Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת מיליון הדולר$$

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותי,

שאלה אחת מטרידה אותי (ואני בטוח שלא רק אותי) ולא נותנת לי מנוח כבר שנים...

למרות נסיונות חוזרים ונשנים, בירורים אין ספור והתרוצצות לאורכה ורוחבה של הארץ - טרם הצלחתי למצוא פחח/צבעי אחד ( :!: ) ראוי לשמו.

איפה יימצא פחח/צבעי שעובד בסטנדרטים מקובלים בחו"ל? שלא משאיר גלים, ושתיקון ריקבון אצלו יחזיק יותר מיומיים (ורצוי שנים)....

מנסיוני האישי גם פחחים שנחשבים "אומנים" בתחומם לא עמדו בסטנדרטים וכשלו זה אחרי זה בשרלטנות וחובבנות והצליחו לייצר רק עבודה בינונית (שלא לומר מתחת לזה) במקרה הטוב...

הנסיון הוא המורה הטוב ביותר (ורצוי שיהיה נסיון של אחרים), אז רבותי, אם יש בידכם תשובה והמלצות מנסיון אישי - אנא מכם שתפו.

HFturbo

פורסם

הכל עניין של כסף!

אף צבעי לא יעשה עבודה טובה בשביל הכמה אלפים שכל אחד מוכן לשלם.

פחחות צבע מקצועית באמת בארה"ב תעלה 5-8K $ ! אז למה נראה שמישהו כאן יעשה עבודת קודש ב 7000 ש"ח?.....יש בעלי מקצוע, אבל הם לא אוהבים לעבוד על הישנות בגלל התמורה הנמוכה יחסית לסוג העבודה, ולכן, הרבה פעמים התוצאה לצערנו היא עבודות לא מי יודע מה מקצועיות....

אז....תתחילו לחסוך :lol:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הכל עניין של כסף!

אף צבעי לא יעשה עבודה טובה בשביל הכמה אלפים שכל אחד מוכן לשלם.

פחחות צבע מקצועית באמת בארה"ב תעלה 5-8K $ ! אז למה נראה שמישהו כאן יעשה עבודת קודש ב 7000 ש"ח?.....יש בעלי מקצוע, אבל הם לא אוהבים לעבוד על הישנות בגלל התמורה הנמוכה יחסית לסוג העבודה, ולכן, הרבה פעמים התוצאה לצערנו היא עבודות לא מי יודע מה מקצועיות....

אז....תתחילו לחסוך :lol:

ליאור.

ונניח שאתה מוכן לשלם סכום כזה, יש בנמצא פחח שכן יעשה את העבודה בצורה ראויה

(שוב, תמורת תשלום נאות ושווה ערך לסכום שהזכרת)?

פורסם

(קוצץ)

איפה יימצא פחח/צבעי שעובד בסטנדרטים מקובלים בחו"ל? שלא משאיר גלים, ושתיקון ריקבון אצלו יחזיק יותר מיומיים (ורצוי שנים)....

(קוצץ)

הנסיון הוא המורה הטוב ביותר (ורצוי שיהיה נסיון של אחרים), אז רבותי, אם יש בידכם תשובה והמלצות מנסיון אישי - אנא מכם שתפו.

מוסך שוויכה החדש ליד טול - כרם.

זה לא בדיחה. שוויכה זה כפר של גנבי רכב ביציאה הצפונית מטול - כרם. ב1993 עשיתי מילואים שם. עברתי מידי יום ליד המוסך וראיתי מרצדסים מדהימות עוברות שיפוץ "כמו בחו"ל". באותה תקופה היתה לי מרצדס s-class מודל 1973 עם חורים של חלודה בפינת השמשה הקדמית , כנפיים ודלתות. הפגוש מניקל היה מעוקם והיו עוד לא מעט פגמים. עצרתי שם יום אחד (זה היה לפני פרוץ אוסלו) ושוחחתי עם בעל המקום ששכחתי כבר את שמו. הוא היה איש צעיר יחסית שחזר משהות ממושכת בגרמניה שם עבד בפחחות. כל משפחתו פחחי רכב גם.התרשמתי ממנו ועוד יותר מהעבודה שראיתי והכנסתי אליהם את האוטו. באותה תקופה מחיר פחחות וצבע לסובארו בטול כרם היתה כ 700 ש"ח. אני סגרתי איתו על 2000 .כל החברה במילואים הסתלבטו עלי עם תיאורים שחורים לגבי איך יראה האוטו ולגבי המחיר.

שבועיים האוטו היה אצלו. מידי יום עברתי שם וראיתי את האוטו מפורק לגורמים , משוקם ונבנה אט אט מחדש. במקומות עם הרקבונות , הפח נחתך החוצה לחלוטין והולחמו טלאים כולל במסגרת השמשה הקדמית. הפגוש יושר באופן שלא ניתן היה לזהות היכן היה עקום. האוטו נצבע בצבע יסוד , עבר מקצה שיפורים לפחחות ,נצבע מחדש ביסוד ולבסוף ב centari 600 - צבע דו-שכבתי של דופון , כולל הטסות .לאחר גמר הצביעה וההרכבה מחדש עבדו במשך יום שלם על הגימור שכלל הברקה למצב חדש של כל הניקלים חלקי הגומי והפלסטיק.

האוטו יצא מהמם. לא "יפה" לא "כמו חדש" , הוא יצא חדש. קוים ישרים וחלקים זהים לצורה המקורית מהמפעל. לא ניתן היה לזהות גל אחד בפח או בצבע . פשוט מושלם. עד היום החברה במילואים נזכרים בו והוא הפך לפולקלור של הגדוד. מכרתי אותו (בטימטומי)6 שנים מאוחר יותר ואף חלודה לא חזרה ,השמשה הקדמית לא נזלה והצבע לא איבד מזוהרו.

אם יהיה אי פעם בטוח לחזור לשם , זה הפחח שלי.

נמרוד

• תוכן חדש...