Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רכב מסוג דייהו לאנוס 99.

ברגע שאני מעביר את המפתח לON אמורה לדלוק נורית בקרה שמסמלת "בקרת מנוע" בצבע צהוב ואז מתאפשרת התנעה.אם היא לא דולקת אני לא יכול להתניע את הרכב.

מידי פעם הנורית לא דולקת ואז זה ממש סיוט,אני משחק עם המפתח עד שהיא נדלקת ואני מניע.התופעה יכולה לא לקרות חודש ואז פתאום לקרות.

יש לו "קריזות", או אפילו יום אחרי יום,ממש לא צפוי.

אמרו לי שאולי זה קשור לאימובילייזר האם יש בזה משהו?

הייתי במוסך מורשה דייהו הם עשו בדיקת מחשב והכל היה תקין,השארתי אצלם את הרכב לבדוק לעומק ולמחרת הוא הודיע לי שהחליף את המחשב כיוון שלא מצא את התקלה.האם באמת יתכן שהמחשב לא טוב,הרי הרכב כן מניע אבל רק לעיתים רחוקות יש את הבעיה. אולי מגעים/חיבורים לא תקינים גרמו לבעיה?

מחשב כזה עולה 2500 ש"ח אך עדיין לא שילמתי לו ואני ממש בדילמה. האם כדאי להחזיר את המחשב הישן ולבדוק אצל מישהו אחר?

פורסם

לפי דעתי אל תשלם..

תחזיר את המחשב הישן ותלך למוסכים שרפי בטח ימליץ לך... בטוח שיכולים לפתור לך ביותר זול

המוסכים המורשים האלה סתם במקום לנסות לאתר את התקלה לעומק ולהחליף רכיב מסויים עושים לעצמם חיים קלים על חשבון הלקוח ומחליפים חלקים כאילו הכל טוב ויפה. אני לא אוהב את הגישה הזאת לכן אני ממליץ לך ללכת למוסך אחר אמין וידוע שינסה לאתר התקלה (ואם בכל זאת תצטרך מחשב חדש אני כמעט בטוח שיהיה זול יותר מאשר במוסך של דייהו)

פורסם

זה שנורית הצהובה (צ'ק אנג'ין) לא דולקת כאשר מפעילים סוויץ' היא סימן.

סימן לאפשרויות מסויימות, למשל אפשרות שיש בעיה שלא מגיע מתח למחשב ניהול המנוע, או אז הוא גם לא ידליק נורית זו, מגעים רופפים למשל בחיבור למחשב או באי אילו ממחברי החשמל ברכב עלולים לגרום לתופעה זו.

אפשרות שנייה שהניתוקים שמבצע איזה אימובילייזר / לוח מקשים , שהותקן בארץ, לפעמים אינו מבצע חיבור חשמלי חזרה, זאת על אף שהנהג ביצע שיחרור מבחינתו.

אפשרות השלישית היא מחשב הניהול עצמו.

ידוע בדייהו וקאיה שיש בעיות בחוטי הרכב ומחבריו, קיימים סקנרים שאף מתריעים על כך לבצע בדיקת חיוט איכותית בטרם החלפת חלק בגינו נרשמת קוד תקלה (ויש להתייחס כנ,ל גם אם לא נרשמה קוד תקלה.)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מודה לכם על העצות,

ההחלטה שלי היא לחזור למוסך ולהחזיר את המחשב הישן,אני חושב שזה לא באמת המחשב ונראה יותר כחיבורים לא תקינים או אולי אימובילייזר.

אשמח אם תמליצו לי על מוסך מקצועי בסביבה בה אני גר(חולון)

פורסם

גש ל "מוסך אדמונד עשה לי טוב" שברח' הסתת 10 (מהצד) א.ת חולון, טל' 03-6500613

ובקש את יורם. יש להם מחשבים וסורקי אבחון וידע בטיפול ברכבים ממוחשבים.

אם התקלה תופיע אצלם במוסך אז יהיה קל לאבחן ולתקן ואם התקלה אינה מופיעה אז אכן קשה לאבחן במדויק.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...