") ונתפס חגור בהן אתה מקבל הורדה מהכביש.

המדינה נסחפת עם החוקים שלה, לא הוא.

לגמרי נגד החוק/תקנה/וואט-אוור, לגמרי בעד בעלי חיים באשר הם.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...